Navalnîi, hotărât să se întoarcă în Rusia

Opozantul rus, Alexei Navalnîi, se va întoarce în Rusia, după ce va fi externat din spitalul Charite din Berlin.

”Toată dimineaţa jurnaliştii mi-au scris şi m-au întrebat, dacă este adevărat că Alexei intenţionează să se întoarcă în Rusia. Din nou, pot confirma tuturor: nu au fost luate în considerare niciodată alte opţiuni,” a scris Kira Iarmîş, purtătoarea lui de cuvânt, pe Twitter.

Navalnîi a postat şi el prima poză de pe patul de spital anunţând că respiră fără ventilaţie.

”Ieri am putut să respir de unul singur toată ziua. Nu am folosit vreun ajutor din afară, nici măcar cea mai simplă valvă în gâtul meu,” a scris Navalnîi pe Instagram.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

  1. Normal ca vrea. In occident nu valorează nimic.si nici bani nu primește.

  2. Cea mai mare țeapă trasă lumii !!!..un KGB-ist nenorocit… asta-i uniunea sovietică redivivus…cât o să trăiți niciodată să nu crezi un rus indiferent de ce parte a baricadei e!!!…practic toți sunt fii de comuniști, activiști , securiști… toți fără deosebire….ai sictir analfabetule…

  3. Deh, daca-i ordin, cu placere. Nu uitati sa si fiica lui Skripal, ala….”infectatu” facea naveta cu avionul intre Londra si Moscova frecvent in timp ce „taticutzu se zbatea intre viata si moarte” pe chestie de….infectare cu MI6. Ba chiar avea afaceri la Moscova pe care si le-a pastrat in toata perioada aia si le manageria cu brio „la liber”, fara s-o asasineze KGB-ul, ba chiar fara sa fie impiedicata de catre oarecineva. Nu mai stim acum ce este cu ei, ca si-au facut numarul si au disparut in necunoscut. Probabil ca Navalnai inca nu si-a incheiat contractul cu „baietii destepti”. Mai urmeaza….

  4. Grea viata are Estul Europei, din 1945 incoace. Toate sperantele legate de caderea comunismului s-au dovedit desarte. S-a inlocuit o oligarhie cu alta, ba chiar se poate spune ca a iesit din rau in mai rau. Ceva ce nimeni nu ar fi crezut in 1989.
    Si mai mult decat atat, intr-un razboi viitor, deloc greu de prevazut, tot Estul va duce greul.
    Si sa te mai miri ca esticii au acest fatalism al istoriei incrustat in gene…
    Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor, spune intelepciunea populara.

  5. Leanka Rollason nici o reactie nimic ? aa, da mai sunt ceva site-uri de infestat cu propaganda FSB, pana ajunge la Cotidianul se face pranzul.

  6. Daca Navalnyi credea ca l-au otravit securistii rusi desigur ca nu se intorcea. Asa, se pare ca Navalnyi stie ca ancheta Germana este un fake.

  7. Surprize, surprize,..Mai vrea novicioc,.. Nu se teme,. Dimpotrivă,. Păi cât de prost să fii să nu tragi concluzia corectă,..De ce nu joacă rolul de disident din germania ??

  8. Vrea omul sa fie asasinat acasa, pe pamant stramosesc. Urmatoarea tentativa nu va mai da gres. Probabil ca va cadea de la balcon in timpul unui miting electoral. Asa cum procedeaza de fapt multi medici din Rusia care refuza ceaiul.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.