Mobilizare la PSD: „Capete în gură”, „M..e USR! M..e PNL!”

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, susținut de organizația pe care o conduce pentru a candida la funcția de secretar general al PSD la congresul extraordinar, a fost înregistrat în timp ce transmitea un mesaj „incendiar” la ședința organizației.

Felix Stroe a încercat să-și mobilizeze oamenii propunându-le să răspundă cu aceleași mesaje pe care le-au transmis adversarii lor, plus un bonus – „capete în gură”:

”Puși pe bătaie! Și n-o să ne întoarcem obrazul celălalt ca-n spusa aia a lui Matei (evanghelistul – n.r.), ci (dacă ni se spune – n.r.) ”Ba a mă-tii” (vom răspunde) ”Ba a mă-tii”. Scuzați-mă doamnelor! Și vă rog frumos și doamnelor să aveți atitudine bărbătească: capete în gură, și pe ei! Corect? Capete în gură, și pe ei! M..e PSD? (răspundem – n.r.:) M..e USR! M..e PNL! Așa trebuie să vă fie atitudinea. Sunteți măgari? Nu începem noi. Sunteți măgari? Vă spunem de zece ori mai mult ca voi.”.

Înregistrarea audio a fost dată publicității de redacția Ordinea.Ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

15 Comentarii

  1. Daca spunem ca membrii PSD Constanta au limbaj de interlopi, jignim interlopii. Cea mai tare fraza este cea cu „capetele in gura! Dupa Stroe, seful de clan si grup infractional al PSD Constanta cu membrii de vaza ca actualii puscariasi Mazare si Constantin si femeile pesediste dau cu „capul in gura”! Doamne fereste, nu este de mirare ca USR a castigat intreg judetul Constanta. „Fratilor” pesedisti puneti dracului mana pe niste carti, mergeti pe la biserica ca in 2020 va ia USR si primaria Constantei si Consiliul Judetean si ajungeti la mititica alaturi de colegi si seful de partid dragnea. Sa vezi atunci „m..e” si „capete in gura” primite de voi, nu date!

  2. Situatia INTERNATIONALA arde si CHELUL se piaptana…..Romania nici nu stie ca a pierdut o parte din pamantul strabun mai precis Basarabia….contra probabil petrolul din IRAN…bashescu a lansat diversiunea cu FEMEIA CU BARBA PRESEDINTE….ca un adevarat presupus agent sovietic….La timp de razzboi Romania are in frunte o femeie.

  3. @mihnea, Esti irecuperabil pentru umanitate. Unde erai cand astia din PSD erau insultati, jigniti, injurati, persecutati si vanati de INTERLOPII DIN USR SI PNL-PLUS? Ti-a parut bine cand oligofrenul de Orban le ordona liberalilor sa sara cu bata pe pesedisti sau cand cabotinul de Rares Bogdan urla ca istericul tot felul de sudalmi la adresa PSD. Ati vrut razboi, veti avea razboi, ipocritilor!

  4. Mihnea..ESTI UN Editat!Cred ca la cata minte ai in cap ..atat pricepi…ESTI Editat!! nu intram in amanunte intrucat nu pricepi nimic oricum din viatza asta…TU, LILI si Zweinstein..CAR CU Editat…atat!! Va este suficient!!

  5. „Mihena, plimba bai hahalera idioteniile tale de aici. Cand #rezist, USR si PNL au umblat cu MU.EPSDin gura iar Ludovic Orban invita membrii PNL sa puna mana pe bate si sa le dea in cap psdisti n-ai mai sarit de neuron in sus??? Din pacate lobotemizatii din opozitie trebuie sa fie contra-atacati cu aceleasi mijloace ca sa inteleaga c-au luat-o rau pe aratura.

  6. S-au revarsat pe forum trolii tiraspoleni care cunosc doar violenta verbala si fizica sa isi apere mafiotii si cozile de topr din ciuma rosie romaneasca. E bine ca sunt la vedere, un roman, un geto-dac crestin ortodox nu ar apara si scuza niciodata violenta in orice forma. Cazacii atei si bolsevici si cozile lor de topor mioritice doar asta stiu: violenta care li se trage de bautura, saracie, lipsa celor sapte ani de acasa si foarte multa prostie! „Capetele in gura” sunt tipice pesedistilor. Asemenea limbaj numai partidul cu iz bolsevic al lui „cap de ciunga” are in spatiul romanesc! Sa ne amintim ca partidul interlopo-bolsevic al „capetelor in gura” are inca ca presedinte de onoare un specimen trimis in judecata pentru crime impotriva umanitatii!

  7. @Mihnea s-au revarsat pe forum toti trolii tiraspoleni care o masau pe ma-ta pe linia de centura inainte ca vacuta sa te scuipe-n lime si sa te scoata la pascut.

  8. Felicitari Stroe! La capete in gura trebuie raspuns cu pumni in gura! La golani trebuie raspuns cu golanii de 10 ori mai tari. Ati stat si ati incasat demonstrand ca sunteti civilizati si ati furat-o rau de tot. La fiecre cap in gura primit trebuie sa raspundeti cu un bolovan in cap, ca nu sunteti domnite de pension. La forta trebuie raspuns cu forta. Dinte pentru dinte! Asta-i societatea in care traim! Felicitari Stroe si puneti mana si ascutiti sabiile si nu va lasati calcati in picioare de niste drogati straini!

  9. Felix stroe si PSD lucreaza pentru opozitie! Din pacate, vorba pesedistului Ioan Rus „grupul infractional organizat” PSD nu a inteles ca aceasta atitudine aroganta cu limbaj de mahala si parole de intrat in oras a dus la primirea direct in plex a 7 milioane de „capete in gura” de la romanii care au votat impotriva PSD pe 26 Mai si a acestui mod de a face politica. Nu-i nimic ca la alegerile prezidentiale PSD va primi de la romani si mai multe „capete in gura” ca pe 26 Mai. Opozitia sa fie recunoscatoare ca PSD nu s-a curatat, pentru ca exemplare ca felix stroe mentin vie ura romanilor impotriva acestui clan politic si ii mobilizeaza la vot si dupa plecarea lui dragnea si camarilei din jurul sau!

  10. mihnea, lili &: ce va ofruscati asa??? nu a catalogat plavan, sloganul cu pricina, drept optiune politica???

  11. Excelenta luare de pozitie! Asa trebuia procedat de la inceput cu nemernicii de la PNL, USR, PMP si cu pontacii. Adica, ” opozitia ” poate folosi orice limbaj, dar PSD n-are voie. Siktir!

  12. Interlopii PSD si-au adus aminte cum se injura ? Nu, ei au stiut intotdeauna, dar s-au abtinut la TV. In privat fiecare fraza include o injuratura.

  13. E foarte bine ca Stroe vorbeste asa, la urmatoarele alegeri parlamentare PSD trebuie sa ajunga la mai putin de 20% din voturi. Oamenii trebuie sa devina constienti ca pot sa elimine din viata politica asemenea indivizi. Simplu. Prin vot.

  14. O hahalera este acest „felix”!
    Nulitate si excroc!
    De fapt se potriveste in profilul celor de la PSD si nu numai!

  15. „M..e USR! M..e PNL!” Nu a jignit pe nimeni pentruca expresia cu placuta suedeza, conf. infractorului de la Cotroceni, este o „opinie politica”! Iar cu datul cu capul a invatat de la Bse din Cringasi! Asa ca……a spus-o din suflet!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.