Răfuială politică după răfuiala interlopilor

Președintele Klaus Iohannis a declarat că răfuielile dintre clanurile interlopilor din ultima perioadă sunt rezultatul încercărilor guvernării PSD de „a pune cizma pe gâtul Justiției”, iar „asta se vede acum pe străzi”.

„Este un fenomen pe care îl observăm cu îngrijorare, dar în același timp putem să vedem că există o preocupare serioasă și intensă și la Interne, și la marile parchete, și la Ministerul Justiției. Însă trebuie să vedem lucrurile așa cum sunt – nu se poate repara de pe o săptrămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani. Sau dacă vreți să fiu mult mai concret și mai acid politic, să ne amintim cu tristețe de cei trei ani de guvernare PSD în care PSD a încercat cu toată forța să distrugă legile Justiției, să pună cizma pe gâtul Justiția din România, să-i apere pe penali în detrimentul aomenilor cinstiți. Asta se vede acum pe străzi”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat despre răfuielile dintre clanurile mafiote.

El a mai spus că, deși actualul guvern vrea să ia măsuri, dar când acestea ajung în Parlament, există „aceeași majoritate pesedistă care încă se opune la reformele necesare în domeniul Justiție”.

„Asta nu ne face să ne oprim. Vom merge mai departe și vom găsi soluțiile care se cuvin, pentru ca infractorii să meargă la pușcărie, iar oamenii cinstiți să fie apărați, nu invers, cum din păcate am avut tendința în anii de guvernare pesedistă”, a mai spus șeful statului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

27 de Comentarii

  1. Băi,cât de însetat de a-ți atrage antipesedeștii poți să fii,încât să torni prostia asta cu cizma PSD pe gâtul justiției,care a generat nenorocirile interlopilor?

  2. J: „a trebuit sa moara oameni ca…”
    secu: „dom’ prezident, nu asta”
    J: „a, ghinion”
    secu: „nici asta nu-i buna dom’ prezident”
    J: „bine, atunci pesede-i de vina”
    secu: „sehr gut”

  3. Imbecilul asta nu are nici un dram de minte…stie ca sunt multi dobitoci la care prinde marota asta si-i da inainte ca magarul…are balta peste !
    La cat de mare PAPAGAL SECURIST este Ciolacu…PSD si merita sa vina o PRAMATIE sa-i atace tot timpul, caricatura asta o sa-si termine mandatul , PDNLeprele vor avea majoritate si el tot cu sloganul asta idiot o va tine. Un popor de mamaligari prosti…avea dreptate si Petre Tutea si Stoichkov!

  4. Voi ati pus cizma pe gatul justitiei si ati bagat cutitul in artera femurala a lui Pian.
    Dar escrocul de case de ce tace cand stie ca PNL a contestat la CCR proiectul de lege ptr majorarea pedepselor ptr violatori si pedofili?
    Cine a modificat codul penal noaptea ca hotzii [130 de articole], a micsorat pedepsele si a dezincriminat mai multe fapte penale? Nu Macovei si cu Predoiu?…..[Leo]

  5. Zise Klaus, individul specializat în traficul de copii și hoțiile de case. Mare om, mic creier!

  6. Acest ESCROC IMOBILIAR DOVEDIT DE JUSTITIE, PARTICIPANT LA TRAFIC DE COPII, CONFORM PROPRIEI MARTURISIRI – PRIMUL PENAL AL TARII- este de o NESIMTIRE MAI MARE DECAT FALCILE LUI.

  7. Intrebare la Farmacie :Mai aveți pastile PSD? Nu, dar avem în stoc un munte de Rudotel și ceva paturi la secția speciala. Pentru auditoriul exasperat.

  8. Gatul justitiei” in traducere libera din saseasca iohannista inseamna: gatul Kukuvelei, pe care o regreta toti urangutanii lui Iohannis, Barna si Basescu……[Leo]

  9. Eu cred ca un om nu poate fi atat de prost este un exercițiu cu acest om in funcție care are rolul prostului desăvârșit absolut …mai bine mort decât să trăiești in halul ăsta de prost

  10. Mai oameni buni …individul are ACROMEGALIE si simptomele sunt din ce in ce mai accentuatePana la sfarsitul mandatului sau cred ca va ajunge in camasa de forta

  11. Marele Normal de la Sibiu a batut palma cu Marele Blond de la Buzau.
    Interlopii nu mai au voie sa Violeze Justitia decit cu Aprobare de la Washington DC.
    Marian Oprisan – Hotul de Portofele din Gara Focsani – ii vrea Capul lui Ciolacu indiferent de costuri.
    Marele Blond e Orfan – Nu are Mama, nu are Tata si nu are ce pierde daca va face Curatenie in Curtea PSD pentru ca PNL e Mort. A fost asimilat de Banditii Basisti care-l tin pe Marele Normal in Sah la Cotroceni.
    Tinerii Ofiteri din SRI-AT asteapta Ordinul de la Imparatul Donald J Trump pentru Insurectia din 22 Noiembrie 2020.
    Va fi Circ Global…ca de obicei.

  12. Omul e paranoic, are o obsesie…trebuie izolat pe bune..e prea mult deja obsesia PSD !!!
    unul ca asta nu poate reprezenta Romania oriunde in lume !

  13. Punct si de la capat, practic.
    Same shiat over and over.Ai si cu cine, asta e boborul si opozitiul.

    Totul pentru colegul lui Stimpy si Ren, co-candidat liberaloid.
    Probabil pickupu-lui est-german(apropo, erau foarte smechere la momentul ’88- ’89), a ramas blocat.
    Cineva cre’ca face misto, si l-a dat si pe 45 rpm-uri, acul mai sare, e vechiut, din vremi comuniste deh.
    Pare sa fie graba mare pentru „castigul” la locale.

    Nu-i bai, hipnoza in pesede continua, iar justitia isi va face treaba.Acum isi asteapta randul dupa ala de la Iasi.

    Pana una-alta urma de cizma se vede pe alte gaturi.

  14. O fi încercat peeeeee ssssse ddddd eee, behehe, dar de reușit au reușit doar peeee ddde leee ppreleeeee și ticăloșii care i-au susținut și îi susțin, în frunte cu petrov și joha. Doar Justiția lui Dumnezeu e adevărată. Următoarea e cea socială.

  15. Hai bai , nu va mai evacuati intestinal pe voi ! Ce nu e adevarat ? Ca omul PSD-ului , Tudorel Toader , la comanda lui Livache , care isi aranja in felul asta propria situatie , a scos din puscarii peste 30 000 de hoti , escroci , criminali , violatori , …. , pe motiv ca tavanul celulei nu era zugravit si pardoseala nu era placata cu marmura ? Dom’ profesor Zganarel , Livache , Ciordache , Niciolicea , …ar trebui spanzurati de coa…te pentru atentat la siguranta cetateanului ! Chiar nu ati auzit ce au facut astia dupa ce au iesit ? Si fac in continuare … ! Chiar nu raspunde nimeni pentru suferintele victimelor astora dupa eliberare ! Victime , carora altminteri nu li s-ar fi intamplat nimic , daca pegra atat de draga PSD-ului ar fi stat in puscarie ! P.S.: Chiar nu va dati seama ca sunteti caraghiosi cu casele lui Iohannis ? Una-doua , Iohannis 375 de case … ! Mai scorniti si altceva … !

  16. Nea Klausica ,purtatorul de cuvant al pnl-ului,se foloseste de orice sa mai dea un bobarnac opozitei.Din cate imi amintesc trebuie sa dea 300.000 de euroi statului roman,luati pe chiri din casele smanglite cu acte false.Acum penalu o face pe mironista ,nu mai poate de grija justitiei si a oamenilor cinstiti.Pai interlopul care a dat recent coltul a spus clar-DATORITA MILITIEI NOI EXISTAM.Rominia euriopeana,Rominia norr-maa-laaa,Rominia lucului bine fecut.

  17. Cine lua bani împrumut de la Clanul Duduiau? Vlasov de la PNL Si altii!
    As ca idiotul Johannis ne crede prosti.

  18. Malai Mare silabiseste ce-i pun in fata securistii care-l dirijeaza subtil. La mintea sa depasita nici macar nu mai este capabil sa inteleaga ceea ce citeste. Pana la justitie, proliferarea actiunilor banditesti ale clanurilor interlope ar fi trebuit stopata de militienii inginerului de tractoare. Dar la ordinul lui Malai Mare militienii se ocupa exclusiv cu reprimarea in forta a populatiei (zic ei indisciplinate). Si atunci cum sa nu-si faca de cap interlopii de la mic la mare in tara lui Sparanghel Voda lasata vraiste? Romania neguvernata se duce vertiginos la vale.

  19. Pentru Wasp…mare PROST ești și continui să pui botul la toate idioteniile astea, mai sfeclă idioata, cu legea respectivă au ieșit mai repede cu o perioadă o parte din cei ce si-au ispasit o parte din pedeapsă…GUVID IDIOT ce ești,faptul că ieșea mai repede cu o lună, o jumătate de an, etc era determinant în comportamentul lui infracțional ulterior? Păi atunci în logica asta cretinoida de hastagian dobitoc, PNDLEPRELE astea, zevzecule, de ce contestă la CCR legea prin care sunt inasprite pedepsele pedofililor?Dar la mintea ta si a multor javre ca tine…ce mai contează! Dracnia e de vina că maică-ta a facut un asa mare BOU!

  20. Doamne-Dumnezeule, un personaj mai infect plin de ura nici ca se poate! Jigodia nu merita sa fie nici macar presedinte de bloc! Cum dracu a fost votat jegul asta de romanii cu scaun la cap? Auzi ce spune: „pentru ca infractorii să meargă la pușcărie, iar oamenii cinstiți să fie apărați, nu invers, cum din păcate am avut tendința în anii de guvernare pesedistă” Pai tu esti primul care trebuie trimis la puscarie dupa ce ai furat case cu acte false! Du-te si fa-ti un consult, ca numai normal nu esti! Sictir provocatorule de voma, jeg ipocrit, tradator al romanilor! Cum dracu-l mai rabda poporul cu sloganul lui PEEEE SEEEE DEEEE, ca altceva nu stie acest hot!

  21. Baiatul este de la USR. Face parte din aia care stiu numai doua raspunsuri indiferent de subiect. Toata stiinta si cultura lor sta in smartfoanele cu care beculesc la mitinguri. Atata ii duce tartacutza. Daca le-ai confiscat jucaria, baietii devin zero barati. Ca cei din fostul guvern al nepotului Ciolos.

  22. V-am spus de mult ca acestui wasp, daca ii iei trotineta si castile din urechi, nu mai e capabil sa reproduca nici datele din cartea de identitate.

  23. „A trebuit o crima” ca sa poata intra in rahat pana la gat, sa mai arate inca o dovada de prost/prostie, de o incapacitate crasa pentru intelegere a realitatii si a functiei ocupate vremelnic, paratrantorul!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.