Percheziții DNA în cazul azilelor groazei

UPDATE Procurorii anticorupţie au efectuat, joi, percheziţii la sediul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Ilfov într-un dosar ce vizează fapte comise de funcţionari privind controlul modului de funcţionare a unor centre de îngrijire şi asistenţă pentru persoanele cu dizabilităţi.

Potrivit unui comunicat al DNA, în cursul zilei joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, s-au efectuat percheziţii domiciliare în trei locaţii din Bucureşti – sediul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Ilfov şi domiciliile unor persoane fizice.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează infracţiuni asimilate celor de corupţie şi de fals, presupus a fi comise de mai mulţi funcţionari publici, în cursul anului 2023, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor de serviciu vizând controlul modului de funcţionare a unor centre de îngrijire şi asistenţă pentru persoanele cu dizabilităţi”, se precizează în comunicat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

13 Comentarii

  1. ‘Începutul … ‘ îl vedem cu toți, sfârșitul doar unii care probabil nici nu vor ști despre ce a fost vorba.

  2. cand apare deeee-ne-aa deja stii ca-i manarie p000liku’ la comanda. de ce NU se autosesizeaza DE_NE_AAAA asupra achizitiilor si talhariilor din plan-de-mita? ce face lulutza? de ce nu o ancheteaza pe urSULA cu privire la achizitia de otrava ? manariile cu bigpharma? UCIDEREA ROMANILOR PRIN OTRAVIRE? PRIN CULPA MEDICALA ACOPERITA DE COVRIG? 7000 LEI/PATU’ COVRIG/ZI SI MANARIILE CU CASA DE ASIGURARI? ALOOO??? DE-NNEE-AAA? PROCURATURA? ALT-RAHAT JUDECAT PENTRU CEI LEGATI DE PAT!! DAH MAH. VA VAD! SI NU VA UIT! PE NICI UNUL: VELA, TATARU, SCARTZU. IOHANN, ORBAN, RAFILA, RUJATII PLANDEMITEI SI „SPECIALISTII” MENGELE: CERCIEEEL, FIREAAAA – MAMA TESTELOR IN FATA BLOCULUI! – TOATE JEGURILE DE „MEDICI” CARE AU LUAT BANI SA UCIDA ROMANII SI O FAC IN CONTINUARE! O SA RASPUNDETI TOTI BHAI ! si eu, pentru patima. CUM VA RABDA MAH PAMANTUL MAH?? CUM VA RABDA DUMNEZEU J E GU RILOR? CRIMINALI TICALOSI SI SADICI! CANAANITILOR!

  3. Daca nici banditismele astea nu sunt de competenta DIICOT si daca DNA preia conducerea , e limpede si clar ca tintele sunt politice. Romania se intoarce la diktatura balaoachesei Kiva de la Medias. Oare nu de asta a si facut o tura cu masina de la Brukseles, k sa mai verifice contactele din Rumanika si sa atace , vorba lui Ficus Dulap, PeeSeeDeee! ?

  4. peste o lună toți ,INDIGNAȚI ,SUPĂRAȚII,ORIPILAȚII,SETOȘII DE„DREPTATE ȘI EMPATIE” VOM CÂNTA:IEȘI RĂU DIN PĂRĂU/CĂ-I MAI RĂU FĂRĂ DE RĂU//

  5. In speta e vorba de trafic de carne vie, de crime, de retele mafiote, de administrare de substante interzise batranilor. Poate ar trebui verificate si centrele de minori. cine stie ce orori se petrec in centrele de minori. Cred ca centrele de minori sunt administrtate de aceleasi institutii ca si azilele. Ce tara e asta?

  6. In orice diversiune media trebuie sa fie prezent si DNA. „Or fi facut ei ceva de se ocupa procurorii” aud pe prosti repetand ori de cate ori e bagat si DNA. Numai ca DNA nu construieste nimic in tara asta, nu rezolva nimic, nu incalzeste spitalele iarna cand bolnavii de covid cu plamanii umflati mureau mai mult de frig asteptand o patura in plus de la familie sau mureau arsi pentru ca nenorocitul de Gheorghe Gheorgiu Dej nu a facut spitale in anii 50-60 care sa sustina si cateva aeroterme pe lunga aparatura necesara. Si desi ne doare in fund de dezastrul din spitale fara fonduri care functioneaza ilegal fara autorizatie si fara medici si asistente suficiente avem niste pretentii extraordinare de la niste privati care sunt in felul lor amatori in domeniul asta dar care au fost inconstienti si au ramas in Romania incercand sa faca ceva. Mare greseala…

  7. Ehei, povestea asta cu azilurile este nimic , pe langa povestea ajutoarelor sociale , numai ca nimanui nu-i pasa ! Daca s-ar vrea , sa vedeti cutremur de gradul 7! Asistati social cu vile si masini bengoase la poarta ! Da’ , in Romania merge ! A fost un reportaj , inainte de pandemie pe tema asta , undeva , parca, in Teleorman! Ei si ce daca? Totul a murit si a fost ingropat ! Primariile nu stiu , nu cunosc si nici nu au atributiuni in domeniu ! Oare ?

  8. Cu atatea institutii cum de mai exista ocupatia de „interlop” in rromansitan. Nu inteleg. Cu atatea institutii, aici ar fi trebuit sa fie raiul cinstei, raiul corectitudinii, eliminata coruptia si coruptii, adica Gradina Maicii Domnului.

  9. Mi-e sila de zarva asta inutila. Este facuta sa ne distraga atentia. Specialitatea lor este subiectul lacrimogen, cu mare incarcatura emotionala. Ati descoperit apa calda, ca si cum azilele de batrani din Romanica, au fost totdeauna perfecte. De fapt toata zarva asta este sa ne ascunda intrarea tarii in razboi contra rusilor. Daca n-ati intales inca, ar fi cazul s-o faceti. Cea mai eficienta cale de ascundere a adevarului este fumigena. Intelegeti totusi ce se intampla. Romanasii nostri sunt transformati in carne de tun ieftina, pentru ieuropenii lu’ peste, vasalii ricanilor bolsevici. Deschideti ochii!!!!

  10. Circ pe tv pentru imagine! Nimic serios de luat in seama, totul e politic, nu se ia la rand toate sandramalale timp cazemata din tara, se amana pana finalizeaza escrocii actele si nu exista obiectul muncii pentru hotarari judecatoresti definitive= clasare.

  11. Cu achizițiile din pandemie și toate mizeriile pe care le- au făcut penelistii și usreistii n-a făcut nimic DNA. De ce bah vă legați doar de anumiți hoți și nu de toți?

  12. Bulgarii deja sunt în strada și cer demisia guvernului care s-a întâlnit cu Zdrelensky și se tem de întrarea țării în război.in strategia militara a occidentului,Bulgaria și România trebuie să ofere carne de tun. Soros „filantropul” a spus din ’93 că asta ne e menirea pentru a salva Vestul.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.