„SMURD” la Dinamo. Cum s-a întâmplat

Gheorghe Mulţescu se întoarce la Dinamo pentru a patra oară. Poreclit „SMURD”, Mulţescu i-a luat locul lui Adrian Mihalcea pe banca echipei. A fost dorinţa fanilor care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă.

Mulţescu nu va veni singur la Dinamo. Colner Ţălnar va fi director tehnic.

Cu 7 etape înainte de final, Dinamo este la 5 puncte de locul care o menţine în prima ligă.

Mulţescu nu vrea să primească vreun ban pentru moment.

„Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată”, spune acesta.

Comunicat postat pe Facebook de fani:

În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ținând cont și de situația critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic.

Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulțescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Țălnar.
Consultarea boardului DDB s-a făcut în virtutea unei clauze din memorandumul semnat între FC Dinamo și ProgramDDB, care prevede obținerea unui acord din partea DDB înaintea deciziilor majore din cadrul clubului.
Boardul DDB și-a exprimat acordul în legătură cu schimarea conducerii tehnice, cu condiția ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei.

Dorim să precizăm că nimic nu este adevărat din toate speculațiile apărute în presă încă de aseară. Boardul DDB a fost atent la poziția membrilor DDB și a suporterilor în general, dar de aici până la a numi un antrenor este cale lungă.
Clubul Dinamo nu a fost preluat de către ProgramDDB și deocamdată nu are căderea de a decide strategia sau de a impune un antrenor.

Dorim să subliniem că propunerea înaintată către boardul DDB nu conține și alte variante de antrenor, așa cum s-a speculat în presă.
Apreciem încrederea voastră față de acest Proiect Socios și răbdarea de a primi comunicările oficiale.
De asemenea vă mulțumim pentru susținerea manifestată față de Proiectul DDB în ciuda situației dramatice în care se află echipa de fotbal.
Cu cât lucrurile s-au degradat mai mult în cadrul clubului sub actuala conducere, cu atât mai important devine rolul nostru. E foarte important să înțelegem acest lucru.

În prezent, ProgramDDB are dreptul de a fi consultat și considerăm acest lucru un mare câștig. Dar, prin acest Proiect Socios, vom avea în curând un cuvânt mult mai greu de spus pentru destinul clubului pe care îl iubim.

Dorim să-i mulțumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania și pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situație foarte delicată a echipei.
A găsit un lot decimat, format din jucători descurajați. Cineva mai sus de poziția antrenorului va trebui să-și asume tot procesul de degradare de la echipă.

Ne-am făcut partea ca suporteri, am sprijinit și încurajat echipa în tot acest timp și o vom face și de aici înainte.

Apreciem disponibilitatea lui Gigi Mulțescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta.
Se știe despre el că a salvat și alte echipe aflate într-o situație asemănătoare. Mulțescu este cunoscut ca un antrenor scump. CV-ul său îi permite să aibă astfel de pretenții.
Răspunsul dat de Gigi Mulțescu în momentul în care a fost întrebat despre salariu, spune multe despre caracterul acestui om: ”Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată.”

Câinilor, avem nevoie să fim puternici și să putem apăra Dinamo! De aceea vă așteptăm în ProgramDDB pentru a salva Dinamo împreună.
www.programddb.ro NU MAI STA PE GÂNDURI! Avem atăta treabă de făcut împreună și momentul ridicării noaste este ACUM!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8501 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.