Fifor: „Iohannis își dorește un tur doi cu PSD”

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat că, în opinia sa, Klaus Iohannis își dorește să intre în turul al doilea la prezidențiale cu candidatul PSD, precizând că partidul îi va oferi acest lucru.
„Cred că va fi o competiție foarte dură. Cred că președintele Klaus Iohannis își dorește un tur doi cu PSD. O să îi oferim acest lucru și o să ne rezervăm dreptul să îl înfrangem. Am fost prea relaxați în 2014. PSD revine. A fost un duș rece, dar ca întotdeauna suntem pregătiți de această campanie și vă asigur că o să facem o figură cât se poate de frumoasă”, a declarat Mihai Fifor, joi seară, la Antena 3.
Social-democratul a adăugat că „dacă mă întrebați pe mine nu are (profil de președinte Klaus Iohannis – n.r.)”.
Viorica Dăncilă a spus că dacă PSD îi va solicita să candideze la alegerile prezidențiale, va accepta ce spune formațiunea și nu va da înapoi. Ea a menționat însă că opțiunea sa este să meargă în spatele altui candidat.
Până acum și-au anunțat intenția de a candida la prezidențiale Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu. De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu ar dori să fie candidatul coaliției la alegerile prezidențiale. PSD ia în calcul și un prezidențiabil din afara partidului.
PSD are Congres în 3 august pentru alegea prezidențiabilului.
Executivul a adoptat, marți, o Hotărâre de Guvern pentru organizarea și desfășurarea alegerilor prezidențiale pe 10 noiembrie, iar al doilea tur de scrutin pe 24 noiembrie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

24 de Comentarii

  1. Dintre toti cel mai nimerit ar fi Serban Nicolae.Inspira intotdeauna soliditate si siguranta. Pana acum nu pare a fi in solda cuiva si are replica convingatoare chiar si atunci cand este prins pe picior gresit. Este dovada ca nu se pierde cu firea in momentele dificile. Are un discurs pretios ce pare al unui bun profesionist pentru toti romanii necunoscatori in ale dreptului. Poate aborda orice stil de limbaj cu care sa-si surclaseze criticii apeland la armele lor.

  2. Fifore, noi Romanii satui de PSD, „ne rezervam dreptul” sa va trimitem inca o data la gunoi, la prezidentialele din 2019!
    Si apoi, inca de 2 ori la viitoarele alegeri, locale si parlamentare din 2020!
    DEFINITIV!
    Hai Romania, sa iesim la vot sa scpam de aceasta ciuma rosie, DEFINTIV!

  3. Noi cetatenii asteptam ca in sfarsit sa va hotarati si sa actionati ferm cu inteligenta PENTRU A SCAPA ROMANIA DE ACEST INDIVID ODIOS IOHANIS si de gasca lui mafiota antiromaneasca !!!!
    Da, SERBAN NICOLAE , DAN NICA , chiar si FIFOR sau alte personalitati capabile cu demnitate nationala care sa nu fie santajabila de mafia antiromaneasca , POT FI O SOLUTIE PENTRU PRESEDINTE AL TUTUROR ROMANILOR !!!

  4. E greu să PUI UNUL care 100% SIGUR ZDROBEȘTE PE NAZISTUL, SABOTORUL României, HOȚUL DE CASE ESCROC, Iohannis!

  5. Doamne-iartă ce-am mai râs
    Partidul Doamnei Sacâz
    îşi plimbă arcuşul frate
    pe babe dezacordate.

    Hârș și hârș și hârș și hârș
    N-avem oi dar avem urși.
    Scârța scârța scârța scârța
    Pesede freacă tărâța
    și la moși mămăligoși
    Pesede vinde gogoși.

  6. Candidaţii PSD la preşedinţie, scoruri ruşinoase în Sondajul INTERN. Lupta se dă între Dăncilă şi Firea. PSD nu intră în turul 2.
    Potrivit Sondajului intern comandat de PSD, Şe. Nicolae, L. Pleşoianu şi M. Fifor au obţinut procente cât marja de eroare = 3%.(!)
    Teodorovici abia a atins 5%, în timp ce Dăncilă se situează între 9-11%, susţin surse din conducerea PSD pentru Adevărul.
    Firea a fost măsurată doar la capitolul Incredere, nu ca prezidenţiabil, însă va fi marele contracandidat pentru Dăncilă.
    Surpriza sondajului e că prezidenţiabilul PSD, oricare ar fi el, NU prinde turul 2.
    Dintre toţi candidaţii la prezidenţiale testaţi de PSD, în mod ironic, cel mai bun scor l-a obţinut rubrica „altul”: 30%, fără a fi indicată o persoană anume care să înglobeze cerinţele electoratului!
    Pe lângă sondajul dedicat exclusiv candidaţilor la Cotroceni, PSD a mai testat, într-un alt sondaj, încrederea în personalităţile partidului.
    Potrivit surselor citate, Firea conduce în Clasamentul Increderii cu 31%, fiind urmată de Dăncilă, care atinge 20%, scorul partidului.
    „Practic, bătălia pentru prezidenţiabil in PSD se va da între Dăncilă şi Firea.
    Nu întâmplător, şi Dăncilă, şi Firea au anunţat în aceeaşi zi că sunt dispuse să candideze la prezidentiale”, susţine unul dintre vicepreşedinţii PSD pentru Adevărul.
    Însă oricare ar fi candidatul PSD la prezidenţiale, nu ar reuşi să ajungă în turul 2 cu preşedintele Iohannis, arată sondajul, semn că PSD se apropie de un dezastru electoral.
    Potrivit sondajului PSD, Iohannis pleacă favorit pentru un nou mandat, iar în turul 2 s-ar bate cu candidatul USR-PLUS.
    „Diferenţa dintre Iohannis şi Barna sau Cioloş variază între 7% şi 12%”, susţin sursele.

    Fifore, nici sondajele vostre NU va dau nici o sansa, #NIMIC!

  7. FIFORE,ARMATA,CU FAMILIILE LOR NU VA MAI VOTEAZA.SCURT.VIATI BATUT JOC DE EI BLOCÎNDULE PENSIILE,SI AICI NU MA REFER LA PENSII SPECIALE,NU TOTI DIN ARMATA AU FOST GENERALI SI COLONEI,AU FOST ,MUNCITORI,NU UITA FIFORE CA IN VREMEA COMUNISTA ARMATA,MERGEA LA..MUNCI,APLICATII,TRAGERI.ARMATA ERA PESTE TOT MAI PUTIN GENERALI SI COLONEII.ASTIA DIN URMA SIAU FACUT PENSII BABANE,CA ÎN JUSTITIE.

  8. Acum 2 zile, Codrin Stefanescu il ataca pe Marius Pieleanu, sociologul de casa al PSD, ani de zile bine platit si rasplatit de PSD!
    „Codrin Ștefănescu, atac neașteptat la sociologul Marius Pieleanu: are interzis de sus!
    Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, lansează un atac dur la adresa sociologului Marius Pieleanu pe care îl acuză că a primit ordin de la noua conducere a PSD să pregătescă oamenii pentru un ESEC la prezidențiale.

    ”Ce tare e Pieleanu! Tatāl sondajelor, matematician, profet. Tocmai ce-a zis acum la Antena 3 ca PSD nu intra in turul 2 la prezidentiale. Indiferent de candidat. Tiriac sa vina si degeaba! Esec! Cum ne pregatesc din timp expertii āstia pentru vestea cea rea de pe urma. Stie Pieleanu de ce… P.S. De Plesoianu n-a zis un cuvintel. E interzis de sus !”, scrie Codrin Ștefănescu.

    Ce bun era Marius Pieleanu cand in Sondajele PUBLICE MINTEA cum PSD e in varful preferintelor romanilor, ca la recentele europarlamentare!!
    In Sondajele pentru PSDragnea, Pieleanu a avertizat asupra DEZASTRULUI de la Europarlamentare, dar SONDAJUL nu a fost facut public!
    A spus-o ulterior Pieleanu la Gadea, la Antena 3!

    Mai mult, cu o saptamana inainte de europarlamentare, un Sondaj IMAS care arata DEZASTRUL PSD a fost comparat cu ale lui Pieleanu si luat in deradere, desi PSDragnea stia ca cifrele sunt REALE, sondajele secrete ale PSD comandate la Pieleanu aratau la fel!

    Fifore, DEZASTRU!

  9. In opinia celor care circula cu metroul sondajele facute de PSD pentru”prezidentiabili”(Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu,Călin Popescu Tăriceanu)au condus la rezultate de dezastru vecine cu eroarea,cca 3-4-5% intentii de vot pentru fiecare! Din aceasta cauza a iesit in fata Mama India(Vasilica) cu pieptu-i de arama,sa spuna prostia aia ca va candida ea ,adica PSD are asigurate vreo 6% voturi!Problema PSD este ca are 2 vampe proaste si batute de D-zeu dar tupeiste ,care ar incurca cumva in alegeri ,pe Firea Sarmancur si pe Volguta Vasilescu!Trebuie sa opteze care va fi din cele doua femele,la barbatusi exclus candidaturi viabile ,toti sunt atinsi de sindromul Dragnea!
    PSD avea nevoie de o personalitatea independenta cu atat mai mult cu cat functia de presedinte a ajuns( multumita PSD) un bibelou,e mai mult pentru vitrina !

  10. @Roman: singurele pensii corecte sunt pe CONTRIBUTIVITATE, pitifelnice,restul pensiilor, civile, militare dar speciale sunt FURT din banii publici!Lasa gargara cu vremea lui Ceausescu ,ati frecat menta si ati mancat la popota zi de zi si ceas de ceas,inutililor!

  11. @PENSIONARIA DOLORE SA DEA DOMNU SA AI PE MASA CÎT AM MINCAT EU LA POPOTA.EU AM CONTRIBUITIVITATE 45ANI,,,BIBOLO,,

  12. @Roman:daca ai pensie de contributivitate,cat ai cotizat atat punctaj ai!Deci,ciocu’mic!Lasa pensiile militare pentru cei care nu vor sa munceasca!

  13. Nu exista alternativa la candidatura Vioricai Dancila. Singura sansa ca PSD sa ajunga in turul II. Desigur, PSD nu are nicio sansa la prezidentiale, in acest secol, dar macar nu se vor face de kko. In esec in turul II si o prezenta in continuare la guvernare nu va deranja pe nimeni

  14. Fifor..nu-ti mai rezerva tu nimic..du-te inca o data la securistii tai sa-ti dea leafa , ca nici PSD-istii cu scaun la cap nu va mai voteaza…ati devenit la fel de penibili toti …luati-o pe IDIOATA si mergeti impreuna cu ea la mama zmeului…caricaturi de doi bani ce sunteti!

  15. @ PeNSIONARA,,CIOCU MIC LA TINE,NU LA MINE,,VACO,,EU AM MINCAT LA POPOTA CÎT AM FAC.SCOALA MILITARA,EU LUCREZ ÎN CONTINUARE CA SÎNT INTELECTUAL NU FAC MITING CA TINE.,,DOAMNA VITA,,

  16. fifor e tradator PSD.A vrut sa dea lovitura cu madame Firea dupa puciul nereușit din 10 august,apoi sa sucit ca i-au dat securiștii lui inf. ca n-au șanse ca n-au reușit sa corupa suficienți tradatori din PSD.Dar tot Iudă ramîne! Prea multe Iude în PSD ul asta ! Veorica pavianca ,Tudose,Grindeanu,Ponta,Badalau,âla de e preș.camera deputatilor in locul lui Dragnia-Ciolacu,Firea,etc,lista e prea lungă!

  17. Fifor: „Iohannis își dorește un tur doi cu PSD”???ay,ay ..am spus eu ca antropologii astia citesc gandurile

  18. O AVEA FIFOR,CEVA EXPERIENTA,ÎN ARMATA,DAR NU ÎI DE AJUNS.DE CE? PREA SE LASA PRES LA DANCILA.UN MILITAR NU SE LASA ÎNGENUNCHEAT.DACA ÎI ADEVÃRAT MILITAR,PATRIOT.LA,,,O ARABOAICA,,,,SCURT,,,PREA ÎI LINGE COTUTU,ASA NU SE FACE.TREBUIE SA DEA DOVADA DE PATRIOTISM,NU DE PUPINCURISM.CHIAR DACA SIAR RISCA FUNCTIA,.PINA ATUNCI DOMNULE FIFOR,CW TOT STITI ENGLEZA.,,,,!GO TO HELL!

  19. Gura pacatosului, adevar graieste. Normal ca lui KWI I-ar conveni in mesedist in finala, practice Viforel recunoaste ca e greu ca PSD sa ajunga in turul II, insa pentru ca KWI si-o doreste, cine stie, poate, poate

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.