Simona Halep a coborât cinci locuri în clasament

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep, fost lider mondial, se află, începând de luni, pe locul 8 WTA, sportiva din România coborând nu mai puțin de cinci locuri în clasament după eliminarea din sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros.
Cel mai mult a avut însă de pierdut Serena Williams. Sportiva din Statele Unite ale Americii, aflată până acum pe locul 10, a mai coborât o poziţie şi a ieșit astfel din top 10 WTA.
Clasamentul WTA de simplu feminin de luni:
1. Naomi Osaka 6.486 puncte
2. Ashleigh Barty – 6.350 puncte
3. Karolina Pliskova – 5.685 puncte
4. Kiki Bertens – 5.345 puncte
5. Petra Kvitova – 4.925 puncte
6. Angelique Kerber – 4.675 puncte
7. Elina Svitolina – 3.967 puncte
8. Simona Halep – 3.963 puncte
9. Sloane Stephens – 3.682 puncte
10. Aryna Sabalenka – 3.565 puncte

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

  1. Da,a coborat cinci locuri in clasament Halep ,ajungand pe locul opt,dar conform cu capra vecinului,de suferit sufera Serena Williams(ha,ha,ha) ca nu mai e in top zece.Ce ti-e si cu adulatorii astia de Halep,care se fac ca nu vad ca a luat o bataie rusinoasa de la o necunoscuta de 17 ani si ca parcursul de la Paris i-a adus in cale numai jucatoare de mana a trei-a !

  2. bine ca tu esti AS, dar nu stim in ce, Kerber dupa ce a ajuns pe locul I in 2016, la 28 de ani, in 2017 a fost locul 21, atunci tot asa ai fost cu IQ ca acum…timpul nu-i trecut, multe tinere au castigat usor un turneu, iar apoi nu s-au mai regasit, Simona inca n-a implinit 28 de ani si a reusit sa fie pe primul loc 64 de saptamani si a fost constanta ani buni in top 10 si sa speram ca va reusi sa se mentina…sa nu uitam ca din nefericire unele au fost nevoite sa se retraga precum Radwanska, asa ca ar trebui sa ai respect pt cea mai buna jucatoare romanca din istoria tenisului, speranta de a rasari o noua stea este destul de slaba…

  3. Halepa se ridica din nou,nu e o problema,problema este Serena care a inceput sa coboare de pe piedestalul monumentului!Daca s-ar fi retras in glorie,ce frumos ar fi fost…Dar banii vorbesc…

  4. cobori în jos luceafăr blând şi premiul ţi-l ridică, ai câştigat la superbet o sumă frumuşică…

  5. @ pt q
    Stimata sau stimabile,respectul nu exclude critica.A nu te face sa vei evolutia slaba a Simonei si
    calificarile de conjunctura,nu inseamna ca nu esti un bun roman.Prestatia mediocra de la Paris,acolo unde avea de aparat un titlu,ma face sa cred ca jocul Simonei e la intamplare si plin de noroc.Sunt convins ca vor mai fi jucatoare de top 10 la tenis in Romania,Halep nefiind singura ca sa-i ridicam osanale,pe care sincer prin prizma rezultatelor la marile turnee nu le merita !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.