Jens Stoltenberg, decizie pe mandatul lui Mircea Geoană

Mandatul secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost prelungit cu un an, până în octombrie 2024, anunță purtătoarea de cuvânt a NATO, Oana Lungescu.

Stoltenberg a luat această decizie în semn de apreciere pentru serviciul său față de Alianță.

Mircea Geoană a fost un remarcabil secretar general adjunct al NATO şi un mare sprijin pentru mine personal într-un moment critic pentru securitatea euro-atlantică. Abilităţile sale politice, expertiza şi tactul în condiţii de presiune continuă să fie atuuri puternice pentru Alianţa noastră transatlantică. În semn de recunoaştere a muncii sale, i-am prelungit mandatul de secretar general adjunct cu un an, până la jumătatea lunii octombrie 2024. Îi mulţumesc lui Mircea pentru dăruire şi aştept cu nerăbdare să ne continuăm munca împreună”, a transmis secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

11 Comentarii

  1. @ UN OM, Se devanseaza sau nu alegerile prezidențiale nu mai contează; johanniSS s-a lins pe bot de speratul post la NATO care să-i asigure imunitatea. Pe el băieți! Începeți cu o suspendare că vine și poporul cu un mare DA la referendum.

  2. Cu alte cuvinte „fata in casa” mai e tinuta la bucatarie inca un an … si-o fi inchipuit ea, saracuta, ca daca pleaca stapina (si asta de altfel tot o idioata si o sluga, dar norvegiana !) va ajunge sa se lafaie in salon pe canapele si sa faca pe „doamna casei”, dar tot o „Marița” chemata cu clopotelul si o „a cincea roata la caruta” ramine.

  3. Situatia actuala este cit se poate de grea pt. NATO ,asa ca o schimbare acolo nu ar fi fost bine venita.Ori cum zile prea multe de supravietuire nu mai are NATO ,asa ca nici-o schimbare la conducere, nu ar fi ajutat cu nimic.

  4. Aiurea: tipii n-au rezerva de cadre, de-aia si Geoana, si Stoltenberg, si Cotoroantza de Lungescu pe-acolo. De ce nu definitiv, pâna la desfiintarea respectivei organizatii teroriste (cf. Iugoslavia, Irak, Siria, Ucraina …) Tipii sed în palate ca sa confectioneze „dusmani” pentru prostul de rând, platitor de impozite (= salariile si pensiile respectivilor), si care sa mai si fie trimis, de pilda, în Ucraina, sa i se asigure acolo, date fiind progresele stiintei, o speranta de viata de câteva ore.

  5. I-au taiat macaroana la prezidentiale lui Geoana, ramane ca in tren.
    PSD nu are candidat :))) PNL il are pe general cu patru stele verzi Nicolae von Ciucă

  6. Adevarul este ca dintre toti actualii de-si zic lideri in politica Geoana este singurul cu cea mai rezonabila pregatire profesionala. In plus Geoana are si maniere de om educat de top comparativ cu bolovanii ce ies mereu in fata incepand cu sasul si trupetii sai.

  7. Geoana = NATO…De ce ne apara NATO? De cine? Ne apara de patriotii care vor sa dispara relicvele comuniste de genul Geoana…

  8. Conform traditiei bolsevice din Comintern adjunctul politico-ideologic ii este lasat mostenire succesorului pana cand succesorul dovedeste ca corespundela capitolul intransigenta revolutionara in aceste vremuri stihinice cand e in joc BOLSEVIZAREA/RESETAREA Planetei…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.