Trump refuză să garanteze transferul paşnic al puterii

trump

Preşedintele Donald Trump a refuzat, în cadrul unei conferinţe de presă de la Casa Albă, să garanteze transferul paşnic al puterii în cazul în care ar pierde alegerile prezidenţiale din noiembrie în faţa lui Joe Biden.

Întrebat în cadrul conferinţei dacă se obligă să respecte cel mai de bază principiu al guvernării democratice din Statele Unite, preşedintele Trump a răspuns: „Ei bine, va trebui să vedem ce se întâmplă”.

În sondaje, Donald Trump se află în spatele contracandidatului său la poziţia de preşedinte SUA, Joe Biden. Actualul preşedinte prefigurează un eventual eşec şi acuză sistemul de vot prin e-mail de anul acesta: ”Ştiţi că m-am plâns foarte puternic de buletinele de vot şi că buletinele de vot sunt un dezastru”.

Trump susţine în mod frecvent că buletinele de vot prin e-mail sunt vulnerabile la frauda în masă şi sunt încurajate de democraţi care au făcut aranjamente pentru a pierde alegerile. Cu toate acestea, nu există dovezi care să susţină afirmaţiile domnului Trump.

„Scăpaţi de buletinele de vot şi veţi avea un transfer foarte paşnic. Sincer nu va fi un transfer. Va exista o continuare”, a declarat încrezător actualul preşedinte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

17 Comentarii

  1. In totdeauna lasii nu se dezic de manipulari si minciuni pentru a ramane la putere cu absolut toate facilitatile si beneficiile la care nu vor sa renunte! Cred ca e clar pentru orice om care gandeste obiectiv, individului ii e teama de ceva grav facut inainte si in timpul mandatului! Ii e rusine de un esec! Nu accepta esecul in urma porcariilor facute in mandat, o sa accepte compromisuri uriase pentru a ramane pe functie, vezi exemplul clar merkelita care a pierdut dar acceptand compromisuri a ramas pe functie, vezi si identicul compromis Lukasenco!

  2. Globalistii cu infiltratii lor din servicii vor pierde.
    AMERICA NU E ROMANIA unde dicteaza marionetele multi etnice globaliste ale lui Sorrosh

  3. Avand in vedere ce e pe strazi, in unele orase americane acum, sincer ma intreb daca nu-i paste un alt razboi civil.
    Trump zice ca nu recunoaste rezultatul, Baiden la fel,deci … ?
    Mai e asta democratie ?
    Mai e SUA un model ?

  4. Si in Romania internetul este arma #resistului, ai aliniatilor la politica PNL si sustinatorii acestora din strainatate si in general, din lume. Internetul este frauda sigura. Poate Covidul a fost o metoda de a tine oamenii in casa si a asigura votul internet, care chiar e sfarsitul democratiei si a tuturor valorilor traditionale. Poate suntem martori la finalul a ceea ce a fost bun. Raman in picioare aservitii, creierele spalate, interesele, manipularea, etc, vai de lume.

  5. In curand candidatii vor avea 90 si respectiv 88 de ani.
    Iar sloganele electorale vor fi ‘sa ajutam tinerii’.

  6. E un psihopat periculos . Voi vota BIDEN , chiar daca i’l detest in egala masura . Nu pot sa’l mai suport pe „joker’ la TV; vorbele lui ma fac sa vomit.

  7. Trump e bucatica rupta din Lukashenko!Zici ca sunt siamezi!Dupa ce vrea sa fure chinezilor tehnologia Tik-Tok, acum nu se mai da nici jos din Air Force One!Unde dreaqu gaseste SUA derbedeii astia,frate:Clinton,Bush Fils,acum si Trump
    SUA a furat tehnologia semiconductorilor de la Toshiba ,tehnologia echipamente energetice de la Alstom acum a venit randul chinezilor sa fie furati

  8. PT JARDAN D
    CE SA FURE AMERICA DE LA CHINEZI?..E DE NOTORIETATE MONDIALA CHINA A COPIAT SI PRODUS COPII ..LA ORICE..MASINI, UTILAJE CLADIRI..ORICE …SI VII TU DIN SPATELE TASTATURII SI DAI ASA O BOMBA..ITI SPUN EU FII SOTO CHINA E MAESTRA MIMETISMULUI ,,IN REST UN POPOR LENES SI DORNIC DE GARGARA VERBALA , IN REST…0 LA EDGE TECHNOLOGIES..IN 10 ANI DACA NU MAI POT COPIA SUNT

  9. Trump nu refuza nimic.
    el denunta sistemul de vot prin email-uri ceea ce este o prostie,putand fi falsificate.
    Joe Biden este o catastrofa mondiala.
    Corupt,viclean democrat progresist-sorosist,globalist inrait, tot ce are rau AMerica in politica- =sfarsitul Americii si poate si al lumii.Aemrica va fi pierduta,razboiele inerente etc.

  10. S.U.A. are liderii politici pe care ii merita, adica practicanti de image management…
    Pojghita ce separa Hollywoodul de realitate este fisurata…
    Copti spre copca…

  11. Mergeti la Vot ! Acum cu Vaccin , sau fara Vaccin , Mergeti la Vot !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.