Onțanu, pariul PSD-ului la Primărie

PSD îl va susține la Primăria Sectorului 2 pe fostul edil Neculai Onțanu, iar la Sectorul 3 din partea social-democraților va candida actualul viceprimar general al Capitalei, Aurelian Bădulescu.

„În CEx am validat la sectorul 2 candidatura domnului Onțanu, iar la sectorul 3 domnul Bădulescu”, a declarat Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD.

Întrebat dacă Bădulescu are un bazin electoral mai mare decât al primarului în funcție, Robert Negoiță, care a declarat că va candida sprijinit de Pro România, Ciolacu a spus că „sunt alegeri libere”.

„Sunt făcute sondaje pentru toate sectoarele și pentru toate municipiile reședință de județ din țară”, a declarat Ciolacu.

La celelalte patru sectoare din București, respectiv sectoarele 1,4,5 și 6 vor candida  primarii în funcție, adică Daniel Tudorache, Daniel Băluță, Daniel Florea și Gabriel Mutu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8519 Articole
Author

8 Comentarii

  1. Tot garnitura antica, toti prafuitii, toti anchetatii sau poate, fosti infractori ati gadit bre? Pe manavoastra si a lor veti pierde! Garantat 200%!

  2. Nu trebuie sa construiască parcări.Exista STB si Metrorex.Pentru celelalte poate ai dreptate.

  3. Corect! Securitatea ii sprijina pe cei cu care baietii ei au avut mereu avantaj. Merg pe mana sigura. Valabil si pentru ‘candidatii’ altor partide!

  4. Asta, Ontanu, nu este cel pe care l-a facut Base-Petrov pentru „merite deosebite” din plutonier direct general? S-a „reciclat” securistul! Oameni buni, ia cititi listele si veti fi uimiti ce de securisti producatori de voma veti intilni!

  5. Cea mai proasta reclama a PSD pentru locale -sa afisezi pe penalul Ontanu ,iresponsabilul Piedone si pe catastrofa de izmenar !!,de ce nu-s legati cei trei ?? si trimisi la pastrare ??.

  6. Cum vreti bai sa castigati alegerile cu resapati din astia? Mai lipsesc Vanghelie si Piedone.
    Hai sa zicem ca la pensionari poate ca mai tine, dar pentru alegatorul tanar ce poate sa-i spuna Ontanu sau Badulescu?
    Numai daca ii vezi la televizor dai sa fugi.
    Pe mana voastra pierdeti.

  7. PSD-ul dupa ce-i buda la crdibilitate,cand vine cu propuneri alde Ontanu & Oprea generalul de carton,ori vrea sa se sinucida,sau la conducere are numai prosti.Cum poți sa iesi la interval cu asemenea jeguri precum acest Ontanu, sustinut de alt jeg numit Oprea ? Se pare ca socialii nu au invatat nimic din greselile trecutului si o vor lua in borna din nou. Nici nu ai cum cu sefi precum nulitatea Ciolacu !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.