Marcel Ciolacu vorbește de tunurile date de liberali

Premierul Ludovic Orban vrea să acopere „tunurile” date de liberali în timpul pandemiei și de aceea vor crește CASS-ul, susține președintele interimar al PSD. Marcel Ciolacu afirmă că ”Orban vrea să acopere tunurile din sănătate date pe pandemie din buzunarul românilor! După ce au sifonat sute de milioane de euro prin firmele de casă, liberalii au nerușinarea să spună acum că românii trebuie să plătească mai mult pentru asigurările de sănătate.

Încercați altceva: nu mai furați! Și veți avea bani pentru sistemul de sănătate! Nu transferați tot pe români povara hoțiilor voastre! Nu a fost de ajuns că i-ați cocoșat cu amenzi?! Și că nu măriți pensiile și alocațiile?! Acum mai și băgați mâna până la cot în salariile oamenilor?!

Aceasta este dubla măsură liberală: vor creșterea CASS, dar critică inițiativa PSD de impozitare progresivă care ar mai tăia din averile imense ale prietenilor PNL și ar aduce mai mulți bani în buzunarele oamenilor!”, scrie Marcel Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

6 Comentarii

  1. Păi daca au dat leberali tunuri,Ciolacu e complice! Că el îi votă guv.PnL de căte ori a primit ordin,și a facut din PNL de 20% partidu ce guverneaza! Iar PSDu a fost subordonat/remorca lui johannes,orban,PNL! De cine? De ciolacus

  2. „DECAT” TUNURILE II INTERESEAZA PE EI. SA NU FURE CUMVA PEENEELEEE MAI MULT DECAT AU FURAT PEESEEDEEE SAU PEEEMEEPEEE SAU ALTE PARTIDE SI PARTIDULETE TOT ALE LOR. TOATA CLASA POLITICA ANTI-ROMANEASCA – ACEEASI MIZERIE.

  3. Este un fond in care investise si unul de pensii de pe la noi si care a dat un tun. Tu crezi ca o problema financiara este doar un act de concurenta intre cine ia mai mult? Primele victime ale unui tun sunt copiii, apoi toti prin inflatie. Nu stiu cum poti sa vezi ca: „si altul ar fi facut.” In maniera ta de a gandi inseamna ca daca vecinul tau e violator/hot inseamna ca si tu esti. Asta este modul ”evoluat” de a gandi? Tine-o asa si sa nu te mire cand altii vor gandi ca tine si te vor ocoli, ferindu-se ca de un om negativ. In aceste clipe ar trebui sa te gandesti ca ar fi bine sa nu fie adevarat ca au dat tunuri, nu sa te gandesti ca si altii ar da, deci crezi ca s-a intamplat.

  4. Nimic de nuclearele pe care le-au dat psd prin Dragnea,Nastase colegul Tariceanu,VVPonta si altii.Va roadeti unghiile ca n-a venit virusul cand erati voi la butoane.

  5. pentru „pt marin”: nu cred ca nu m-ati inteles. TRECAND PESTE FAPTUL CA NU MA INTERESEAZA ORICUM BULLSHIT-UL ASTA CU „OMUL POZITIV” SI „OMUL NEGATIV” – PENTRU MINE EXISTA DOAR OAMENI VERTEBRATI, CU VALORI MORALE SI NEVERTEBRATI ASERVITI ASA CUM VEDEM IN „POZNA” DE MAI SUS. ASTA ESTE GANDIRE TIPIC HASHTAG SI ALTE „YOGI DE ROMANICA” :)) Acum sa va explic: TOTI POLITICIENII ROMANI SUNT HOTI, toti fac afaceri cu statul, toti capuseaza prin firme „familiale si prietene” STATUL ROMAN! TOTI AU FURAT, FURA SI VOR FURA ! Mai mult decat atat sunt controlati de SECURIMEA ASERVITA #SOROS. DE ACEEA NOI, ROMANII NU II MAI VREM ! EU, PERSONAL IMI VOI ANULA VOTUL, ASTA DACA VOM MAI VOTA VREODATA ! IN DICTATURA PROSTIEI SI OBEDIENTEI ! TOTI, ABSOLUT TOTI AU FURAT, AU DEVALIZAT ROMANIA SI AU NEGOCIAT-O IMPOTRIVA INTERESELOR NOASTRE ! TOTI. DE LA „LOVILUTIE” \PANA ASTAZI! ASTA AU FACUT. PENTRU CA ROMANII DORM. RUSINE NOUA, ROMANILOR. AVEM CEEA CE MERITAM, NU?

  6. Se știe tot,și toți.”Cîini latră ursul merge”.Ceea ce spui s-a spus de fiecare guvern și partid care a fost la putere.Si?.S-a întîmplare vreo minune?.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.