SRI, pus la treabă: „Care sunt riscurile…”?

Vicepreședintele Comisiei de control al SRI Marian Cucșa a anunțat, la finalul ședinței forului legislativ, că va fi trimisă o solicitare către Serviciul de Informații pentru a pune la dispoziție toate datele despre riscurile coronavirusului, iar responsabilii SRI vor fi chemați, marți, la audieri.

„Am luat decizia să trimitem o solicitare SRI pentru a ne pune la dispoziţie toate datele pe care le au despre ce înseamnă coronavirus şi dacă sunt riscuri, care sunt riscurile să pătrundă pe teritoriul României, ce măsuri s-au luat, dacă au informaţii şi dacă au informat beneficiarii legali de informaţii despre posibilitatea pătrunderii virusului pe teritoriul României”, a declarat Cucșa, marți, la Parlament.

SRI trebuie să trimită raportul până luni, iar marţi urmează să aibă loc audierea responsabililor Serviciului de Informaţii.

Marian Cucşa i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să convoace o şedinţă a CSAT, pe acest subiect.

„Eu am văzut foarte multe bâlbe din partea Guvernului. O bâlbă concretă: ministrul de Interne a spus că a luat acele termoscanere pentru aeroporturi, în schimb pentru punctele de trecere terestre sau maritime nu a luat niciun fel de măsură”, a completat Cucșa.

Autoritățile de sănătate din China au raportat că 98 de persoane au murit din cauza coronavirusului, luni. Bilanțul global al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 1.873.

Autoritatea de Sănătate din Hubei a raportat că 93 de persoane au murit, luni, din cauza coronavirusului în această provincie. Numărul deceselor epicentrul focarului de coronavirus a ajuns, astfel, la 1.789.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

  1. O, daaaa,. cu ochii, cu gura, cu nasu, cu mânile-nfund și pupă poala lui dănilă să zică rugăciunea măcar odată traz in biserica neamului prost,. căci alte speranțe sau posibilități oricum n-au.

  2. kakamaka! SRI si coronavirus,vaca si chilotii!
    Vorba prostului asta de Cupsa ALDE de la Comisie:”daca e conspiratie?Sa nu avem noi nici un caz in tara?Nu-i a buna”

  3. Serios! Cum va permiteti sa deranjati un serviciu plin de bosi?! Coronavirus in Romania?! Poate este in fieful lor financiar la achizitii de minunatii!

  4. Divizia a II-a SRI a depistat in Boschetii din proximitatea Palatului Cotroceni 2 Virusi Corona pititi in Hogeacul Dihorului Rares Bogdan aflat de moment la Produs Bani adevarati la Brussels. Virusii au fost depistati foarte rapid datorita accentului asiatic si au fost Arestati intr-un Borcan Steril trimis de Felcerul Victor Costache.
    Cetatenii Anormali din Principate saluta profesionalismul SRI !

  5. Asta e cea mai buna ocazie sa mai fie facuti alte citeva mii de „doctori”, cu lucrare de licenta in specialitatea „Coronavirusi” ! Cit despre „inamicul public numarul unu”, nu-l lasati domne sa intre ! Aduceti rapid firma aia de cumetrie a lu’ tanti aia de trista amintire, basista infocata (Sulfina, parca), care dadea cu apa de ploaie, pe contracte de sute de mii de euro, pe rotile masinilor !

  6. La ce bani le-a asigurat regimul Iohannis, trebuia sa vina serviciile SRI sa spuna, nu sa li se ceara

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.