Iordache întreabă, Iordache răspunde: „De ce îi e frică de Dăncilă?”

Social-democraților nu le este rușine cu Viorica Dăncilă, așa cum s-a speculat în ultima vreme, iar candidata PSD va face ”o figură frumoasă” în turul doi al alegerilor prezidențiale, pe care le va câștiga, a declarat la RFI de deputatul PSD Florin Iordache.

Iordache e de părere că ”prestația lui Klaus Iohannis este jalnică. Este prima conferință de presă care a durat o oră, cinci ani de zile i-au trebuit să aibă o conferință de o oră, mare realizare! Este prima conferință. Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește decât o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui. Îi e frică să aibă o dezbatere cu Dăncilă. De ce îi e frică de Dăncilă?”.

În opinia deputatului PSD, ”lui Klaus Iohannis îi e foarte frică în acest moment de Viorica Dăncilă și de ceea ce poate spune la o întâlnire între cei doi”.

Florin Iordache a mai spus că social-democraților nu le e rușine cu o candidată ca Viorica Dăncilă, așa cum s-a speculat în ultima vreme: ”Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă, este președinta PSD și o să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face. Câștigăm alegerile, bineînțeles. Gândesc normal și pozitiv, raportându-mă la ceea ce au făcut și unul și altul. Dacă după cinci ani de zile, marea realizare a lui Klaus Iohannis este că a reușit să aibă o conferință de o oră, după atâtea vacanțe, după atâtea blocaje pe care le-a avut, ne așteaptă în turul doi o victorie a Vioricăi Dăncilă”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

15 Comentarii

  1. Si mie mi-e frica…e cosmarul meu : visez ca d-na Dancila -cu prestanta pe care i-a conferit-o deja cultura dumneaei,dovedita cu prisosinta -comanda (ca presedinte este comandant suprem al fortelor armate ale tarii); Armatei Romane…imaginati-va si voi …brrr!Si acum,recitind ce scrie Constitutia despre prerogativele presedintelui si auzindu-l pe dl.Iordache cel mare jongleur in ale legilor ca o sustine … cred ca nu voi mai putea dormi deloc

  2. De analfabet ce esti, mai Ciordache!!
    Analfabetul Florin Ciordache de la PSD, scolit la coada vacii pe coclaurii de la Caracal e doctor docent in „gramatica” PSDista si ne lumineaza pe model PSD, spunandu-ne: „Doi: și-a pregătit-o cu foarte mult timp înainte, n-o să-l mai vedeți foarte curând, dorește DECAT o dezbatere cu cei pe care-i selectează dumnealui”.
    Ciordache, mars la scoala, analfabetilor!!!
    Dorim „decat” sa scapam definiitiv de analfabeta marioneta Vasilica Veorica Dancila si de voi, PSDeii analfabeti si corupti!
    Cum naiba in PSDul asta auzim acesti analfabeti zi de zi, cum e posibil sa ajunga o Tara sa fie condusa de asemenea analfabeti?!
    NU am mai auzit asa ceva!
    Rusine!!!

  3. Nici lupului nu-i e frica de caine, dar nu-i place cum latra. Cand ai o sefa de campanie in persoana Olgutei Vasilescu, ce sa te astepti de la candidat? Ce poti vorbi cu el? Nu ar putea fi niciun dialog! De altfel doamna Dancila s-a deprins sa minta cu atata nerusinare, ca te lasa fara cuvinte: vezi cazul recent al sustinerii „patriotice” a romanilor propusi in foruri europene, mentionand-o aici explicit pe Laura Kövesi! Culmea neobrazarii! Tocmai ei, cei care au facut totul ca sa nu fie aleasa.

  4. Am simțit în plex tot disprețul colosal din viscerele werneriene când a pronunțat scârbit-sacadat “Va-si-li-ca”.

    Erau înscrise în acest substantiv propriu sutele de ani de iobăgie suportați de românii ardeleni, interzicerea dreptului de a-și ridica sau cumpăra locuințe în orașe – rezervate numai națiunilor privilegiate…

    Românii au fost, sute de ani, “tolerați”, cu un mic respiro sub Mihai Viteazul, care reușește să impună o Mitropolie Ortodoxă la Alba Iulia. În rest, viața românilor, iobagi în marea lor majoritate, a fost o umilință continuă.

    Cum poate un individ cu o constituție interioară precară, care e vremelnic președinte al unui popor creștin, să batjocorească un nume, cu un iz prea “țărănesc” în mintea lui de “privilegiat”, care pentru români are conotații atât de adânci?

    Nu mai spun că din grecescul basileús provine latinescul basilica, rămas la poporul nostru până azi și în vecie ca numele sfânt al Bisericii, cu cele trei semnificații: de clădire-templu de cult; de pleromă, totalitate a credincioșilor, Trup al lui Hristos în Lume, precum și de Instituție divino-umană.

    Deci kwi, atunci când îți pute un nume prea neaoș, prea românesc, chiar dacă o disprețuiești pe Vasilica, cea care-l poartă, (dar care a fost validată de 2 milioane de români), de fapt batjocorești un întreg ethos și o întreagă istorie, pe care nu le înțelegi și nu le vei înțelege niciodată!

    PS: Mă adresez ofițerilor superiori din Structuri: Cum puteți susține un asemenea conglomerat de vanitate, prostie și lipsă de empatie pentru tot ce-i românesc și omenesc? Bun, răspundeți la comenzile externe militărește, dar nu mai licărește în voi puțină dragoste pentru acest popor înjosit? Mai există vreo urmă de onoare în voi, domnilor?

    Iulian Capsali

  5. Ai vrut sa mutilezi justitia in folosul unui singur om,dragnea. In mare parte n-ai reușit,datorită lui johannis. Macar ptr asta merita reales.

  6. @orvel.
    Care „justițe”?
    Aaaa…..cea „independenta” patronata si avizata de ambasadele occidentale?
    Dar de ce ?
    Aaaa…pentru a nu suferi vreo baguba profitul multinationalelor bancilor si corporatiilor occidentale !
    Am inteles :

    Predoiu s-a intalnit cu ambasadorul SUA: Au vorbit despre refacerea Legilor Justitiei si finalizarea Codurilor Penale
     http://m.ziare.com/predoiu/predoiu-s-a-intalnit-cu-ambasadorul-sua-au-vorbit-despre-refacerea-legilor-justitiei-si-finalizarea-codurilor-penale-1585632

    Cum? O tara straina intervine in justitia dintr-o tara suverana si independenta?

    Pe motiv de ce? Aaaa….pe motiv de „corupțe”?

    De ce? E cumva afectat profitul multinationalelor corporatiilor si bancilor occidentale, care este diminuat datorita taxelor si impozitelor corecte, normale, catre statul asuprit de straini, cerute de „corupții” autohtoni ?

    Da. Asta e motivul…atunci, măi…colonie bananiera ce santeti…se pare ca nu va ajung „valorile” noastre occidentale…va trebuie „justițe independenta” si…stat de „drept” !

    Asta pentru hastagistii spalati pe creier, tefelisti, corporatisti, onegisti, sorosisti…care cred ca un stat strain, poate interveni dezinteresat, in treburile interne ale altui stat, respectiv in procesul legislativ, in justitia statului, iar acea justitie mai poate ramane independenta !
      

  7. „Orwell”, spune-ne mai bine ce are cu tine ofiterul instructor de te trimite o data pe luna in arena? Cred ca numai din ratiunea crearii impresiei false ca sunteti multi, astia 2-3 roboti parazitati!!! La fel si fratziorul tau, rebutat la banda, „Omul de la Mancha”! Infractoarea Internationala Kövesi nu e romanca, taratura securista, ea e dusmanul numarul 1
    al Romaniei!!! Voi, ticalosilor, v-ati opus tuturor adevaratilor romani propusi de Dancila fara vreo jena patriotica…

  8. @orwell. Poti sa dai amanunte? Vorbesti de justitia făcută de sri si de procurorii torționari?

  9. Iordache întreabă, Iordache răspunde: „De ce îi e frică de Dăncilă?”Alta intrebare?:))Daca mai sunt intrebari,intrebuci ?Alta intrebare..

  10. Eu imi amintesc de spusele unei colege de scoala a d-nei Dancila,la vremea cand era prezentata drept o persoana „neconflictuala” ,supusa,serviabila (ca sa nu folosesc „docila”) : „…nu e deloc asa „; mai cititi voi -de exemplu . „Educatiunea ciocoiului „/”Ciocoii vechi si noi”,Nicolae Filimon …(fara legatura,aud ca d-na vrea sa devina ardeleanca,si-a construit vila langa Brasov,se zice)

  11. Fara penali la Cotroceni!
    Johannis are dosare penale ascunse la Alba Iulia !

  12. Cred și eu ca unul ca Iordache se mândrește cu una ca Dancilă, că altceva mai bun nu poate oferi PSD-ul. Dar parcă văd cum, tot cu mândrie, el și ceilalți de aceiași teapă, după alegeri, ii vor da eject Vioricăi din fruntea PSD-ului.

  13. Pai nu-i nimic de mirare ! Acelasi comportament au si postacii PSD din Savuskina nr. 5 , Piata Lubianka si Aleea Kiseleff nr. 10 ( doua case mai incolo de Ambasada Rusa ! ) ! Ei se intreaba , ei raspund ! E normal ! Intrebarile pe care le pun ei , nu le-ar pune nimeni ! Si la intrebarile pe care le pun , nu le-ar raspunde nimeni ! Asa ca ce le-au spus instructorii de la SVR si lui Ciordache si lui gellu , marius , parere , ion chinuit de straini , …., si tot neamu’ lor : ,, Voi intrebati , voi raspundeti ! ” . Samaliot mishto zbuleaet !

  14. @Nastratin: E disperare maaaareee!!!
    PSDeii stiu bine ca samuroaica analfabeta NU are nici o sansa sa castige prezidentialele, din acest motiv recurg la marca inregistrata PSD: Fake News-uri, minciuni, acuzatii monstruoase la Johannis, toata colectia de mizerii PSDiste produsa de niste minti sarmane de analfabeti jalnici in frunte cu analfabeta care s-a facut de ras de cate ori a desc his gura, V V Dancila!
    Sotul meu regreta ca dl Johannis NU a acceptat o dezbatere, e curios cum ar fi raspuns analfabeta Dancila la Intrebari pe Politica Externa, ar fi fost monumental sa o auzim vorbind pe subiectul asta si pe multe altele, unde mintea ei sarmana nu ajunge!!
    Hai Romania, sa iesim cu TOTII la vot sdi s-o trimitem in somaj la Videle pe analfabeta si PSDul definitiv la gunoi!!!

  15. @nastratin.
    dvs ca alogen care detineti parghiile puterii, nu va simtiti chinuit de straini…e firesc…noi poporul asuprit DA !!! Iar asta nu are nici o treaba cu cliseul tampit : vin rusii, ne ocupa…
    de la jignirile si sfidarea alogenului neamt parazit, la jaful resurselor noastre, padurilor, pamantului, economiei…practicat de straini, de multinationalele bancile si corporatiile occidentale !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.