Tăriceanu a găsit sloganul pentru IMM Invest: „Din greşeală în greşeală”

Marele program IMM INVEST și-a găsit, în sfârșit, și un slogan pe măsură: din greșeală în greșeală spre victoria finală, a declarat, joi, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

„Marele program IMM INVEST și-a găsit, în sfârșit, și un slogan pe măsură: din greșeală în greșeală spre victoria finală! Zilele trecute convenția pe care o semnează cei care vor să ia bani prin IMM INVEST (un fel de cerere de fapt) a fost modificată! Pentru a n-sprezecea oară! Alte hârtii de semnat, alt timp de așteptat, alte afaceri care își închid porțile”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

El a propus Executivului să împrumute bani pentru IMM INVEST și să finanțele companiile prin trezorerie.

„Oare nu ar fi mai simplu ca Ministerul de Finanțe să se împrumute pur și simplu (tot e singurul lucru pe care știu să-l facă!) la băncile la care îi trimit cu mâna întinsă pe români și să dea ei banii la cele 40.000 de firme pe care pretind că vor să le ajute? Dacă statul român tot garantează împrumuturile, de ce nu luați voi banii și îi dați prin trezorerii?! Așa se vor putea finanța companiile care chiar au nevoie de sprijin și care nu se vor califica niciodată după criteriile stabilite de bănci. Și mă refer la cei din domeniile cel mai tare afectate de criza generată de coronavirus: HORECA, transporturi, construcții, comerț etc. Altfel, până când companiile vor trece de birocrația finanțelor și băncilor va fi prea târziu pentru prea multe companii”, a conchis liderul ALDE.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Taci mă! Ți-ai trădat partenerii de coaliție. Ți-a fost frică de pușcărie și acum te dai cocoș. Lu’ Dragnea nu i-a fost. Ești o nevertebrată.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.