Medic renumit răpus de coronavirus

Medicul neonatolog Emilia Biber, în vârstă de 70 de ani, personalitate marcantă a neonatologiei și pediatriei din Hunedora a murit, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Reprezentanții Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara au anunțat, vineri, că medicul Emilia Biber a decedat, din cauza COVID-19.

Emilia Biber, în vârstă de 70 de ani, s-a născut în județul Alba, a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca și a lucrat în Spitalul Municipal Hunedoara timp de peste 40 de ani.

A deţinut, în ultimii ani, funcţia de medic coordonator al Compartimentului de Neonatologie din cadrul spitalului
În anul 2018 s-a pensionat, dar a păstrat legătura strânsă cu foștii colegi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. naspa e nasol de tot sunt alaturi de sufletul ei sunt igrozit desi nu imi-e frica de VERONICA sunt ingeras_(donator de organe motociclist)la viata mea am vazut multe dar situatia asta ma depaseste

  2. Observam ca functia de medic sau asistenta sunt renumite si nu persoana in sine! Si soacra vecinei lui Gogu Rahau din plescoiul doamnei a decedat! Pe aceasta doamna importanta ca vecin si om, de ce nu este pe ecranul televizoarelor? Si sunt destui domni si destule doamne onorabili cu bun simt si decenta! Totusi, imi cer scuze pentru ‘gluma’: cumva exista cineva etern pe acest pamant? Stiti zicatorile din batrani „daca nu belesti ochii, asuma-ti …”.

  3. medicii si politistii sunt o rasa aparte de NEMURITORI, traiesc mii si zeci de mii de ani si acum in 2020 s-a intamplat un fenomen exceptional au inceput sa devina oameni ca toti ceilalti si ca atare sa si moara, in consecinta trebuie sa ridicam niste monumente… manipulari prin care sa spuneti oamenilor: „iata cat de grava este situatia au inceput sa moara si medici si actori care pana acum nu aveau un destin uman ci de ZEI, doar li se spune dive”
    condoleante familiei…

  4. vreo autopsie ceva…? mama a murit la 70 de ani de cancer la plamani. nimeni n-a stiut pana cand n-a facut febra 40. auuuuu !!! stai tovarase ca atunci nu exista covrigu! s-a curatat rapid in 2 saptamani – cica avea metastaza. hai sa auzim de „succesuri” vandutilor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.