Meleșcanu îi ține încurcați cu șefia Senatului

Meleșcanu îi ține pe toți încurcați la Senat. Chestionat dacă va demisiona pentru a fi desemnat un alt membru la conducerea Senatului, fostul membru ALDE a declarat că el nu face „niciodată pasul înapoi, ci într-o parte”.

„Sigur, nu e nicio problemă. Eu nu fac niciodată pasul înapoi, fac într-o parte”, a răspuns Teodor Meleșcanu, întrebat dacă demisiona pentru a fi desemnat un alt președinte al Senatului.

„Noi vom vedea la deschiderea sesiunii și vom găsi cea mai bună soluție pentreu a depăși o perioadă foarte grea pentru Senat, și în același timp, care să respecte toate prevderile legale. E adevărat că nu a fost încă publicată decizia CCR și nici motivarea, dar va trebui să găsim modalități pentru ca lucrurile să funcționeze excelent”, a completat el.

Întrebat dacă ia în calcul să își prezinte demisia, acesta a spus că „orice este posibil, să vedem pe lege. Eu sunt complet deschis”.

Judecătorii Curții Constituționale au decis că Teodor Meleșcanu a fost ales nelegal în funcția de președinte al Senatului.

Teodor Meleșcanu, demisie de la șefia Senatului

Vineri, liderul interimar social-democrat, Marcel Ciolacu, afirma că Teodor Meleșcanu își va da demisia de la șefia Senatului.

Teodor Meleșcanu a fost ales pe 10 septembrie 2019, la propunerea PSD, președinte al Senatului. Ca urmare a alegerii lui Teodor Meleșcanu la șefia Senatului, cu susținerea PSD, fostul ministru de Externe a fost exclus din ALDE.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

14 Comentarii

  1. Mele,nu demisiona,nu fii fraier!Nu au ce sa-ti faca, decat sa suga sugiucul pe langa tine!
    Cand o fi un nou Parlament, mai vorbim!Mai ilegal au fost alesi aia in CCR, decat tu in Senat!

  2. Nu mai pleaca fosila vie odata? A fost cel mai slab ministru de externe ! Du-te si vezi-ti de batranete!
    Prosti sunt cei care l-au activat pe acest spion ceausist al anilor 1960 , 1970 si partial anii 1980 . Era in cadrul misiunilor diplomatice ,dar nu avea nicio valoare ca spion,era un pampalau clapaug.

  3. DOMNULE,TUTANCAMON,ZIS SI MELESCANU,PE MATA NU TE-REZOLVAT ÎNCÃ.,VEIOLENTA DE LA MUNCÃ?NU TIO GÃSIT ÎNLOCUITOR?DOAMNE,PRECIS O UITAT DE,,,MATALE.DAR FII PE FAZÃ,TU URMEZI.

  4. Qare cati stiu ca domnul Melescanu este diplomat si implicit ofiter DIE, inca din 1965,pe cand era la ambasada Romaniei din America?Va dati seama cate stie omul acesta?

  5. Mele are mai multa minte si experienta decat treisferturi din actualii politicieni berbeci. De 30 de ani ii joaca cum vor muschii sai. Bravo lui! Este de preferat oricand unor amatori analfabeti politic ca Klaus sau Orban.

  6. Melescanu a depasit cu mult limita sperantei de viata a barbatilor din Romania. Chiar nu are treaba pe acasa? Il cauta pe acasa una cu coasa pe umar, vrea sa-i vorbeasca si el bantuie prin Senatul Romaniei? De ce nu ia exemplu de la seful lui Ion Iliescu care s-a retras de multa vreme?

  7. Ce conteaza ca e batran.
    Filozoful SORA a manifestat la 101 ani,dovedindu-se mai curajos ca un baricadistfrancez,cum se purta odata..

  8. Ciolacu vorbește și el ce i se ordona,un fel de secretar de mesaje pentru pnl.mai ilegal ca ciolacu la șefia psd nu poate fi nimeni.

  9. tataie n-ai nepoti?
    toata viata ai driblst ca dobrin, au sutat ca petru emil, ai tezolvat problemele cu psd, apr, alde , forta natională ,acoperitii, descoperiti.
    rusine si frica de dumnezeu ai??
    ti-ai battut joc de naivi, creduli, patrioti

  10. Corect, dar nu-l jigni pe Dobrin ! Dobrin a fost si ramane o valoare, neica-nimeni ramane-va nimeni !

  11. . Este real , Congresul vostru a avut ca model cel al PCR si al PSD. Care este deosebirea dintre voi si PSD ? Mai romane, nu uita ca din 4 romani 3 au rude afara . Romanii nu mai inghit broaste raioase. Ce se va intampla cu averile nesimtite ale fostilor mahari comunisti democratici ? Cateva sute de miliarde dolari. Si nu uita SUA Si CHINA se cearta pentru sume mai mici. Milionul de dolari reprezinta in lumea civilizata ceva nu ca la noi in batatura. Ideea cu repatrierea banilor furati si depusi timp de 30 de ani in banci straine trebuie sa te faca sa nu ai somn noaptea. Ai un verb care nu deranjeaza dar ce spui nu crede nimeni. Se mentine dictonul comunist impantenit la noi de 74 de ani: teoria ca teoria dar practica ne omoara. Propunerile pentru sefia Senatului , Corlatean si Turcan seamana ca doua picaturi de apa . Scoliti la rusi. Deci ce vrei tu sa faci drago ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.