News alert: Israelul a interceptat o rachetă lansată din Siria!

Armata israeliană a anunţat că a interceptat duminică o rachetă în partea Înălţimilor Golan ocupată de Israel, la scurt timp după ce autorităţile din Siria au anunţat că au interceptat mai multe rachete lansate din Israel, relatează Euronews.

Armata israeliană a refuzat să comenteze anunţul privind rachetele lansate spre Siria. „Sistemul de apărare aeriană Iron Dome a interceptat o rachetă lansată din Siria, în nordul Înălţimilor Golan”, au transmis reprezentanţii armatei israeliene, potrivit mediafax.ro.

Autorităţile din Rusia au transmis că raidul aerian israelian, interceptat de sistemele antirachetă din Siria, aveau ca ţintă aeroportul din sud-estul capitalei, Damasc, conform agenţiei de presă RIA. Nu au existat victime şi aeroportul nu a fost afectat.

Sursă foto: mediafax.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Pe racheta scria „Bibi + Vasilica=Love!” si era de Ziua Indragostitilor,lansata prematur…

  2. Numai una trebuia sa le trimita sute.Dupa cum si zice Tinutul Golan ocupat de israel deci ei is ilegali acolo .Prin furt

    • Daca Israel nu ar fi avut spate, ar fi fost ciuca batailor, dar s-au orientat politic si isi permit orice. Spune ceva rau de ei si imediat sar americanii pe tine

  3. Dragi jurnaliști de la cotidianul e bine că v-ați sesizat că o rachetă din Siria a fost lansată cu ținta israel. Dar de ce nu prezentați și miile de atacuri recunoscute ale israelului asupra Siriei? Probabil din cauză că sunteți niște jurnaliști profesioniști!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.