Polițistul a murit a doua zi după ce a aflat că are COVID

Un poliţist de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă a murit la o zi după ce fusese diagnosticat cu COVID-19.

Polițistul avea 48 de ani.

”Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Sporea Ioan în vârstă de 48 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă-Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara, care a decedat astăzi (marți – nr.) după ce în urmă cu o zi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

În urma acestuia au rămas o soţie îndurerată şi trei copii fără sprijin!”, a anunţat Sindicatul Europol.

Este al treilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu virusul ucigaş, după ce în luna iunie un coleg din cadrul IPJ Olt, iar în luna august un alt coleg din cadrul ITPF Timișoara- SPF Jimbolia au fost răpuși de acest virus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

  1. De si cu covit?! Posibil sa fi cazut din picioare de atata stres si tensiune uriase daca nu a fost bolnav pana acum. Inca ceva, sunt destui care nu merg la medic pentru consultatii, fiindu-le teama de diagnosticul care le va anula dreptul de a munci in domeniul in care se afla la momentul controlului! Cunosc asemenea cazuri.

  2. o colega a murit la 27 de ani, avea un copil, un coleg a murit la 24 de ani, peste cativa ani tatal sau tot externa o gravida trimisa la spital cu sarcina depasita, pana s-a indurat s-o interneze, a murit si ea si copilul, peste zece ani un coleg medic murea el si apoi sotia, ramaneau doi copii, nu a scris presa de tragedie.
    Daca e de Covid (prin infarct) este deja doliul national.
    Sau si mai tragic intretineti o psihoza cumplita care pe un om de teama sa nu ia Covid si sa duca acasa s-a…s..is, in fond devenind eroul familiei.

    In acest context n-ar trebui sa ne…si noi ca nu cumva sa ducem acasa Covid? Si sa incepem o cruciada a copiiilor pt ca ar putea transmite? Cat de…sunt aceste stiri…

    Poate si acest politist terorizat de cat de cumplita este boala a facut un soc fatal…

    Presa a devenit aliatul mortii prin descrieri cat mai macabre, ceea ce nu face cu alte boli poate cu doi artisti al calor sfarsit l-au prezentat in unul Mihai Constantinescu…

    In fiecare luna mor zeci de copiii chiar sute daca luam pe toate categoriile de varsta sau parinti unor copii, dar nu-i atat de tragic si eroic ca moartea de/cu Covid…

  3. bine ca n-a murit inainte de a avea covid … sau putea sa-l ia dupa ce a murit, ce virus idiot te omoara inainte de a-l avea…..astea sunt din ciclu „dar rata chiar moarta tot mai zboara, din dragoste de partid”

  4. tot vad in presa un trend de a scrie despre unii deja morti de ani de zile – de ce ?? nu stiu, dar mi se pare penibil. io zic sa ii prezentati si pe astia in articolele respective ca morti de covid, chiar daca sint putreziti de mult timp – poate cine stie, numarul de morti MINTIT AZI prinde.

  5. TOTI VANDUTII AU NEVOIE DE BANI DE LA SOROS. PESTE TOT IN LUME. CU EXCEPTIA UNOR TARI SI OAMENI „VERTICALI”, NU „IN GENUNCHE” CA NOI.

  6. Da,da cunoastem placa .Intru tampirea definitiva a prostimii bezmetice romanesti regimul a inceput sa cada in ridicol,In goana disperata de a baga frica in romanii deja cretinizati de pandemie vor ajunge sa declare morti de covid pe Ceausescu,Gheorghiu Dej sau Burebista.Le tine ca sunteti prosti ,vorba lui Cocosila.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.