Prima reacție a prinţului William, după interviul exploziv

Prinţul William a reacționat joi după interviul acordat de Harry şi de soţia acestuia, Meghan, în care s=au adus acuzații de rasism familiei regale.

Ducele de Cambridge a spus că familia „nu este rasistă” în primele sale comentarii după interviul ducelui și ducesei de Sussex cu Oprah Winfrey, scrie BBC.

Aflat într-o vizită în estul Londrei, prințul William a spus că nu a vorbit deocamdată cu fratele său despre interviu.

Meghan şi Harry au făcut dezvăluiri picante despre perioada pe care au petrecut-o la palatul regal, în cadrul interviului. Meghan a spus că s-a gândit inclusiv la suicid. „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”, a mărturisit soţia prinţului Harry.

Oprah a întrebat-o dacă a avut gânduri sinucigaşe. „Da. Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”, a răspuns Meghan.

Meghan a spus că un membru al casei regale era îngrijorat şi de culoarea pielii copilului. Nu a vrut să spună şi numele acestuia, pentru a proteja imaginea coroanei.

Palatul Buckingham a emis un comunicat oficial drept răspuns la interviu, arătând că problemele legate de rasism şi sănătatea mentală, ridicate de prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, vor fi tratate cu seriozitate.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan”, se arăta în comunicat.

„Problemele ridicate, în special cea privind rasismul, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios şi vor fi abordate de către familie în privat”, continua mesajul transmis de regina Elisabeta a II-a.

În încheiere se arată că „Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membrii mult iubiţi ai familiei”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

  1. Tin s-o anunt pe aceasta cale pe coana mare ca, daca doreste sa renunte la unul din nepoti (ala mic, roscat si putin mai diliu) ma ofer sa-l inlocuiesc ! Ma ocup de toate actele de infiere, n-am pretentii mari la titluri (cel mult un baronet, ceva pe la tara) si ma multumesc si cu Windsor-ul, unde mi-a spus mie vecinu’ de la doi ca sint multe neveste vesele ! Si dupa aia sa te tii, nene, ce vinatori de vulpi organizam prin Teleorman si Olt !

  2. Sa parasesti familia regala pentru o supa reincalzita este o boala ce necesita tratament psihiatric!

  3. Nu uitati ca Meghan este o actrita purie, ea poate interpreta orice rol!Dupa cel putin spre o suta de barbati in viata ei, l-a gasit pe prostul de Harry(in clasamentul „rusinea familiei”, doilea dupa Prins Andrews)si s-a aranjat pe viata babatia
    Are si familia regala britanica dusmani suficient de tari, prea s-au bagat panaramele regale in toate bilderbergurile posibile!
    Daca „prins Andrews” era bagat (cand viola tineret ovine la Jeffrey Epstein pe insula),in consilii de administratie si la transnationale chinezesti, cum ar fi Huawei, va dati seama

  4. pt cineva care se ”vinde” mediatic pt ca nu are alta sursa de venit si spera ca din ”lacrimogene” va face avere este firesc.
    daca le pasa de persoana sau erau rasisti nu acceptau aceasta casatorie…
    nu ma price la sarcina, dar daca tulburarile/depresia era datorita sarcinii? De ce bate campii? Au fost propriile temeri ca va semana cu bunica si nu prea i-ar fi placut. Genele recesive nu se manifesta la prima generatie asa ca bucuriile sau surprizele de care doamna mamica isi face griji pot aparea in viitor, deci ”putintica rabdare”. Mai bine sa se concentreze pe sanatatea prezenta, sa ia calmante sa nu-si lase copilul orfan…

  5. Un banc cu „zane si cu zmei”:
    „Meghan catre Harry: hai, baga palma!Incape? da !
    baga si cealalta palma,Incape? da ?
    Meghan;acum aplauda !
    Harry: pai nu pot!
    Meghan:ti-am spus ca sunt stramta ..

  6. Se încearcă revigorarea mișcărilor asociate BLM și no racism ! Sunt implicați negrii ce au cel puțin un iaht și 2 avioane private ! LeBron,Beyonce etc ! + Tradiționalii care au liber de la administrația Biden !

  7. america este rasista:
    cand kanye west a inceput sa tipe in concert pe stadion ca „TV LIED TO YOU! TV LIED TO YOU! TV LIED TO YOU!”
    l-au bagat la balamuc pe negru nostru woke-woke…..
    cica a continuat cu ‘Facebook lied to you’,’Facebook And Google Lied To You’
    Kanye West Calls Out Beyoncé and Praises Trump in Onstage …
    Kanye West shows up late to concert, delivers political ..
    fost negru michael jackson spunea ceva de sony-ca sunt vampiri…..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.