Klaus Iohannis în SUA. Cu ce ne-am ales!

Ne-am ales cu o fotografie după deplasarea președintelui României la New York. Iar el se va alege și cu o lansare a propriei cărți în SUA.

Klaus Iohannis și soția sa s-au fotografiat alături de președintele SUA Donald Trump și Melania Trump. Iohannis a participat la o recepție tradiţională oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU.

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU”, se arată în mesajul postat, miercuri, pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohanis care însoțește fotografia.

Ulterior postării, președintele a susținut un scurt discurs la tribuna Adunării.

Iohannis a transmis, în cadrul dezbaterilor generale ale celei de-a 74-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, de miercuri, „angajamentul ferm” al României pentru combaterea terorismului la nivel internațional.

„România reiterează profunda îngrijorare cu privire la răspândirea globală și amploarea terorismului și condamnă în termenii cei mai fermi atacurile teroriste, inclusiv a celor care vizează reprezentanți ai misiunilor diplomatice. Recent, astfel de atacuri care au avut loc la Kabul, Afganistan, au pus capăt vieții a doi cetățeni români și au rănit grav încă unul. Reiterez angajamentul ferm al României pentru combaterea terorismului la nivel internațional, folosind toate instrumentele disponibile, inclusiv dreptul internațional. România a salutat reforma lansată de Secretarul General la începutul mandatului său și a sprijinit eforturile Organizației Națiunilor Unite care vizează întărirea coordonării și îmbunătățirea coerenței în implementarea Strategiei Globale pentru Combaterea Terorismului”, a declarat Klaus Iohannis, în intervenția sa.

Totodată a vorbit și despre schimbările climatice.

„Schimbările climate reprezintă, fără îndoială, o provocare globală – de la penuria de apă și insecuritatea alimentară, până la creșterea nivelului mărilor și oceanelor. Mulțumesc Secretarului General pentru leadership-ul său în generarea unei agende semnificative pe această temă, pe întreg parcursul acestui an. Nici România, din păcate, nu a fost ocolită de efectele adverse ale schimbărilor climatice. Dar am venit la această sesiune a Adunării Generale cu speranță și responsabilitate. Speranța că nu este prea târziu să avem o planetă sigură și unde mediul este protejat pentru copiii noștri și responsabilitatea de a întreprinde măsuri concrete pentru a îndeplini angajamentele luate prin Acordul de la Paris și prin regulile convenite la Katowice, inclusiv prin continuarea eforturilor de a limita creșterea temperaturii globale la 1,5 grade Celsius peste nivelul preindustrial”, a spus președintele României.

Joi își lansează cartea

Iohannis și Carmen Iohannis vor participa la, joi, la lansarea cărții „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, potrivit programului obținut de Mediafax. Evenimentul este găzduit de fundația germano-americană Liederkranz.

Evenimentul este anunțat și de Curtea Veche Publishing, într-un comunicat de presă, publicat pe site-ul editurii.

„Cea de-a treia carte a Președintelui Klaus Iohannis, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, apărută la Curtea Veche Publishing, va avea prima lansare peste hotare, la New York, joi, 26 septembrie 2019. Volumul este un ghid care prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România în contextul apartenenței la proiectul comunitar”, se arată în comunicatului de presă.

Potrivit reprezentanților editurii Curtea Veche, evenimentul este găzduit de fundația Liederkranz.

„Fundația Lierderkranz din New York a fost fondată pentru a aprofunda relațiile germane-americane și este dedicată schimburilor culturale și sociale și sponsorizării evenimentelor muzicale. Activitățile acesteia constă în susținerea, dezvoltarea și prezervarea culturii în New York City. Fundația Liederkrantz a fost înființată în 1948 pentru a sponsoriza evenimente

Iohannis se află de marți până joi în SUA, la New York, unde a condus delegația României la a 74-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU).

VIDEO discursul lui Iohannis

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8519 Articole
Author

54 de Comentarii

  1. Ne-am ales cu faptul ca duduia Johanis a invatat sa nu-si mai faca fusta pana DEASUPRA genunchilor. Oricum, asta nu e o poza oficiala. In poza oficiala, la mijlos satua fie oaspetii, fie cele mai importante persoane. Sau, este oficiala si ne arata ca Melania Trump este MAI IMPORTANTA decat conul Johanis!

  2. Ca Werner „conduce” delegatia romana la ONU, mai treaca-mearga! Dar, ce dracu’ cauta coana Geta acolo? Eheeee….trai nineaca pe banii prostilor!!!!

  3. hahahahahaha… bancila unde este? nu se vede de perete…invidiosilor!

    • Nu se vede de pantofii aia rosii ai cucoanei lui Carnatz-Voda,cu care a venit ea ca la fitze de provincie.Toti in albastru-negru iar tanti cu pantofi de agatzat.Macar daca venea si Voda cu geaca aia rosie a lui ca sa se potriveasca cu consoarta.

    • cat si-ar fi dorit si d-na Dancila sa fie acolo. Dar nici macar vicepresedintele nu a primit-o.

  4. Oare cum ar fi sunat Titlul articolului daca Veorica facea poza cu Trump si sotia lui?!
    Ceva de genul: „Dancila a dat lovitura”, asa-i?!
    Revedeti, asa suna articolele din Cotidianul in care e descrisa vizita analfabetei pe unde-a trimis-o Dragnea la plimbare!

    • Hai,mamaie,ca Iohannisul tau a demonstrat,atunci cand mai trancane el fara sa citeasca fitzuici,ca el este campionul analfabetilor.Dar mai bine vezi cat esti tu de analfabeata cand faci dezacorduri atunci cand bati campii pe aici.

  5. frumoasă poză şi, mai ales, scumpă: ne costă 30 de miliarde de euro, în prima fază li încă 250 de miliarde în faza următoare ( gazele din mare ). La banii ăştia, merită să vedem poza şi cu un ferpar ca lumea…

  6. este o vorba: ”scara pisicii”, nu prea stiu ce legatura este intre albastru si roz bonbon, dar la tara si la rudele cu doi R merge si asa…Doamna Trump a ales sa fie sobra desi nu are 50 de ani sau 59 de ani ca madam…

  7. Titlu de bascalie. Cu Dancila in USA cu ce v-ati ales? Cu un contract de imprumut la BM de 500 mil., semnat de Teodorovici si unde nu era nevoie de prezenta lui VV. Cu secretarul pt. energie la masa-poza pt. prosti- omul publica apoi ca s-a intalnit doar cu Ramona Manescu. Ce titlu ai pune redactie la asta?

    • La a 74 a Adunare Generala a ONU sunt invitati sefii de stat si de guverne, ”simpatia ta” PM a fost OFICIAL

  8. Opoza cu ravasita in vacanta la familia Trump pe banii statului Roman! Ce gretos arata „fufela” timida parca e soasa fortat la produs rusinoasa?. Cu ce ne-am ales? Cu o gaura mare in bugetul tarii pentru acest plimbaret si partenera lui de pat,masa,afaceri!

  9. Priviti o pe muta noastra. Rochie albastra cu pantofi ROZ, funda, ranjet. Asta e protocol la intalnirea cu cel mai puternic om al planetei. Parca vine de la un quicky de pe maidan. Iar ficusul isi tine mainile pe burdihan, la poza de grup, parca e la berarie. Imaginea spune: capacitate de negociere ZERO.

  10. Propun Cotidianului sa crie un Articol cu Titlul „Cu ce ne-am ales dupa vizita V. Dancila din Martie 2019 in SUA”!
    Aveti curajul?!
    Cred ca nu aveti curajul nici macar sa dati postarea mea!

    MAE: „Vizita în SUA a prim ministrului V. Dăncilă – 23-26 martie 2019.
    Prim-ministrul V. Dăncilă a efectuat, în perioada 23-26 martie 2019, o vizită în SUA. În cadrul vizitei, prim-ministrul Dăncilă, a avut întrevederi cu vicepreședintele SUA, Mike Pence, prim-ministrul statului Israel, Benjamin Netanyahu, președintele Camerei Reprezentanților din Congresul SUA, Nancy Pelosi, secretarul american pentru comerț, Wilbur Ross, vicepreședintele executiv al B ̔ nai B ̔rith International, Daniel S. Mariaschin, precum și cu Benjamin Gantz, liderul Partidului Kahol Lavan. De asemenea, Premierul român s-a întâlnit cu reprezentanți ai mediului de afaceri american, a participat la sesiunea inaugurală a conferinței Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice(AIPAC), a avut o întrevederi cu reprezentanții conducerii AIPAC, cu Arthur Stark, președintele ales al Conferinței Președinților Organizațiilor Evreiești din SUA, și cu Malcom Hoenlein, vicepreședintele executiv și CEO al aceleiași organizații.

    Întrevederea prim-ministrului V. Dăncilă cu reprezentanții mediului de afaceri american

    Vizita în SUA – participarea prim-ministrului V. Dăncilă la sesiunea inaugurală a conferinței AIPAC

    Întrevederile premierului Dăncilă cu secretarul american pentru comerț, Wilbur Ross; cu prim-ministrul statului Israel, Benjamin Netanyahu; cu vicepreședintele SUA, Mike Pence; cu vicepreședintele executiv al B ̔ nai B ̔rith International, Daniel S. Mariaschin; cu Benjamin Gantz, liderul Partidului Kahol Lavan
    https://washington.mae.ro/local-news/1911

    Cu ce „ne-am ales”, Cotidianule?!
    Cu #NIMIC PSDist, care va place!

  11. Au plecat sa se gudure la dulaii mai mari, dar se gudura demn.

  12. Varujan Vosganian, ironii la adresa V. Dăncilă: distribuie o imagine devenită viral!
    Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, o compară pe Viorica Dăncilă cu celebrul Ray Arco, cel care se băga în poze cu celebrități pentru a se promova ulterior. Vosganian distibuie o imagine de la finalul dezbaterilor din cadrul Națiunilor Unite, fotografie în care Vioricăi Dăncilă i se vede doar coafura.
    Aceeaşi dnă Viorica Dăncilă participă, alături de mai marii lumii, la dezbaterile Națiunilor Unite despre terorism, dar nu i se permite să ia cuvântul, aşa cum se promovase doamna înainte de plecare.

    Reuşeşte însă să se fotografieze cu liderii lumii, dar din chipul domniei sale nu se zărește decât un petec blond al pieptănăturii, la un metru de-a curmezișul doamnei Merkel.

    Hotărât lucru, dna Dăncilă mai are multe de învățat de la băgărețul și simpaticul Ray Arco.”, scrie Varujan Vosganian.”
    Editat

  13. Titlul este scris de o analfabetă, care habar nu are să folosească semnele de punctuaţie sau majusculele. Dacă dorea să întrebe, trebuia să scrie „Iohannis în SUA. Cu ce ne-am ales?” Dacă dorea să se mire, nu aveau rost cele două puncte şi nici majuscula de după. Iar textul trebuia schimbat.

  14. Ioana draga,daca vroiai sa fii echidistanta,adica sa ai aceiasi distanta intre si intre,trebuie sa te informez ca asta e traditia la ONU de peste 70 de ani:sefii de state se intilnesc o data pe an la NY(cel putin) ,in general in spetembrie!
    Intreaba-te ,intreaba-ne, cu ce ne-am ales din vizita premierei Weta si a lui Barna,fidelul ei bichon!
    Salutam orientarea Cotidianului,dar nu ne luati de prosti,pe astia care va mai citim,poate retardatii postaci ai lui Dragnea sa da ,sa nu ,faca fata …

  15. Cu un articol scris de Cotidianul în fiecare zi împotriva lui Iohannis. Voi, după ce Dragnea a fost închis, pupați-o Editat pe Dăncilă.

  16. Lili, mai ia o gura de apa ca e greu serviciul pe unitate, fata! Poti sa te dai tu cu dosul de pământ cât vrei. Plăvanis și bombonica curcubeu tot de 2 lei sunt!? ? ? Rudele sărace ale lui Trump și ale Melaniei s au dus sa si arate dantura.

  17. Dar după urma vizitei lui dancila, cu ce ne am ales?! Tot cu o poză, in plan secund. Cu o suspendare a întrevederii cu Pence, și uitare din partea min. energiei care nu a pomenit o. Deci, cu ce ne am ales?

  18. Lovitură cruntă primită de Viorica Dăncilă. Anunțul venit din SUA.
    Potrivit Antena 3, întâlnirea dintre V. Dăncilă şi vicepreşedintele SUA Mike Pence ar fi fost ANULATA. Dar, potrivit surselor, întâlnirea ar putea fi reprogramată.
    Aşadar, Mike Pence nu se va mai întâlni cu premierul României care trebuia să aibă loc mâine, conform programului.
    Întâlnirea dintre Viorica Dăncilă și vicepreședintele SUA, Mike Pence, a fost anulată spun surse pentru Antena 3, dar există şanse ca întâlnirea să fie reprogramată, însă posibilitatea este una foarte mică.
    Partea americană a ANULAT întâlnirea şi sunt şanse mici să fie reprogramată, chiar dacă Viorica Dăncilă mai stă 2 zile în SUA.”
    Editat
    Probabil ca Mike Pence nu are vreme de pierdut, pardon, de facut poze cu Veorica!!!

  19. Cum a fost ignorată V. Dăncilă de oficialii americani: Vicepreședintele SUA ar fi anulat întâlnirea cu șefa Guvernului, iar secretarul energiei postează imagini doar cu Ramona Mănescu, devenită motiv de dispută între Palate.(GALERIE FOTO)
    Vizita Vioricăi Dăncilă în SUA se dovedește cu fiecare zi un eșec de proporții. Potrivit programului apărut, inițial, în spațiul public, șefa Guvernului ar fi avut programată o întâlnire cu vicepreşedintele SUA, Mike Pence.

    Pence ar fi fost cel mai important oficial american cu care Dăncilă ar fi urmat să poate discuții, însă, potrivit unor surse, întâlnirea dintre cei doi ar fi fost anulată.
    Întrevederea era programată pentru ziua de miercuri.

    In plus, nici secretarul american al energiei, Rick Perry, nu pare a fi acordat o importanță prea mare întâlnirii cu Viorica Dăncilă.

    Dovadă stă faptul că într-o postare pe contul său de Twitter, după întrevederea cu delegația României, oficialul american vorbește despre ”o întâlnire productivă” cu ministrul român de Externe, Ramona Mănescu. Menționăm că e vorba despre o întâlnire la care a fost prezentă și V. Dăncilă.

    ”Ambasadorul SUA la UE, Sondland, și cu mine am avut o întâlnire bilaterală productivă cu ministrul român al Afacerilor Externe Ramona Mănescu la #UNGA referitoare la diversificcarea mixului energetic al României, extinderea energiei nucleare civile pașnice în România și creșterea securității energetice în regiune”, se arată în mesajul publicat pe contul de Twitter al lui Rick Perry, alături de imagini în care, în prim-plan, apare ministrul Ramona Mănescu.
    Editat

  20. @LILI,NU DE VIORICA ÎI VORBA AICI.,ADMIRATORUL TÃU,O DAT GAZELE ROMÂNILOR PE O SAPCÃ,,,NU O BÃGA PE VIORICA AICI,..CE TOT VORBESTI CA SI PROASTA,IN,,,,,,Ã PARCÃ AI FII OARBA SATULUI,S-AU SURDA ,LICHI,…TOT O DAI. CU VIORICA,,,ÎNTELEG ESTI FEMEIE,DAR DÃO DRACU,AI MÎNCÃRICI?.S-AI ESTI PERVERSÃ?UNA DIN DOUÃ…CE DRACU VÃZUSI ÎN POZÃ,,,VÃZUSI O POZÃ CU TROMP CARE LO PÃCALIT PE ,,PÃCALICIUL ,,TÃU,,,DUPÃ CE O DAT GAZELE…CE DRACU O TII LANGA CU ,,NEAMTUL TÃU,,DE DIMINEATÃ PÎNÃ SEARÃ,PARCÃ ESTI,,LEASA,,DIN FUNDÃTURA CÃTUNULUI DE MUNTE,,,NU MAI AI LEAC,S-AU TRAGI PE NAS,S-AU ASA ESTI TU,SI ATUNCI SE ÎNTELEGE,CU FRUSTRÃRILE ASTEA.

  21. Da, din discursurile lui Iohannis ne-am ales cu o buna imagine a țării. Cu Viorica?

  22. Pot sa crape toti dementii iubitori de teutoni tradatori, VIORICA DANCILA VA OCUPA FOTOLIUL DE LA COTROCENI.
    Pentru cei care vor crapa deschidem o colecta publica pentru achizitionarea de sicrie si locuri de vecii vecilor !!!

  23. Ei, bine, abia reprezentat de Iohannis sunt mândru că sunt român!

  24. NE-AM ALES CU…K.W.IOHANNIS! SI…COMENTARIILE INUTILE ALE BUIMACITEI lili!

  25. Deja jumate din amerloci nici nu stiu pe unde vine Europa, daca ii rogi sigur vor pune „destu'” pe harta ori pe Groenlanda ori pe Borneo ! Asa ca cartea plavanului (cacofonie parfumata precum paginile obiectului in cauza !) va veni pe tarabele din Bronx exact ca o nuca de cocos in zid ! Probabil ca hirtia va servi ori pentru „joint”-uri de crack ori pentru latrinele Americii ! (si, apropo de poza : am remarcat rochia „primei doamne” de Sibiu si Bucale, croita parca din draperiile de la Cotroceni, precum si „buna crestere” a ricanilor : ei in centru, oaspetii „jucind” pe extreme !)

  26. Bietul Donald, biata Melanie !…. Ce viata minunata ar fi putut duce, undeva intr-un paradis exotic, pe marginea unei piscine…. Si uite-i cum trebuie sa se chinuie de n-spe ori pe zi ca sa zambeasca protocolar pentru poze cu toti umflatii si toapele lor de te miri unde. Si-s muti taica, de nu se mai termina ! Imaginati-va ce coada este in antecamera de la Casa Alba ! Horror ! Cum sa-si mai pastreze omul cumpatul ? De Melanie nu mai zic nimic.
    Poate doar ca este o sotie eroina !

  27. Romanii s-au ales mereu cu paguba financiara produsa de plimbaret iar el cu o sapca. Dascalul provincial produce NIMIC pentru tara si pentru romani. Este o caricatura in functie, la fel ca Basescu.

  28. Ne-am ales cu limba lui joianis in cur la Donald. A promis exact ce i-a zis Trump sa promita,cu terorismul,dar de la crima olandezului pedofil „sinucis” de serviciile olandeze,nici o vorbulita. Pe nazist il freaca grija de terorism in loc de copiii romani rapiti, violati,trimisi la prostitutie in afara si cateodata omorati. In Olanda exista un manual care invata pedofilii cum sa ademeneasca copii si sa scape basma curata. Acest manual nu poate fi interzis pentru ca nu e penal!? Lasa ca e Liviu Dragnea si face trei ani jumate. E bine asa e,patriotii la puscarie si tradatorii presedinti. Deci Olanda membra UE si ONU incalca prevederile omandoura cu acest manual bolnav,incalca drepturile copiilor conform regulilor UE si ONU. Daca am avea un presedinte si nu o sluga infecta,ar da Olanda in judecata. O da? Nu!
    Asa ca nu conteaza cu ce ne-am ales de la vizita sau poza asta,important e cu ce ne-am ales in 5+5 ani de la acest gheorghe dinca de cotroceni: dezbinare,slugarnicie,tradare,ignoranta,aroganta,cheltuieli,gaze gratis,puturosenie,ura impotriva romanilor,etc.
    PS nu am reusit sa inteleg de ce un roman normal la cap ar vota un asemenea dezaxat!?

  29. Ne-am ales cu un colectionar de sepcute cu iscriptii de genul:
    „ Fa ce-ți spun altii, ca sa-ti mearga bine”
    „ Nu gandi decat cu mintea altora, ca sa ajungi unde vor ei”
    „ Cand esti pres, linge orice talpa”
    „ Saruta securisti ca sa dormi linistit”
    „ Lauda-te cu cartile tale, cand nu sunt scrise de tine”
    „ Cand ai mimntea scurta, mergi alaturi de o femeie ce poarta fuste scurte”
    „ Daca n-ai vocabular e bine sa ai functii”
    „ Cand citesti si nu-ntelegi, citeste cu dintii inclestati”
    „ Daca n-ai giaca rosie, inseamna ca nu esti liberal”
    „ Ca sa ai parte de case mediteaza analfabeti „
    „ Minte cat poti, ca sa te creada lumea ca spui adevarul”
    „ Inconjoara-te de găini , ca sa pari cocos de rasa”
    „ Plimba-te cu bicicleta, ca sa afle „lumea ca unde nu-i cap, vai de picioare”
    „ Schiaza si vara ca nu se stie daca la iarna va fi zapada”
    „ Cand nu esti convins ca intre palton si Platon nu e nicio deosebire, contesta-ti gandurile la CCR”
    „ Plimba-te des, ca sa gandesti putin”
    „ Figi dupa muste, daca vrei sa agungi goanga”
    „ Cu cat esti mai inalt, cu atat incearca sa fii mai mic”

  30. Analizand poza rezulta ca, Joahnnis si Carmecita sunt mandri ca au strans impreuna pe Trump si pe Melania. In loc ca Trump si Melania sa se bucure de prezenta „romanilor” pe teren american si sa-i inconjoare cu bucurie, se intampla exact pe dos. Nu mai zic ca Johannis si-a impreunat mainile ca in fata icoanei Sfintei Marii!

  31. ,,discursul,,meditatorului navetist ,excursionist este plin de ,,invataminte,, !! ha,ha !cat despre poza ,pare ca cei 2 excursionisti provinciali ? au luat o poza cu familia donald si apoi au adaugat cate o poza atat in stanga cat si in dreapta !cat despre combinatia roz cu albastru ,,,,,!cum poate

  32. Neamtul nostru din urbea lui Cioaba parca ar fi impaiat atat de teapan sta langa american. Zici ca este nash la el la tara.

  33. Dar se astepta cineva sa ne alegem cu ceva ? De la cine ? De la Werner…? De la Viorica …? Polonezii se zice ca s-ar fi ales cu ridicarea vizelor …! Noi , cu o poză în care la mijloc este familia Trump și cu o altă in care Viorica se piteste undeva în spate ! Nu tu o șapcă…un batic…Sa avem răbdare până la desantul următorului lot de „cantități” în America.Pe ăștia o sa-i primească poate Nadia sau Mitrita !

  34. Intrebare relevanta : ‘ ce/cat pierdem la fiecare escapada externa a lui Iohannis ‘, pe orice filiera, urmeaza alti 5 ani ?! Costurile prilejuite de lansarea cartii sunt suportate din propriul sau buzunar, nu-i asa ?!

  35. @georgel…DA DE UNDE,,PLAVANU STÃ TEAPÃN,PENTRU CÃ O FACUT.,,,,FISURÃ HEMOROIDALÃ,,,,,

  36. „Klaus Iohannis în SUA. Cu ce ne-am ales!” Cum cu ce ne-am ales? Cu lansarea „capodoperei marelui scriitor” german de origine romana(sau invers) cu care sa ne mandrim! In rest, inca o sepcutza mentru merite deosebite!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.