Șoferul cu plăcuțe anti-PSD va candida independent

Răzvan Ştefănescu, românul stabilit în Suedia care în vara a stârnit un imens caz, prin faptul că a condus în România o mașină cu numere de înmatriculare cu numărul „M**EPSD” a decis să candideze la alegerile europarlamentare din 2019.

Am luat decizia de a candida independent la alegerile de anul viitor pentru Parlamentul European, asta după multe gândiri şi răzgândiri. Am decis să fac acest pas pentru că NU sunt mulţumit de calitatea oamenilor care îi reprezintă pe români în faţa Europei, pentru că m-am săturat să fim mințiți și pentru că îmi doresc să fac mai mult pentru noi. Vreau ca noi toţi, cei din Diaspora, să fim şi mai uniţi, mai ales acum când ţara noastră, pe care am fost obligaţi s-o părăsim, trece prin clipe cumplite. Vreau să putem vota liber, fără sabotaje de genul celor din 2014, să ajutăm măcar cu un simplu vot România”, a spus Răzvan Ştefănescu în exclusivitate pentru ziaristii.com.

Potrivit legislației, românul stabilit în Suedia trebuie să strângă 100.000 de semnături pentru că nu va candida de pe listele unui partid.

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr de înmatriculare anti-PSD, şi-a recuperat la începutul lunii august permisul de conducere, după ce procurorii au clasat dosarul în care a fost cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au clasat dosarul lui Răzvan Ştefănescu, întrucât fapta nu există.

De asemenea, procurorii au dispus restituirea celor două plăcuţe cu mesaj anti-PSD către autorităţile suedeze, prin intermediul Ambasadei Suediei de la Bucureşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

12 Comentarii

  1. Propagandiștii au intrat în pană de idei și apelează la o ciorbă reîncălzită din meniul „Ponta nu lasă diaspora să voteze”! Ăsta da europarlamentar, are și slogan! Nu prea văd în ce comisie o să-l vâre! Probabil la culte și strigături!

  2. Acest roman are un discurs corect in limba romana, locuind in Suedia mai rupe si in engleza si in suedeza fiind un candidat superior „imunoglobinei” premier si „supprefectei” cu microfoanele in priza care sunt cap de lista a PSD pentru Parlamentul European!

  3. Evident,ca da! Pentru SIE va fi o joaca de copii sa documenteze prin Directia Pasapoarte cati rrumani si cati rromani sunt aflatori in treaba ,cu nume si prenume si smenaturi,prin Scandinavia si ca atare mu*istul se va alege cu coledzi fix la UE! Pai ce,se putea sa ramaie Vasile Sigefried, Cristi Patru Ochiuri,TRU -fecioru’caprei, Draga Stolo si Monica Morticia singuri- singurei pe-acolo? Programul lui electoral va fi desigur ‘ Mu*e pentru toti Romanii!’

    • Te-n seli! Cred ca tipul s-a gandit ca vrea sa vada si reversul medaliei. S-o fi intrebat : atat de mult am dat…
      , incat mi s-a facut pofta sa iau… Deci , cred ca programul se va numi „M–e DE LA TOTI”))))

  4. Încă un urmaș al Monicăi Moscovei! Un roman cu o cultură și educație de un nivel jalnic!
    De astea avem nevoie in PE??????

    • 1. Indiferent ce ganditi despre Monica Macovei, educatia ei este mult peste cea a majoritatii europarlamentarilor romani actuali si ai membrilor Guvernului. A absolvit cu onoruri Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si are un Master in Drept de la University of the State of New York/Central European University.

      2. Nu stiu ce pregatire profesionala are Razvan Stefanescu dar vorbeste mult mai corect romaneste decat multi euro sau locali parlamentari. Si asta e un semn bun.

  5. vom avea si un sofer profesionist la europarlamentare, va parea rau ca unii alesi au urmat o facultate pe vremea cand exista examen de admitere serios, acum sunt buni si cei fara, doar sa aiba ”imaginatie” lingvistica si sa fie poligloti, din cate stiu avem unii foarte talentati depinde prin cate tari au cerut ajutor…va fi de mare succes…el sau Romania… am uitat

  6. o jarcă de om, care speră să profite de pe urma unui ipotetic capital electoral, obţinut cu un slogan apreciat de handicapaţi. S-ar putea să-i iasă bagabontului care, odată ajuns în parlamentul european, îşi va saluta noii colegi cu un călduros „pipa brå”( adică ce-i zicea în româneşte blândului grenadă)…

  7. Este dreptul sau cetatenesc sa candideze. Doar pentru ca a umblat cu o placuta de tabla pe masina nu il face neaparat bun pentru Parlamentul European. Insa are acest drept ca orice alt om. Acum… cine il voteaza… e dreptul lor sa fie prosti si sa voteze oameni care au 0 tangente cu activitatea din Parlamentul European.

  8. Sa isi puna pe masina placute cu „Futami PSD”(Floarea PSD -in japoneza)si il votez!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.