PSD, mega-miting. Unde vrea să-l organizeze

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat pentru G4Media.ro că PSD intenționează să organizeze miercurea viitoare un mare miting la București,  la Romexpo, unde speră să aducă peste 120.000 de oameni.

”Avem acțiuni în fiecare zi și ultima acțiune mare se termină pe 22 mai cu mitingul de la București. Penultimul miting mare va fi duminică la Târgoviște. Ca să nu paralizăm iarăși centrul Capitalei și Bucureștiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcări închiriate, o să fie un miting foarte mare, peste 120 de mii de oameni. Gazdă este Bucureștiul și Ilfov și vor veni delegați din județele apropiate de noi, Călărași, Teleorman, Giurghiu, Prahova, Iaolomița, Olt. Vor fi șefii din toată țara dar nu vin cu oameni. Ăsta va fi finalul”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru site-ul citat.

Și Opoziția are programate mitinguri în Capitală.

Gabriela Firea a declarat, marți, că a aprobat în calitate de primar general mitingurile PNL, USR și PSD, care vor avea loc în această lună în Capitală.

„Vedem în ultima perioadă că valul de violență crește și nu e de bun augur. (…) Legat de manifestații – ca primar general mi-aș dori ca cele ce se vor organiza la București în zilele următoare să fie toate evenimente pașnice, așa cum au fost asumate de organizatori. Pe 18 mai s-a aprobat deja în comisia de la PMB și am semnat și eu protocolul – un miting al PNL în Piața Victoriei. Pe 24 mai, o manifestare organizată de USR, în Parcul Izvor. Și săptămâna viitoare va fi organizat un eveniment și de către PSD. Ca primar general am aprobat toate evenimentele publice, conform Legii 50, care se vor desfășura în București”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la RomâniaTV.

Primarul general a mai subliniat că face apel la toți cei care vor participa la mitinguri să nu creeze „lupte de stradă”.

La mitingul PNL va fi prezent și președintele Klaus Iohannis, măsurile de siguranță fiind, astfel, sporite.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

14 Comentarii

  1. Poate de data vor face ce e corect si le-o vor trage pe cîrcă drogatilor haștag rezist care aruncă bani la pensionari.Că cu Justitia de procurori soros din Rominia, nu poti condamna nici măcar o găină beată

  2. Sa puneti si WC-uri ecologice,sa aiba betivii unde sa se destinda,nu ca la Iasi…Nu prea incap 120 de mii de oameni in spatiul respectiv,decat daca au elastan,dar la ce sa ne asteptam de la organizarea cauciucata a secretarului general PSD, imprumutat de la Partidul Romania Mare

  3. ROMÂNIA VOTEAZĂ MASIV PSD LA EUROPARLAMENTARE . * * * FORZA PSD ! * * * SCOR DE INFARCT PENTRU IOHANNIS , PNL , USR . * * * BRAVO PSD !

  4. Pesedistii vor organiza disipat următorul mega miting, care in Madagascar, care in Somalia, care la Moscova..

  5. Romexpo are multe garduri, de jur imprejur. Cateva cordoane de jandarmi. Se va intra cu seria CI si CNP-ul…
    Toate astea din cauza prea marii iubiri a poporului…
    De ce sa arunce #rezist cu cate un leu, cand poate sa arunce primarul cu cate 20 de lei de participant? Ce onorant, sa primesti bani de la unul care te fura – si iti dea cei 20 de lei exact din ceea ce a furat…

  6. Megamiting la ROMEXPO sa NU mai auda Dragnea huiduielile protestatarilor, pai va imaginati ce-ar fi la Bucuresti, cata huiduiala ar auzi urechile lor!
    O va duce probabil si pe Irinuca si vrea sa o scuteasca de huiduielile care cine stiie ce vor mai spune, creativitatea protestatarilor CONTRA PSD, oameni EDUCATI si cu joburi creative, majoritatea, e nelimitata!
    Evident ca aduc amarati din judetele limitrofe, altfel NU s-ar aduna de buna voie nici 100 de sustinatori!
    Dle Dragnea, haideti si la Brasov, va „asteptam”, cumva va e frica de mitinguri in Transilvania, de ce fugiti de zona, cumva din motive de huiduieli?!
    Veorica e mai „barbata”, a suportat huiduielile spumoase ale ardelenilor!
    Rusine, escrocilor!

  7. „Românii mi-au spus cum politicienii le-au băgat vrajba în familie.
    „Taică-miu devenise roșu ca un rac de la nervi. Am zis să-i salvez sănătatea și să mă abțin de la politică de Paște.”
    Campania asta electorală a săpat tranșee în România, cum parcă nu s-a mai întâmplat niciodată. Uită-te numai la cum a arătat mitingul PSD de la Iași de joia trecută. Simpatizanții PSD, aduși de partid cu autocarele din toate părțile județului, au fost luați la înjurături și umilințe de protestatarii anti-PSD.
    Iar Dragnea i-a făcut „derbedei” și „oameni fără țară și fără Dumnezeu” pe cei care au îndrăznit să-i huiduie, pe el și pe simpatizanții lui.”

    https://www.vice.com/ro/article/vb9bwd/certuri-in-romania-din-cauza-politicii

    Iar „batausii” lui Dragnea, adica „derbedeii” și „oameni fără țară și fără Dumnezeu”, care au îndrăznit să-i huiduie, pe el și pe simpatizanții lui, arata foarte BINE:
    https://www.vice.com/ro/article/ywywej/mitingul-psd-de-la-iasi

    Tineri, frumosi, EDUCATI, pe pancarte cu mesaje gen: „„Liberté, egalité, #MUIEPSD”!

    Comparati-i cu amaratii sustinatori ai PSD, obositi deja de atatea minciuni PSDiste, asteptand sa plece inapoi la SARACIA lor!

  8. Ca securiştii din vremea lui Ceauşescu!

    Carmen Dan a precizat că în această campanie electorală sunt partide şi formaţiuni politice care susţin, „de ochii lumii, valorile democratice, dar care fac un joc deloc corect, prin care încearcă limitarea dreptului de exprimare al altora, încurajând, în mod evident, violenţa verbală“. La fel ca securiştii din vremea lui Ceauşescu, oamenii din poliţie şi jandarmerie fideli regimului Dragnea vor viziona filmele făcute tot de ei la mitinguri şi apoi vor face acuzaţii la Parchete pe numele protestatarilor.
    „În acest moment, structurile de poliţie şi structurile de jandarmerie, cele care au intervenit, fac o evaluare serioasă, vizualizează imagini şi identifică persoane pentru a putea face ceea ce dispune inclusiv codul penal. Vor face demersul legal de a se sesiza din oficiu, de a sesiza parchetul competent deoarece cred că este evident pentru toată lumea că au depăşit planul contravenţional şi au trecut în cel penal. Vreau să vă asigur, în acelaşi timp, că Jandarmeria Română va permite oricărui partid politic să îşi desfăşoare campania electorală, în limitele legii“, a mai declarat ministrul Dan.

    Dragnea îi compară pe protestatari cu „naziştii”.

    Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, că i-a fost foarte greu să le solicite membrilor şi simpatizanţilor care vin la mitinguri „să nu riposteze“ la „violenţe“. „Mă uitam la aceste violenţe şi încercam să mă gândesc dacă este vreo diferenţă şi n-am găsit nicio diferenţă în modul în care se comportau Cămăşile negre (…) în anii ‘30, în Germania nazistă. Acelaşi lucru: să nu mai ai opinie, să îi baţi, să îi sperii…“

  9. Echipă de campanie a PSD, izgonită dintr-un parc de un cetăţean revoltat: „Cine v-a împiedicat atâţia ani să faceţi treabă?“.
    O echipă PSD de campanie a fost luată la goană de un cetăţean revoltat de faptul că politicienii apar prin cartiere doar în perioada electorală.
    Gavrilă, un marinar din Constanţa, a fost indignat de prezenţa primarului Decebal Făgădău, a viceprimarului Costin Răsăuţeanu şi a suitei lor electorale din PSD Constanţa într–un parc al Constanţei. Edilii au ieşit marţi, 14 mai, la ora 18, în campanie electorală în parcul din cartierul Faleză Nord. Ei erau îmbrăcaţi cu vestele roşii inscripţionate cu însemnele PSD. Când Gavrilă şi-a făcut apariţia şi l-a luat la rost pe primar, un individ din echipa PSD abia s-a stăpânit să-l agreseze. Viceprimarul Răsăuţeanu se uită imediat la individ şi sare să-l potolească, ştiind probabil de ce e în stare. „Ce faceţi aici, dom’ primar? Ce v-a împiedicat în toţi aceşti ani să reparaţi acest parc? Aţi fost atâţia ani viceprimar, apoi primar, de ce n-aţi făcut? Ce v-a împiedicat să faceţi acest parc cum trebuie, atâţia ani, cine v-a împiedicat!? Nu mai furaţi, vă spun eu, lăsaţi-vă de furat! Construiţi şi oamenii vor avea de muncă, vor avea bani, nu vor avea nevoie de ajutoarele voastre“, a strigat, exasperat, constănţeanul.
    Decebal Făgădău a plecat rapid de la faţa locului, preferând să nu intre în conflict deschis cu cetăţeanul. El i-a spus acestuia că este trimis de un partid – lucru negat vehement de om. Grupul de pesedişti a părăsit parcul de urgenţă, paşnic, urmărit de strigătele revoltate ale lui Gavrilă.
    Acesta era la rândul său filmat insistent şi foarte de aproape de un PSDist.”

  10. Lili, iar te-a plătit Mălin Biot în cînepă indiană? Aiurezi puternic, e vreo stație de Salvare în zona ta?

  11. Lili, iar te-a plătit Mălin Bot în cînepă indiană? Aiurezi puternic, e vreo stație de Salvare în zona ta?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.