Mesajele sale ciudate… Rapperul Kanye West. ”Mă angajez să încep să învăţ”

Rapperul Kanye West a prezentat marţi scuze comunităţii evreieşti pentru remarcile sale antisemite care au stârnit numeroase critici, spunând că îşi cere iertare şi că regretă orice durere pe care cuvintele sale au cauzat-o, informează Reuters.

Artistul american, care şi-a schimbat numele în Ye, a stârnit indignare anul trecut prin mesajele sale ciudate publicate pe reţelele de socializare. Unul dintre mesaje părea să prezinte o svastică în interiorul Crucii lui David. De asemenea, rapperul i-a adus laude dictatorului nazist Adolf Hitler.

„Îmi cer iertare cu sinceritate în faţa comunităţii evreieşti pentru orice izbucnire de-a mea neplanificată …. Nu a fost intenţia mea de a răni sau de a lipsi pe cineva de respectul care i se cuvine şi regret foarte mult orice durere pe care aş fi putut-o provoca”, a scris muzicianul, pe Instagram, în limba ebraică.

După ce Ye a făcut o serie de declaraţii antisemite în interviuri şi pe reţelele de socializare, a pierdut parteneriatul cu Adidas şi Gap pentru produsele din gama Yeezy. Comentariile sale de la acea vreme au dus, de asemenea, la restricţionarea conturilor lui de pe reţelele de socializare.

„Mă angajez să încep cu mine însumi şi să învăţ din această experienţă pentru a avea o mai mare sensibilitate şi capacitate de înţelegere în viitor”, a scris Ye în mesajul său de marţi.

„Iertarea voastră este importantă pentru mine şi mă angajez să repar şi să promovez unitatea între oameni”, a adăugat starul american.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Nimeni nu ajunge celebru dacă nu e din trib. Iar noi nu ne prindem că-i vorba de teatru. La fel a fost cu Mel Gibson.

  2. Nu jigniți poporul ales. Ca sa va dovediți atașamentul la valorile lui, lasati-l sa ne jignească și sa ne denigreze sfinții închisorilor și marii oameni de cultura. Inchizitia IEW nu e de fapt decât sentimentul dragostei și empatie pe care acesta îl indreapta spre sănătatea morala și spirituala a tarii. Asa ca nu mai condamnați comunismul. Condamnati-i pe cei care au făcut închisoare sau au murit luptând împotriva lui. A condamna comunismul înseamnă a fi în dezacord cu cei care azi îi condamna pe șfiții închisorilor și acest dezacord nu face bine noului curent progresist gândit pas cu pas de cazării noului și vechiului val.

  3. Isi pune cenusa in cap pentru ca este faultat dur la portofel, nu pentru ca l-a lovit empatia.
    Cand burta conduce, te supui. Cu cat sunt mai bogati contravenientii la legea mondialista, cu atat mai repede isi fac mea pulpa.
    Doar palestinienii saraci nu au ce pierde. Ei raman saraci oricum. Nu pot fi amenintati cu ruperea contractelor de catre Adidas.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.