Orban și-a demis șeful Corpului de Control

Premierul și-a demis șeful Corpului de Control. Ludovic Orban l-a DEMIS pe  Constantin Robu, cel care ocupa funcția de șef al Corpului de control al prim-ministului. În locul său a fost numit
Daniel Dragoş Tănăsoiu, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban.

Cele două decizii ale premierului au fost publicate luni în Monitorul Oficial. Constantin Robu a fost numit şef al Corpului de control al prim-ministrului în ianuarie 2018 de către premierul de atunci Viorica Dăncilă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Cetatenii Unionisti din Principate se Declara dezamagiti de „performantele” primului cuplu de normali la Hora Unirii de la Iasi si il roaga insisent pe Vampirul Ungur Ludovic Orban sa-l Demita Urgent pe Marele Normal de la Cotroceni pentru a fi sigur ca va cistiga alegerile anticipate si va ramine Premier in Functie. Altfel va fi invers…

  2. Seful corpului de control al guvernului trebuia schimbat a doua zi dupa ce s-a instalat Orban nu dupa 3 luni de zile. La Tulcea se ajunge la gradul de comisar sef la politia de frontiera (echivalent colonel la M.Ap.N.)la numai 43 de ani si se iese si la pensie si se nagajeaza peste nopte la inspectoratul scolar judetean, pe cand la M.Ap.N. nu se poate ajunge la gradul de colonel mai dvreme de 48 de ani si nu poti iesi la pensie inainte de 55 de ani cu toate grupele de munca cu tot. Ce fel de legi sunt la politia de frontiera, tov. Orban?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.