Dan Barna: „E groasă

Liderul USR, Dan Barna, a făcut duminică apel la cetățeni să meargă la vot, spunând că „este groasă” și că pentru București toate sondajele arată că peste tot lupta este foarte strânsă.
„E groasă. Haideți la Vot. O zi cât următorii patru ani”, a scris Barna pe Facebook.

„Nu s-a câștigat nimic, nu s-a pierdut la vot. Trebuie să mergem să votăm în continuare. Toate sondajele pe care le văd, despre care nu pot să vorbesc acum, arată că în București peste tot lupta e foarte strânsă. De aceea ideea că vi se pare vouă că s-a rezolvat dacă ați fost să votați nu e suficientă”, spune Dan Barna într-un clip postat pe Facebook, în timp ce se întorcea de la Sibiu la București.

„Mobilizați-vă pe toate canalele de care dispuneți. Luați-vă telefonul, luați ultimele 20 de apeluri, sunați-vă preietenii și întrebați-i dacă au mers la vot. Dacă mergeți pe stradă, întrebați-i pe oamenii din jurul vostru dacă au votat și dacă nu au făcut-o, încurajați-i să voteze. Va fi o luptă care se va decide între un număr foarte mic de voturi, probabil niște sute sau maxim mii de voturi. Niște sute de voturi vor decide ce fel de capitală vom avea pentru următorii patru ani”, mai afirmă președintele USR.

VIDEO
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

19 Comentarii

  1. Acum urmează sa apară și bucata de slănină…. Poate are vre-un „mesaj apolitic”

  2. toti parintii la vot si sa rasplateasca partidele care au absentat la votul prin care se dubla alocatia si partidele care s-au opus, nu asta le cere Barna?

  3. Da asta nu poate fi condamnat, precum Dragnea, pentru sms-uri care cereau oamenilor sa meargă la vot?
    Ps. Se mai stie ceva despre dosarului acestui corupt ? A, uitasem! Procurorii sunt in comă indusă si hindusa, până la noi ordine.

  4. Pai ce credeai musiu Barna, ca placutza suedeza e subtire ? Sa vezi cat de groasa va fi la parlamentare !

  5. E groasa, lunga si noduroasa. Ai simtit-o, ai?! Stai asa sa intre toata!

  6. baaa, BARNA , esti nebun ?? folosesti mobilul la VOLAN si nu te-a oprit inca VELA ??

  7. Plaja infractorilor ocoliti de lege si pedepse, se mareste si mentine fara nicio teama!
    „Barna, barna, pe carare,
    Infractor cu bunastare,
    Un latrau, dar mincinos,
    Ce se vrea urgent la os!
    La minciuni, e tolerat,
    Urla Banrn-o din ficat,
    Poate ca vei fi votat
    Dar ramai tot un rahat!
    Rahat ai fost, rahat esti inca,
    Rahat pe plaiul romanesc,
    Un cersetor de bunastare,
    Chiar infractor, excroc ceresc!”

  8. Atit de „SMART” e sluga securista din cea de-a doua poza din articol incit si-a pus tricoul pe dos ! (probabil explicabil prin faptul ca si-a uitat acasa ochelarii de „intelectual”) … Bine ca nu se vede si partea de jos a imaginii, ca sigur vedeam ca si-a pus si nadragii pe dos, in plus si ca Superman, cu izmenele peste pantaloni !

  9. Aham. Stai linistit ca se mobilizeaza lumea. Doar nu crezi ca vor schimba un fascist neamt cu un fascist ungur, huh?
    Aceasi mizerie ca libtarzii sunteti si voi, nu mai pacaliti.

  10. barna o ia Editat cit de curind
    antiroman platit de soros
    afare cu el din romania

  11. Fiecare cu animalul de companie preferat : Sica cu maimuta (ma rog … sau maimuta cu Sica …), Barna cu pisica, Nicusor D. cu Cîinele …

  12. Vai nu se poate!
    Dreapta are probleme???

    Plicușor Ban rămâne pe încuiat pe dinafară?

  13. Asa se zice corect biologic. De lunga, cat mai scurta!Numai groasa sa nu fie subtire…Asa e de cand lumea. Te iubesc rene.

  14. Dan Barna! Nu ai taica 25 de minute pe cartea de munca…. putoare de om ca tine nu am vazut in viata mea….Toxic, lipitoare, sac de proteine inutile… De ce traiesti in Romania si care e scopul tau aici, doar bunul Dumnezeu stie!

  15. a rupt din voturile dreptei, in favoarea viperei. Dar poate dreptatea va invinge si atunci se va vedea ce jocuri s-au jucat.

  16. Iesiti de stati in casa, ca e groasa! He, he-he! Da’, sa vezi grosime la parlamuientare!
    La parlamentare, va urez 2% prezenta la vot! Ca doar atatia sunteti tradatorii acestui popor, hai, 3%; putini dar bine infipti (la c#r).

    Militez pentru absenteism masiv!… daca nu s-a inteles cumva!
    Cum ati facut voi cu referendumul pentru familie asa veti avea, adica boicot masiv!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.