Social-democraţii îşi aleg viitorul lider

Social-democraţii îşi aleg viitorul lider. Marcel Ciolacu şi Eugen Teodorovici se luptă să obţină şefia PSD. Congresul este organizat în condiții speciale, din cauza restricțiilor impuse pentru prevenirea noului coronavirus.

Peste 1500 de reprezentanţi ai organizaţiilor PSD din toată ţară vor decide, sâmbătă, viitorul preşedinte al partidului. Noul lider al social-democraţilor va fi ales, pentru prima dată, de la distanţă.

Congresul PSD va fi online, dar delegaţii vor vota pe buletine de vot.

Doljul are delegaţia cea mai mare – 69 de reprezentanţi. Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele PSD Craiova, va fi la Bucureşti, alături de Marcel Ciolacu. Acesta este candidatul susţinut de doljeni pentru că „este om de partid”, spune Olguţa Vasilescu.

Ceilalţi delegaţi doljeni se vor aduna la un hotel din Craiova. Pentru că trebuie să respecte măsurile de distanţare socială, aceştia vor fi împărţiţi în două tabere- unii vor sta la terasă, alţii vor urmări, din parcarea hotelului, dezbaterile. În ambele locaţii vor fi montate două ecrane, iar delegaţii vor avea posibilitatea să interacţioneze, online, cu colegii lor din ţară.

„Despre Marcel Ciolacu pot să spun că (…) este un om de partid, în primul rând, care a condus o organizaţie. Ştie ce înseamnă să câştigi din punct de vedere electoral. (…) Din punctul meu de vedere nu este necesară niciun fel de luptă politică în interiorul partidului, în această perioadă de campanie electorală pentru că urmează şi alegerile locale şi alegerile generale”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

13 Comentarii

  1. Lia Olguţa Vasilescu – „marea patrioata” a lui Corneliu Vadim Tudor sunstine un „blond” la presedentia PSD. Se rasuceste Tribunul in mormant!

  2. congresul psd va fi online( pentru fraieri), dar delegaţii vor primi buletine de vot gata completate…ciolanu for president…manu propria…

  3. La ce ora are loc ? La ce ora incepe votarea si cand se comunica rezultatul ?

  4. Cu asemenea politicieni social democratia romaneasca nu-si va gasi niciodata adevarata menire.

  5. Olguta e o mare dezamagire pentru mine. O credeam onesta dar nu poti sustine un om pe care si copiii il vad cat de securist iohanist este.

  6. Cum orice tumoare canceroasa, isi are coresponondent in societate, PSD-ul isi are corespondent in bioligie, ca o malformatie maligna rectala, pe care nutritia zilnica, sau produsii rezultati in urma metabolismului, o hranesc. Vindecarea? rezectia totala, anus contra naturii te duce la moarte! Auzi! lideri la astia! Parca este o adunare la CAP-ul din Dalga in anii 50! Vanghelie vrea din nou primar la sectorul 5, are sansa 90 la suta!. Am inteles ca dupa BAC-ul luat la 38 de ani, are studii juridice la Spiru Haret! Sa iti dai cu tesla in mostenitori……Scapam de PSD, atunci cand nu va mai ramane picior de om in Romania, si peste tot se va asterne praful.

  7. Ciolacu va fi votat de oamenii Securitatii pititi in partid, adica de interpusi si de cei permanent santajati. Sunt pline toate partidele cu astfel de ortaci jegosi. Ramane ca cei din psd care vor cu adevarat o noua imagine a partidului sa-l voteze pe Teodorovici. Este un om educat de top, are charisma si are maniere total diferite de ale golanului Ponta si ale inginerului de basculante Dragnea. Este o sansa reala pentru partidul pastorit candva de nea Nelu sa aiba cu adevarat un nou viitor mai ales in acest moment cand pedeleii lui Malai Mare par a le lua locul ca partid nereformat.

  8. Psihologic, priviti-le mecla tuturor politicienilor cand vorbesc live, ura crunta si minciuna din setea de putere si bunastare, li s-a modificat fizionomie fetei, ori li s-a innegrit mecla! Mai toti merg la saloane de orice, si, chiar daca le imbunatatesc fizionomia meclei, semnele rautatii si egoismului nu au cum sa dispara, dar, apare graiul imbuibat de aceleasi metehne! Vezi exemplu clar Falca si nu numai.

  9. Votati securistii Ciolacu, Stanescu, Grindeanu si Dincu! Fac echipa buna si lucreaza la ordin!

  10. Fosul lider PSD, domnul Dragnea, este un barbat frumos, are alură de Tipătescu, de Nae Girimea dar și prietenos. Domnul Ciolacu masiv, cu barba grizonată pe un obraz rotofei este mai fioros, mai Iancu Pampon în versiunea Giugaru.

  11. In cap va duceti, pe-se-de!?
    Credeam ca Lia Olguta nu are grade, dar se pare ca m-am inselat. Veti pierde si restul infim de procente care v-au msi ramas si apoi veti ajunge la puscarie. Fiecare doarme asa cum isi asterne.

  12. Au tras de timp pentru a găsi suficienți susținători pentru insignifiantul Marcel .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.