Robert Negoiţă, plângere la Parchet împotriva lui Nicuşor Dan

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a mers, vineri, la Parchetul General pentru a depune o plângere penală împotriva primarului Capitalei, Nicuşor Dan, pe care îl acuză de abuz în serviciu.

”Astăzi (vineri – n.r.), şi o spun cu regret, nimeni nu are nevoie de scandal. Eu nu-mi doresc aşa ceva, eu îmi doresc colaborare. Astăzi, când discutăm, sunt deschis la orice discuţie, la orice colaborare în ideea de a rezolva impasul în care ne aflăm. Am aici o plângere penală împotriva primarului general şi împotriva persoanei fizice care se numeşte Nicuşor Dan, de abuz în serviciu şi instigare la abuz în serviciu. De ce? Pentru că avem proiecte ale Primăriei Sector 3 transmise de ani de zile către Primăria Generală, proiecte care n-au fost promovate niciodată”, a declarat Robert Negoiţă, la intrarea în sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit edilului, legea prevede că, în momentul în care ai un proiect, primăria e obligată ca, în termen de 30 de zile, să dea aviz pentru a intra în Consiliul General.

„Avizul poate fi favorabil sau negativ, dar el trebuie să existe. Mai mult decât atât – avem un document semnat de primarul general care interzice colegilor din primărie, departamentelor, direcţiilor să elaboreze acel document, ceea ce înseamnă că dacă nu emit acel document este abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave. Faptul că interzice colegilor să elaboreze acel document înseamnă instigare la abuz în serviciu, adică instigare la comiterea de infracţiuni”, a explicat Robert Negoiţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. Eu cred ca Negoită sau e beat sau e …r,in foto are o față care cere operație…

  2. Bravo Negoiţă! – POPLĂCARUL DIN FĂGĂRAŞ SĂ FIE JUDECAT! AFARĂ CU POPLĂCARUL DIN PRIMĂRIE!

  3. Opincarul de Nulisor, e vai mama lui, o sa bage bulau la greu daca nu-l pupa-n dos pe Johannis

  4. Are dreptate Nicusor; mare curaj pe Negoita sa se duca singur la DNA. Poate sa iasa cu bratzari de acolo. Rolul lui de latrau de serviciu, s-ar putea sa-i aduca daune nu beneficii…

  5. negoita chiar a facut ceva in sectorul lui.
    muculet a umplut bucurestiul de gandaci.
    iar clotilde a presarat niste soboalni, ca sa fie tacamul complet.

  6. ÎN CE SECTOR AU APĂRUT PLOȘNIȚELE ? CINE ESTE PRIMARUL ACESTUI SECTOR? NU CUMVA LACOMELE -INSECTE -SUNT POLITICE PÂNĂ-N MĂDUVA „ELITRO-CLIPEUSULUI”? SOLUȚIA CORECTĂ ERA -ALEGERI TOTAL COMASATE ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ -1-7 MAI- IAR REZULTATELE PUBLICATE ÎN 10.MAI..(era să scriu april-?//greșeam?) !

  7. nu inteleg cum un asemenea golan poate fi reales la nesfarsheet primar. asta a facut avere din borduri schimbate nebuneste in siktirul 3 si mai nou din pavele. nu mi vine sa cred (dar poate i dau o idee) cum azi locuitorii siktirului 3 NU AU FOST OBLIGATI SA SI PUNA PRIN CASE SAU APARTAMENTE CATE O BORDURA SAU O PAVELA! insul asta care poate trai cu 46 lei nu stiu cate zile este putred de bogat si el si famiGlionul lui iertat de anaf pentru plata tva impreuna cu fratziorul lui la fel de golan ca si robertino.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.