Ion Cristoiu despre Iohannis: Primul președinte monarh absolut

Alegerile din 6 decembrie 2020, un referendum prin care Klaus Iohannis va deveni primul președinte monarh absolut din Istoria Lumii. Este ideea principală a unui editorial postat pe blogul propriu de Ion Cristoiu. Jurnalistul mai scrie că președintele Iohannis nu a ezitat  să „înfățișeze perioada de după 6 decembrie 2020 ca una a Marilor Reforme, toate inițiate și conduse de El“. Iată editorialul preluat integral de pe cristoiublog.ro.

„Duminică 6 decembrie 2020 vor avea loc alegeri parlamentare.
Nimic deosebit în România de 30 de ani postdecembristă. Dacă ar fi fost vorba de alegerile din 20 mai 1990, am fi văzut ele un moment deosebit:
Primele alegeri libere în țara noastră după 53 de ani. După 53 de ani, deoarece ultimele alegeri libere în România fuseseră cele din decembrie 1937.

Din 1990 s-au desfășurat în România nu mai puțin de 7 alegeri parlamentare.
După fiecare s-au creat noi majorități în Parlament, care s-au regăsit în ivirea unui nou partid de guvernămînt.

Pentru români, alegerile din 6 decembrie 2020 se înscriu în seria de momente specifice pluralismului postdecembrist.
O majoritate pleacă din Parlament. Îi ia locul o altă majoritate. Unii parlamentari de azi vor reveni în Parlament după 6 decembrie 2020. Alții nu vor reveni, fie pentru că n-au fost trecuți pe liste, fie pentru că partidul lor n-a trecut pragul electoral.

Există însă în România un om care vede în alegerile din 2020 altceva decît un moment obișnuit al democrației.
Acest om e Klaus Iohannis.

Pentru Klaus Iohannis, alegerile din 6 decembrie 2020 vor rămîne în destinul Patriei de importanța crucială a lui 24 ianuarie 1859, a lui 1 decembrie 1918, a lui 23 august 1944 și mai ales a lui 22 decembrie 1989. Asta deoarece, în viziunea lui Klaus Iohannis, expusă în seria de conferințe de presă de la Cotroceni, România va fi alta după 6 decembrie 2020.

N-a fost conferință de presă la Cotroceni, în hotarele căreia Klaus Iohannis, pe lîngă atacarea PSD, umăr la umăr în această chibițăreală electorală cu Adrian Zuckerman, ambasadorul lui Donald Trump în România, să nu înfățișeze perioada de după 6 decembrie 2020 ca una a Marilor Reforme, toate inițiate și conduse de El.

Așa cum am mai scris, alegerile parlamentare de anul acesta sînt extrase de Klaus Iohannis din seria confruntărilor între partide, ba chiar și din cea a alternanței la Putere, pentru a fi plasate în seria marilor evenimente care au marcat Istoria României. Într-un eseu mai vechi al meu am semnalat existența clișeului O nouă eră în retorica politicienilor din istoria modernă a României. La o Eră nouă se gîndește Klaus Iohannis ca deschizîndu-se după 6 decembrie 2020, deși n-o spune (încă n-o spune deschis). Această Eră nouă va fi una a Marilor Reforme în toate domeniile: de la cel al Siguranței naționale pînă la cel de Sănătate. Ca să nu credem că e vorba doar de o visare cu ochii deschiși, Klaus Iohannis ne-a mărturisit în mai multe rînduri că în multe domenii miniștrii Guvernului Orban care sînt, evident, Miniștrii Mei, lucrează de zor la diferite Reforme. Cătălin Predoiu, la Reforma în domeniul Justiției. Nelu Tătaru la cea în domeniul Sănătății, Marcel Vela, la cea din domeniul Poliției. N-am nici o îndoială că toți Miniștrii Mei lucrează la Reformele care vor fi aplicate după 6 decembrie 2020. Și cel al Educației, și cel al Culturii și cel al Muncii. Se înțelege deci – nu mai e nevoie de nicio precizare – că Miniștrii Mei lucrează la Reforme sub conducerea lui Klaus Iohannis. Evident, România are nevoie de reforme în multe domenii. Nu la aceste reforme cu m mic se referă Klaus Iohannis în discursurile sale, ci la Reformele cu m mare. Și ele, aceste Reforme, vor deschide o Eră Nouă în Istoria Patriei, care vor schimba România din temelii, astfel încît manualul de Istorie din viitor se vor împărți în două:

O parte, dedicată Istoriei de pînă la 6 decembrie 2020.
Cealaltă parte, dedicată Istoriei de după 6 decembrie 2020.

Prima parte va fi tipărită cu litere cenușii. A doua, cu litere colorate. Iar capitolul dedicat anilor 2020-2024, celor patru ani (rămași) de mandat al lui Klaus Iohannis, vor fi tipărite pe hîrtie velină. Pentru a face atractiv acest capitol foile veline vor fi unse cu miere, cine le va citi se va linge pe degete de plăcerea lecturii.

Urmărind viziunea lui Klaus Iohannis asupra alegerilor din 6 decembrie 2020 descoperim cîteva note comune ale posturii pe care și-o asumă Klaus Iohannis:

  1. Postura de Mare Reformator. Asta înseamnă că Klaus Iohannis e deținător deja al unui Proiect de țară. Nu unul oarecare, ci unul ieșit din comun. L-am compara cu proiectele de țară ale lui Alexandru Ioan Cuza, Carol I, Carol al II-lea, Mareșalului Ion Antonescu și ale lui Nicolae Ceaușescu. Deocamdată, nu știm mare lucru despre acest Proiect de țară. Îl putem ghici însă din dezvăluirile pe bucăți ale lui Klaus Iohannis.
  2. Postura de Conducător, de Lider atotputernic, în stare să facă ce vrea cu țara, asemănător Dictatorilor: Carol al II-lea, Mareșalul Ion Antonescu, Nicolae Ceaușescu. Și alți președinți vor fi avut ambiții de Deschizători de Eră, de Făuritori de țară, de Mari Reformatori. Ambițiile lor s-au lovit însă de mecanismele democratice ale României:
    De majoritatea parlamentară.
    De presă.
    De instituții ale Statului de drept: CCR, CNA, Avocatul Poporului.
    Le ia în calcul Klaus Iohannis?
    Firește că nu.

Majoritatea parlamentară de după 6 decembrie 2020 e văzută de Klaus Iohannis ca o orchestră aflată sub bagheta sa de dirijor.
Cu această majoritate parlamentară, el se gîndește să schimbe prin lege componența unor instituții ale Statului de drept astfel încît acestea să fie conduse nu de oameni, ci de roțile dințate ale unei mașinării puse în mișcare prin apăsarea unui buton de la Cotroceni.

De regulă astfel de viziuni profetice sînt instrumente ale bătăliei electorale.
Era nouă a fost făgăduită de mulți politicieni în Istoria modernă a țării.

E doar o strategie electorală a lui Klaus Iohannis în cadrul chibițărelii în favoarea PNL?
Unii ar răspunde Da.
Eu însă care am întîlnit multe personaje providențiale în Istoria Patriei, mulți politicieni care au văzut în România o mîzgă în care își vor lăsa ei urma bocancului, tare mă tem că Klaus Iohannis chiar așa se crede. Ca un Făuritor al unei Ere Noi.

Ce reclamă pentru asta?
Un Parlamentul Meu.
Alegerile din 6 decembrie 2020 nu vor fi alegeri parlamentare. Vor soi de referendum prin care Klaus Iohannis va deveni primul președinte monah absolut din Istoria Lumii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12
Author

37 de Comentarii

  1. Cum se spune ? Parca … „Dumnezeu, cind doreste sa piarda pe cineva, mai intii ii ia mintile” … Probabil ca faza urmatoare va fi o „alocutiune televizata” care va incepe prin „Statul sint EU !” si referiri la sine insusi la persoana a treia … iar ce va urma apoi va fi probabil anuntul cu sosirea lui Mesia la Cotroceni, pentru a salva romanii !

  2. Indiferent cat de importanti ne-am simti sau ne-am crede in viata asta, vine un moment care ne arata cat de mici suntem!

  3. Cel mai mare si mai bun presedinte pe care l-au avut pana azi Romania,ramane acest Iohannis,modest profesor de liceu,fara titluri sforaitoare,doctorate copy-paste sau carti filozofale ..ca PNL este,in oglinda,PSD ,este o alta poveste,e materialul clientului…Asta e Romania,cine are pretentii,sa emigreze!
    Degeaba auzim acum,ca pământeani,muzica sirenelor,nu conving!

  4. Abia astept 6 decembrie. Este singura modalitate de a scapa pentru totdeauna de coruptie. Esenta democratiei este reprezentata de alegerile libere. Actualul parlament este toxic, plin de pesedisti tariceni si alte specii pe cale de disparitie. Alegerile parlamentare sunt esentiale, sunt prioritatea zero a poporului Roman. Daca au ajuns vedetele videochat-ului autohton sa-l huiduie pe Orban,va dati seama ca vor urma filme XXL cu subiecte si caracter politic..
    66% trăim normal, suntem educați, pentru că știm ce este lucrul bine făcut. Haideți și voi cu noi. Votam pentru viitorul copiilor nostrii. Votam Orban, Turcan, Gorghiu, Anisie, Catu. Garantat Rares.

  5. Si Ludovic al XVI-lea a fost monarh absolut. Si Pingelica, la fel. Dar si Klaus merita soarta lor.

  6. NU MICI; DEMENȚI ACCEPTÂND PE ACEST CIOLANIS…ÎN REST MĂ ABȚIN.-

  7. Manualul de Istorie apare anticipat pe 7 Decembrie 2020 iar partea a doua va avea 80,000,000,000 de pagini frumos colorate, pe cele impare contin neaparat gravata valoarea de 80 miliarde de euro – acordati Romaniei de UE dupa 06-Dec-2020 -iar pe paginile impare, bonus, cele 30 de miliarde de euro acordati Romaniei tot de UE… Pe fiecare pagina vor fi prezente indrumari vizuale privind spalara pe maini cu sapun (probabil marca prezidentiala) – si mascute (marca Orban-Tataru-Arafat). De asemenea, funny… adica… fani!, pot gasi in carte pozele – format poster sau chiar marime naturala – ale Unicul;ui alaturi de „Guvenul Mieu”, „Parlamentul Mieu”… Covid19-Primu’-si Ultimul-Vaccin… (injectat militarizat in doua etape la la minus 70-80 grade Celsius)… Un capitol secret – care va aparea peste 50 de ani numai pentru abonati – va contine poze de la alegerile din 2020… cu Softu’STS Neomologat, Rucsacii de la Sectoru’1, Ghinionu’, Justicea, STS, SRI, Ambasadoru’, si Fortza Fizica care Guverneaza Paralel Contra Cost…

  8. Alegerile organizate pe timpul unei pandemii, nu pot fi considerate alegeri libere sau democratice.
    Când mergi la vot cu frica firească, normală, naturală că te-ai putea contamina cu un virus mortal și să mori efectiv sau cu riscul de a contamina pe alții și să fii condamnat penal, nu poți pretinde că ai luat o decizie conformă libertății de mișcare și conștiință.
    În aceste condiții, rezultatele unor astfel de alegeri, nu pot fi altfel decât profund viciate. Ele nu pot reprezenta voința naturală, firească a unei anumite mase de alegători cu drept constituțional de vot, motiv pentru care, pretinșii câștigători, nu pot invoca și susține ideea de reprezentativitate ori de reprezentare legitimă.
    DIN ACEST MOTIV, IMEDIAT DUPĂ ÎNCHEIEREA PANDEMIEI,ÎN MOD OBLIGARLTIRIU SE IMPUN ALEGERI ANTICIPATE. Cred că o astfel de decizie sau chiar anularea rezultatelor pe acest considerent, pot fi obține și în urma unei acțiuni în justiție.

  9. 6 decembrie : modalitatea alogenilor de a acapara tara prin zisele alegeri fraudate cu softul si cu sacul….datorita institutiilor de forta servicii secrete acaparate de straini !

  10. Tovarasul Editat s-a pronuntat,cine da mai mult?! Astept provincia.Rog seriozitate

  11. Cris-Toiu,mai mare in grad gazetaresc decat Cris-Tache,loveste din nou!Nu este un denunt ,cum v-ati asteptat,este un remember,un RIP,un memento mori,ce mai,fasole cu ciolan a la Cris-Toiu!
    Adevarul este ca Serparia Rosie e panicata la maxim…peste 10 zile le dam in barba,in fine..

  12. @Jardan Durais, „Cel mai mare si mai bun presedinte pe care l-au avut pana azi Romania”

    Las-o jos ca macane @emile. Postai aceasi mizerie cu nickul „Emile” si despre Basescu si PDL cu ceva ani in urma. Ai pastrat limba si pofta dar ai schimbat curu’ de lins nenorocitule?

  13. Ei na, musiu babuin,.A mai fost unu, cel mai iubit fiu al poporului din scornicești. Președinte cu sceptru de impărat.. A fost impușcat și s-au trezit pe urmă puzderie de români de tot soiul, unu mai rege, mai impărat, mai mondial, mai președinte și mai șef ca celălalt,. Se pare că incă nu-ți cunoști nația de babuini balcanici..

  14. Basescu va spunea tonomate cu ieuroi, va suparati, mai informatorilor!
    Auzi, maestre!

  15. cine nu cunoaste istoria-risca sa o repete!?Oare ce s-a intamplat cu aceia din fruntea Romaniei care au avut toata puterea:Cuza,Carol II-un exil care i-a devorat;Maresalul,Ceausesu-pluton de executie!
    ca asa e cu puterea absoluta:cel care o are-plateste pana la urma TOTUL!

  16. ‘ Nici pe departe ‘, cuvântul ‘colonie’ poate avea sensul de : 1 – teritoriu administrat de un terț stat prin intermediul unui guwernator; 2 – lichid parfurmat din alcool și diverse uleiuri vegetale; în cazul primei variante se poate vorbi despre două ‘Înalte Porți'(S(UE)/SUA)), in cel de-al doilea caz despre împrospătarea ‘lucrului bine făcut’ .

  17. @UN_OM: si Cehia a avut un ” administrator ” trimis de nemti, dar s-au ocupat de el. Pe cand si la noi?

  18. Toata pleava PSD-ista a iesit la atac. Cristoiu ramana acel gainar cu pui vii.

  19. Gheorghe si Ion asupriti de straini Stii cum e asta la tine? Daca ai mentalitate de sclav, mereu vei fi asuprit si de muiere si de mama soacra. Cand ai demnitate ai si o atitudine de invingator. Tu esti doar un sclav asurprit de propriile tale frustrari.

  20. Parca si vad cum pe 7 decembrie, chiar inainte sa cinte cucosu’ (rosu, deci de la PSD, deci „huoooo !”) apare Klaunus si, „cu indreptatita mindrie patriotica”, ne spune cum PNL-ul a cistigat cu 95% ! … Problema e ca s-au prezentat la vot doar 50 de cetateni, si aia beti sau pe care ii daduse nevasta afara din casa ! Dar asta e doar un detaliu, sa nu fim rautaciosi si sa nu stricam „sarbatoarea invingatorilor” ! …

  21. Lasa sa se inteleaga asta dar el e varza! Un pupator de orice pentru imaginea de perfectionist…in executarea propriilor conationali! Si, daca justitia nu isi va face datoria dupa finalizarea acestui de-al doilea mandat, inseamna ca Kenia=romania! Sa nu spun mai multe! O sa vedem harakiri cu scandaluri de orice intre ei dar cetateanul nu exista in ochii lor! 2021: scandal spontan prin cetatenii sponsorizati sa urle, nu pentru cetateni// ceratenii ca oameni nu exista//dublu 2 paruiala intre caposii inalti sau intre gloatele sponsorizate de doua tabere. Oricum, minciunile, teroarea, scandalurile, bataile, violenta si foarte putin starea materiala vor creste. Trebuie mare atentie propriului suflet sa nu cada in panta naivitatii sa creada ce nu se vede la orizontul imediat! Fix cum e cu vaccinurile pentru coro, vaccinuri despre care se vorbeste de cel putin 2 luni de zile ca este fabricat si inca nu exista!

  22. In mod eronat „maestrul” Cristoiu il cautioneaza pe Johannis cu asa o mare dorinta de putere si de a deveni un mare reformator al Romaniei. El nu este decat un modest profesor suplinitor de provincie, pregatit si lansat de interese straine la varful puterii in Romania pentru a executa un program politic. Lipsa apetentei sale pentru munca este arhicunoscuta dar abia dupa primul mandat a inceput sa prinda curaj si sa interpreteze – asa cum stie el – batalia impotriva social-democratilor si nationalismului in Romania. Cei ce-l inconjoara nu-si iau „solda” de la aceiasi stapani straini dar au un tel comun, sa instituie noua resetare mondiala prin disolutia autoritatii statului asa cum il stiam noi.
    Chiar nu vede nimeni ca Romania nu are nici o politica externa ?
    Ba mai mult, nu avem nici un fel de contacte si/sau acorduri cu tarile vecine non-UE. Este clar ca aceasta responsabilitate nu apartine conducatorilor actuali iar traseul politic al Romaniei in zona noastra este deja trasat de marile puteri, numai noi nu stim care este.
    Deocamdata se „praduieste ” cam tot ceea ce poate fi luat fara mari eforturi.
    Cele mai profitabile investitii straine in Romania sunt investitiile in politicieni.

  23. Stie cineva cine este ciripoiul de jardan durais ? Vad ca le stie pe toate…

  24. Sunt cateva deosebiri intre tovarasul Nicolaie si tovarasul Klausica..Asta din urma si-a atras institutile de forta ale statului de partea lui, prin marirea exagerata a lefurilor si acordarea de pensii nesimtite.In plan extern tovarasul Klausica a platit taxa de protectie prin achizitionarea de rablament american,a indatorat tara prin imprumuturi de miliarde de euro,nu a mai impozitat companiele straine,a furnizat sparanghelisti pentru plantatile nemtesti,a promis ,,privatizarea,,ultimelor obiective industriale ale statului..Pas cu Pas.Nu-s prosti strainii sa-i dea in barba atat timp cat fac profit de pe urma plavanului,inchid ochii la incalcarea grosolana a constitutei si drepturilor omului a joianului care vrea sa faca din Romania mosia lui personala.Rominia euriopeana,Rominia norr-maa-laaa,Rominia lucului bine fecut..Pas cu Pas spre Rominia miea.Ghinion,bre.Ne indreptam cu viteza spre o dictactura mascata, binecuvantata si acceptata de ,,partenerii strategici,,ai lui Klausica.

  25. Pentru JAGARDEAUA DURAIS..tu esti PROST RAU DE TOT MAI BAIATULEE!! Am vazut pina acum ca esti un LOZINCAR DE DOI BANI…dar tu esti mai mult decat atat…esti si o haha..era idio..a de cea mai joasa spetza! Ma intreb si eu…oare de ce au inventat americanii democratia si in toate tzarile astea de la care luam lumina nu lasa puterea nimeni pe mana unui singur OM( ba din pacate al nostru este si un RETARDAT , un SMENAR de case dovedit de JUSTITIA LUI)!? Ba daca imi amintesc bine am mai trait o experienta cu un altul ..tot unul cu doua clase ca trenul..atunci de ce sa mai tinem o gramada de parlamentari ..n-ar fi mai bine cu banii aia sa facem spitale si autostrazi…ca de lingatori de clante nu ducem lipsa!!
    Nu ar fi mai bine sa lasam tzara dupa bunul lui plac!? Sa faca la fel cum a facut si la Sibiu…l-a vandut fasc..tilor lui jumatate. A vazut ca exista si se poate baza pe o multzime de Nenorocitzi si Dobi..ci ca tine si ce si-a zis el…ia sa vand si Romania …ca ROMANII e PROSTI!…ca tine!

  26. PS Am ajuns în acest punct mizerabil al istoriei post decembriste treptat, cu acceleraţie după decembrie 2004. 16 ani pentru a ne afla în pragul unei dictaturi, de factură nouă, în numele unor noi simboluri mobilizatoare. Dacă ceva mă doare este drumul scurt al libertăţii de după decembrie 1989 şi acesta cu prea mulţi sacrificaţi şi lăsaţi în urmă. Prea multe mituri, prea multă manipulare.

  27. Ce reforme o sa fie D-le Ion Cristoiu,dupa 6 decembrie?Acest NEONAZIST,KLAUS WERNER IOHANNIS,nu este in stare sa faca ceva bun pentru aceasta tara,care a ajuns colonie,de cand acest SAS a ocupat COTROCENIUL.Nu stiu daca a fost votat de atatia romani,care tot ne spun JAGARDELELE si PUPINCURISTII lui,dar serviciile secrete de pretutindeni au avut o mare contributie,de al pune pe acest HOT de case,vanzator de copii romani,navetist,etc.in fruntea ROMANIEI.Da el si-a pus „GUVERNUL MEU”,in mod nedemocratic in fruntea ROMANIEI si acum vrea sa aiba PARLAMENTUL MEU.FEREASCA DUMNEZEU!O sa avem o DICTATURA ce nu mai exista pe nicaieri in LUME.Nu va uitati la el cat de PARSIV este acest personaj?La inceputul PANDEMIEI,spunea ca e o simpla raceala,dupa care cand a vazut care e situatia,spunea ca nu se vor organiza alegeri pe asemenea situatie,dar omul a revenit cand s-a inrautatit si spune ca se organizeaza asa cum s-a hotarat.Stau si ma intreb daca este intreg la minte acest NEONAZIST?Da am ajuns rau sa fim condusi de VENETICI.O sa aiba „GUVERNUL MEU”,dupa cum se exprima,pentru ca stiu sa fure aceste JIGODII.S-a vazut la alegerile locale de o lume intreaga.Ba cu STS-ul,ba cu sacii de buletine din locurile unde sunt duse voturile.

  28. In Orasul American Aurora , Cetatenii Americani au stat la o Coada 14 Ore pentru un Burger ! Demn , de Cartea Recordurilor , ce mare Rabdare au avut Cumparatorii , pentru un Burger ! Coada de Cumparatori , era foarte mare !

  29. @Jardan:”Cel mai mare şi mai bun preşedinte…”. Până de
    curând, te vedeam doar ca un
    izvor nesecat de libidosenii, un adulator până la greață al lui Iohannis. Descopăr că, din când în când, mai scapi, in-
    voluntar, şi câte-un adevăr. Dintre toți presedintii, si-
    gur „icoana” ta e cel mai mare… la inalțimea lui. Vorba aia, înalt cât bradul.
    Cel mai bun… Ai auzit de
    superlativul relativ? La mintea ta, esti satisfăcut
    că, dintre mai multe nuli-
    tăți, Iohannis este cea mai mare. Marş!

  30. Numai unui popor ca cel roman i se putea intimpla asa ceva. Si punctum.

  31. Nu este presedinte, ci sultanul Karagoz I Caraghiosul al Sultanatului Securistan…

  32. Asta nu e presedintele romanilor, ci purtatorul de cuvant al PDNL-ului, iar poporul roman doarme, se uita pasiv cum se instaureaza o noua dictatura, dupa cea a lui Ceausescu! Ceausescu macar era patriot, dar asta pe linga toate cele, mai e si un tradator al intereselor romanilor!

  33. De fiecare data, acest Ion Cristoiu a venit si a anuntat „succesurile”lui KWI,semn ca, acoperit fiind, Securitatea i-a dezvaluit planurile si „maestrul” si-a permis sa „anticipeze”, pregatind psihic pe „babuini”!
    Probabil el si securitatea rad de cetatenii tarii ca sunt „babuini” si aici ar intra marea masa a celor manipulati,exploatati de sistemul paralel, ce se considera „coloana vertebrala”.Adica cei ales vin ,pleaca, dar ei raman sa-si imprime sigiliul si sun KWI au chef de mari imprimari prin tablete, si voturi false .Au exersat si acum l-au informat pe „acoperit”cum stau lucrurile,fatis, fara scrupule.”Maestrul” enumera mecanismele democratice -majoritatea parlamentară,presă, CCR, CNA, Avocatul Poporului despre care KWI nu a auzit si nu vrea sa auda !Oare ii face Helwig microfonie sau bruiaj ,oare atat de inexistenta -o marfa,un lucru de folosit este o tara ,o democratie,cetatenii ei cu drepturi inviolabile ? Posibil, cand aparatul ideologic,cadrele lor au distrus partide,institutii si recent vor sa introduca din nou secu in cercetarea penala ? KWI declara c a nu este de acord,dar il pune pe sluga Predoiu sa introduca legea.Ipocrizie,cinism,minciuna,manipulare.DAr asa ceva nu trebuie sa se intample! Cristoiu face Romania „o mazga”in care KWI vrea sa-si lase bocancul!Nu ai nici-un drept Cristoiule,”profet”mincinos,imbuibat sub Ceuasescu,Basescu,Iohannis sa propavaduiesti asa ceva,lasand fara speranta poporul roman,la 30 de ani de la revolutie, „MAZGA” sunteti voi si „bocanici” nu aveti ca n-ati fost pt.Romania,la razboi!

  34. Este o noua vrajeala a Cristoiului. Iar nu stie nimic de securitate.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.