Primul spital privat preluat de o autoritate publică

scleroza multipla, interferon, hepatită

Consiliul Județean Cluj a anunțat că „preia” un spital privat pentru tratarea pacienților infectați cu COVID-19. Spitalul privat se află în comuna Baciu.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Cluj transmis marți, spitalul beneficiază de condiții superioare de izolare și tratament.

„Consiliul Județean Cluj preia Spitalul Polaris și finanțează operațiunile necesare tratării pacienților infectați cu COVID-19. La acest spital vor putea fi primiți 180 de pacienți care vor beneficia de condiții optime pentru tratarea COVID-19. Este vorba despre o premieră națională, fiind primul spital privat din țară preluat de o autoritate publică pentru a trata persoanele infectate cu COVID-19. Unitatea medicală beneficiază de condiții superioare de izolare și tratament”, se arată în comunicat.

Spitalul este situat în Suceagu, comuna Baciu, în imediata apropiere a orașului Cluj-Napoca.

Primele cazuri de pacienți infectați cu coronavirus au fost internate de la începutul epidemiei la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca..

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. Sistemul medical si administratiile locale s-au rebelizat, nu-l mai recunosc de comandant suprem pe Arafat.

  2. Debil, ce scrie in articol si ce ai inteles tu ? Nu pierzi nicio ocazie pentru a-l ponegri pe Arafat! Se vede clar ca Arafat sta in calea intereselor grupului tau de sarlatani! Grupul tau de sarlatani traieste pe seama oamenilor naivi, pe care ii parazitati cu cruzime. Daca nu ar fi fost SISTEMUL construit de Arafat, acum am fi fost total nepregatiti !

  3. Stati asa, nu țopăiți de bucurie ! Asteptati momentul cind proprietarii vor adresa nota de plata Ministerului Sanatatii ! … adica, in final, noua !

  4. Exemplu ,Business MAgazin” Guvernul spaniol a naţionalizat toate spitalele şi toţi furnizorii de servicii medicale din ţară într-o încercare de a combate răspândirea coronavirusului.
    Ministrul Sănătăţii din administraţia premierului Pedro Sanchez a anunţat luni că va pune toţi furnizorii privaţi de servicii medicale şi facilităţile lor sub control public, întrucât răspândirea Covid-19 continuă să afecteze ţara”.
    LA noi, cu o floare nu se face primavara.
    Totusi ,felicitari CJ Cluj pt.masura si initiativa!

  5. A luat pe ”dracul” de chiloti, atat la Colectiv, Apuseni, etc, cat si impotriva raspandirii coronavirusului unde a lasat liberi si netestati mii de romani veniti din delegatii, concedii si vacante xotice in avioane alaturi de chinezi, italieni, coreeni, iranieni, israelieni, etc, infectati.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.