Primul vaccin într-o singură doză, autorizat în regim de urgență

UPDATE Vaccinul de la Johnson&Johnson, primul vaccin din lume care va fi administrat printr-o singură doză, a fost aprobat în regim de urgență de FDA în Statele Unite ale Americii.

Compania Johnson&Johnson va livra 20 de milioane de doze de ser până la sfârşitul lunii martie.

„Sunt veşti foarte bune. Asta înseamnă că avem oportunitatea să imunizăm şi mai mulţi oameni cât mai repede posibil împotriva acestei pandemii cumplite”, a declarat, sâmbătă, Francis Collins, director al Institutului Naţional de Sănătate Publică din SUA.

Doctorul Collins spune că vaccinul a fost realizat după standarde extrem de ridicate de siguranţă, într-un timp foarte scurt. Aşa că, oamenii ar trebui să aibă mare încredere în vaccinare.

„Am avut două vaccinuri cu autorizaţii de urgenţă şi acum avem trei. Cred că ideea de bază ar fi, indiferent de vaccinul care ţi se oferă, să îl iei. Sunt toate foarte bune. Şi cel mai important pe care putem să îl facem acum este să ne vaccinăm”, a mai spus specialistul.

Conform testelor clinice efectuate până acum, s-a dovedit că vaccinul a avut o eficienţă de 86% în SUA şi de 82% în Africa de Sud.

Agenția Americană pentru Medicamente (FDA) urma să autorizeze vaccinul Johnson & Johnson, după ce o comisie de experți în epidemiologie a avizat favorabil utilizarea vaccinului într-o singură doză.

„O să ajungă doze noi, luând în calcul autorizarea de urgenţă a vaccinului Johnson&Johnson. Vom avea 3 vaccinuri. Moderna şi Pfizer care sunt administrate în prezent şi vaccinul dintr-o singură doză, J&J. Acele doze nu necesită condiţiile de depozitare aplicabile pentru Moderna şi Pfizer şi din nou, vorbim de o singură doză”, a declarat anterior Gavin Newsom, guvernatorul statului California.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

12 Comentarii

  1. Te vaccinezi impotriva SARS-CoV-2, deoarece esti prost, nu pentru ca te duce mintea! Desi sunt vaccinuri experimententale, prostii dau buluc sa devina cobai. Dupa cum v-am mai spus, vor urma sapte vaccinuri specializate care vor modifica ADN-ul, scopul fiind transformarea omului intr-o fiinta demonica, rupta complet de Dumnezeu. In imparatia lui Antihrist, fiecare om va trebui sa poarte un numar de identificare unic, un IP care sa contina cifra 666, simbolul supunerii absolute. Daca ADN-ul va fi modificat in ascuns, sub diferite pretexte, „insemnarea” pe mana dreapta sau pe frunte se va face de buna voie, ca dovada a acceptarii Antihristului drept dumnezeu. Aceasta „insemnare”, pe care unii au vazut-o ca pe o incrustare cu laser, iar altii ca „cipare”, il rupe definitiv pe om de Dumnezeu cel Viu si il arunca direct in bratele Satanei, fara putinta de rascumparare, cum se intampla cu sufletele damnate recuperate de Biserica.

  2. Vaccinurile ,anihileaza si poluarea cu substante neurotoxice[amestecate cu reziduri petroliere] care sunt deversate in canalizari si date drumul sub presiune in aer, chiar in acest moment in care scriu?.BUCURESTI<,BRASOV,. CRAIOVA .OLGUTA ,CALINOIU,MATEESCU ,TERMO <REGIA DE APA SI CANALIZARI [voi nu RESPIRIRATI sau faceti si voi parte din filiera.DACA TOT AVETI GRIJA DE SANATATEA NOASTRA NU NE MAI OTRAVITI . CU VACCINURI SI FARA TOT NE IMBOLNAVIM SI MURIM.

  3. Autorizarile aste se fac strict pe criterii politice. Orice rahat din occident este autorizat si VANDUT fraierilor in timp ce alte vaccinuri folosite in multe tari unde sau vaccinat milioane de persoane (fara probleme) nu sunt autorizate. Viata nu conteaza, doar PROFITUL, care trebuie sa mearga la „parteneri”, chiar daca asta ii costa viata pe multi europeni.
    De retinut reticenta germanilor fata de vaccinul Astrazeneca. Din ce am vazut la TV nu se inghesuie sa se vaccineze cu el, stau nefolosite. Probabil vor ajunge in RO in loc de Pfizer. E bun ptr romani. Eficienta 70%, numai celor sub 55 de ani si nu protejeaza fata de mutatia sudafricana aparuta.
    „Germania: Un milion de doze de vaccin de la AstraZeneca nu își găsesc doritori”
    https://www.dw.com/ro/germania-un-milion-de-doze-de-vaccin-de-la-astrazeneca-nu-%C3%AE%C8%99i-g%C4%83sesc-doritori/a-56711855
    Autoritățile din Africa de Sud au decis să oprească imunizările cu AstraZeneca după ce testele au arătat că vaccinul nu oferă o protecție foarte bună în cazul tulpinii sud-africane a virusului SARS-CoV-2, informează Mediafax care citează jurnaliști de la Reuters.
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/africa-de-sud-opreste-vaccinarile-cu-astrazeneca-1447970

  4. H e I! „Johnson & Johnson” nu a lui Bill Gates?, sparcaitul care a contribuit la orice pe planeta?! Eu asta stiu si e sigur a lui doar ca nu e el la vedere! Mai trebuie sa scoata Soros un vaccin si ne-am dus dracului ca natiune. Cobai.ro este viitorul.

  5. @parere, despre Johnson & Johnson:
    „Vaccinul Johnson & Johnson are o eficiență de 85% împotriva celor mai grave cazuri de Covid, potrivit administrației SUA”. Deci cf tarii in care se produce!!!!! Adica o propaganda Pro domo.
    Dar ce sa vezi:
    „Însă, la nivel global, eficiența vaccinului împotriva cazurilor moderate până la cele severe a fost mai scăzută: 66%. Aceasta se datorează unei scăderi a eficienței împotriva variantei care se găsește în Africa de Sud. În acest stat, eficiența vaccinului a scăzut până la 57%.”
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/vaccinul-johnson-johnson-are-o-eficienta-de-85-impotriva-celor-mai-grave-cazuri-de-covid-potrivit-administratiei-sua-1457958

    Ia ghici, ce vor spune imbecilii care vor decide in UE si in RO?! Ca e foarte bun cu eficienta de 66% daca e din SUA?

    „Săptămâna trecută, o știre despre vaccinul rusesc făcea senzație în țările din Uniunea Europeană: revista medicală „The Lancet” a publicat o analiză din care reieșea că, potrivit rezultatelor intermediare ale testelor, vaccinul rusesc Sputnik V are o eficacitate de 91,6% împotriva formelor simptomatice de COVID.

    Ar trebui decidentii romani, daca mai avem asa ceva in Romania, sa fie foarte atenti cu ce vaccineaza populatia. proporție de 60%, potrivit Agenției Europene pentru Medicamente. ”
    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24601785-vaccinuri-din-china-rusia-uniunea-europeana.htm

  6. microciparea poolimii care vrea „vacante” pas-cu-pas. imbecilii isi dau sanatatea si viata pentru „calatorii”, insa umbla imbotnitati de frica covrigului. traim in Distopia.
    Ronald Reagan: ‘If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism’
    “Because the horror of Communism, Stalinism, is not that bad people do bad things — they always do. It’s that good people do horrible things thinking they are doing something great.”Slavoj Žižek

  7. Se zice despre el in presa străină că este cel mai slab si cu cele mai rele efecte secundare dintre toate.

  8. The US Food and Drug Administration (FDA) is set to approved Johnson & Johnson’s COVID-19 vaccine — despite test subjects suffering severe side effects.

  9. Cică o sa apara si primul vaccin sub forma de pastila. Vaccinul se ia pe cale orală, de la neom la neom și se adresează laturii lgbtiq-iste a securității USR, precum și unei mari majorități pnlista. Pastila vaccin nu are efecte secundare, ci numai primare, ceva de genul: ce mai faci,primare? Cum stai cu gropile, primare?
    Vaccinul este produs de Casa de productie ” Fără microbi si microbiști in functii publice” si are ca suport de baza, un suport de flori si 66.66% suport electoral.
    Având în vedere trendul se estimează că vaccin pastila va scapa tara de covidul cu cerințe educative speciale în 2024 si 2025 toama spre iarna, perioada propice pentru ca buna parte din suportul Covid sa se dezghete si sa se infiltreze in pământ unde se va uni cu pânză freatica nepoluata si va iesi la suprafață ca să fie imbuteliata de un alt Covid antinațional si un alt partid lgbtiqist corect politic sustinut de Licurici sodomisti si Occidentali gomoristi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.