Udrea sare în apărarea lui Băsescu: “Victore, tot fără caracter ai rămas!“

Elena Udrea îi răspunde lui Victor Ponta adupă ce acesta l-a atacat dur pe Traian Băsescu, afirmând despre fostul premier că tot fără caracter a rămas și că o ruga să-i facă lobby.

Victor Ponta a scris pe Facebook, în replică la critici ale lui Traian Băsescu la adresa sa: „băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politica românească-a tăiat pensiile şi salariile în timp ce îi proteja pe Udrea şi Blejnar; a fost trimis acasă de 90% din români prin Referendumul din 2012 şi s-a agăţat de scaun ca un nemâncat; a vandur interesele ţării pentru avantaje josnice ; a făcut dosare politice împotrivă adversarilor şi a denaturat actul de Justiţie ; i-a trimis pe Dragnea şi pe Valcov că să distrugă PSD şi pe baronii pedelisti ca să paraziteze PNL; a minţit, a furat şi a vândut pe oricine ! În loc să plătească în faţa românilor pentru tot răul făcut-vrea 5 ani un loc călduţ la Parlamentul European ( că acolo whiskey ul e ieftin şi au zbor direct spre Costa Rica)! Votaţi ProRomania- votaţi Corina Creţu!Ignoraţi-l pe băsescu-nu mai poate să iasă din lada de gunoi a istoriei României!”.

La câteva ore după această postare, Udrea a transmis o replică foarte dură în care îl ironizează, îi aminteşte cum în 2009 voia ca Traian Băsescu să îl ia în PDL şi susţine că Ponta beneficiază de sprijinul „Securităţii de rit nou”, condusă de naşul lui, George Maior.

 „Mai, victore, ca sa scriu ca tine, tot fara caracter ai ramas!Ma asteptam si eu la putina recunostinta din partea ta! Dar asa cum nu i-ai fost recunoscator lui Adrian Nastase, care “te-a facut om mare” cum ar zice Delia, la fel te porti si cu Traian Basescu. Stii tu, cel la care ai venit sa te ia in PDL in 2009, care te-a facut presedintele PSD si la care ma rugai tu sa iti fac lobby, ca era cat pe ce sa nu te puna prim-ministru, cu toate alegerile pe care le castigase USL cu tot! E adevarat ca nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat si securitatea de rit nou, condusa de nas’tu, Maior. Asa cum tot securitatea speri tu sa te scape liber in dosarul contractelor de avocatura semnate cu Turceni si Rovinari, care ti-au rotunjit conturile.
De acord ca nu or fi fost probe, de ai fost achitat in fond. Dar nici in cazul meu nu exista nicio proba si totusi am fost condamnata. Diferenta e ca eu am fost pe lista lui Dumbrava la condamnati, tu la achitati!
victore, nu Traian Basescu vrea sa distruga PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, ca doar de aia te salveaza de puscarie.
Si daca lui Traian Basescu nu vrei sa ii fii recunoscator pentru ce a facut pentru tine, sau pentru ca fara el Corina Cretu, careia nu am nimic sa ii reprosez profesional, nu ar fi fost niciodata comisar european, macar mie poti sa imi fii recunoscator! Nu pentru ca ti-am facut lobby, ca ar fi facut oricum Maior si Coldea pentru tine. Ci pentru ca m-am sacrificat si am acceptat ca Dorin Cocos sa iti cumpere tie haine de la Paul&Shark in loc sa imi cumpere mie pantofi.?
Deci victore, eu iti zic asa, folosind vorbe cu greutate in politica romaneasca, “ciocu’ mic” cand vine vorba de mine! Ca de cand exista iCloud, nu trebuie sa fii fin de securist ca sa ai arhiva de mesaje.:?

P.S. Pacat ca nu vrei sa ramai europarlamentar, in situatia deloc probabila in opinia mea, in care partidul tau ar castiga macar un loc in PE. Daca tot zici ca e cursa directa Bruxelles-Costa Rica, eu spun sa te mai gandesti. Nu se stie cand o sa ai nevoie, a scris Udrea.

„..

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

22 de Comentarii

  1. Ce lume minunată lumea bună de la vârful politicii românești. Dacă diamna Udrea a avut și câteva procente de “Domina bon și deși infrântă și-a păstrat măndria și mai ales nu a atacat, eventual a răspuns, dl. Ponta este o mangafa înrăită care printr-un joc al sorții s-a trezit prim ministru, iar acum i-ar numici pe toți care l-au sprijinit și acceptat și-i pupă-n bot și pupă tot pe cel și cei care i-au regizat demisia și i-au încarcat conștiința ca părtaș la cu o imensă nenorocire.

  2. Noroc cu Udrea da Costa Rica ca se implica in politica,nu mai avem la intern nimic!

  3. @Balaurul
    Elena Udrea e plina de caracter, dar pe picioare si sub nas. Caracter cu firul gros sarmos.

  4. Întărâta-i drace,uite așa mai aflam una alta despre imaculatul plagiator ponta,ca despre coana Leana se cam știe ce-i poate pielea și nara cu degetul corespunzător.Pe zi ce trece ne dam seama ce fel scursura e ponta asta și care era gata ,gata sa-i păcălească pe romani in a accede la prezidenția !

  5. @ Când guvenanții se împrumutau 20 de mld. de euro Elena Udrea anunța că trebuie să ajungă președintă și își depunea și candidatura, ? Când guvernanții se împrumutară doar 3 mld. de euro Elena Udrea îi cere lui Victor Ponta banii pe care Cocoș i-ar fi dat să își ia haine, ca să își cumpere pantofi, ?

  6. Sa vorbim despre scursuri?Nu merita!Tu ti-ai dus contul,udrea,el a s-a facut frate cu dracul!Despre ce vorbim?Ponta vrea asccensiune,prin tampiti are ceva,dar tu udresico stai externa si-ti dai cu parerea mizeriei de care ai facut parte,cu conturi grase si adiacentele?Nu suntem prosti si nu putem lua indicatii de la miss”bashica evolutionista!Hai,cucoana,hranesti copilul si zi Doamne ajuta ca ai fugit!Da,ai fugit,esti fugara!Cu balast pe umeri si cu inertie in picioare!Si de acolo dai semnale democratice?Esti o punga cu bani oricand benefica pentru coruptie politica,javra de base stie!Hai sa nu mai vorbim despre democratie,vorbim poate despre cardasii,banaret si locul lor in ecuatie!Nu prostim prostii,cucoana cu contul limitat,acesti ani au dat gaura!De la cal alb,calarit in timp de euforism,la inchisoarea necunoscutilor,pana la statut aprobat de o tara necunoscuta,si sa dai in continuare opinii,cred ca e ca idiotul calare pe magar,el nu merge si tu tampit de isterie ca nu misca!Tampiti ce nu isi dau seama de minima intelegere!Dai bice si nimic!Ce vreau sa spun e ca pe prost nu-l vei convinge,ever,nimic,lasa-l,poate intelege ceva!Si tu,udrea dai cu mopul si crosetatul?

  7. Domnule Ponta aștept de la dumneavoastră vorbiți despre ce fapte vreți sa realizați pentru binele tarii, cu ce fapte reale va confruntați , fapte legate de sănătate, învățământ,mediu, economie. Ori dumneavoastră va pierdeți timpul atacându-l pe Bădescu, arătați prin vorbe și fapte ca sunteți superior, fapte fapte, Aștept un discurs responsabil și pozitiv referitor la toate problemele tarii, multe din păcate.

  8. Ma, da` ce caracter are parasuta! Nenorocita latra din spatele gardului, protejata de aceeasi securitate infratita cu CIA. Altfel, ajungea acolo unde e si Elodia.

  9. Ce este cel mai special și dă culoare marilor lideri ai politicii zilelor noastre Ludovic Orban și Victor Ponta este că dlui. Orban îi plătește costumele de firmă un Flutur iar lui dlui. Ponta un Cocoș.

  10. Cei 70% din populatia prezenta la vot in anul 2012 care au votat cu USR-ul nu uita si nu iarta pe tradatorul Ponta. Desi avea o majoritate parlamentara de 70% primul ministru Ponta a facut pact cu Basescu, a instalat-o pe Kovesi la DNA si, la prima amenintare mai serioasa, caz unic in istorie, primul ministru i-si da demisia din functiile politice apoi preda guvernarea unei bande de activisti Sorosisti. Un politician tradator si un prim ministru fricos.

  11. Emile tu esti Gigi contra tot timpul. Esti un pesedist batut in cap.

  12. fara caracter, dar cu grade de sekurist democrat… ca „coabitacu'” si pitzipoanca lui coabitacului…

  13. Mai femeie, daca taceai de rasul curcilor nu te mai faceai. Fara Basescu si fara tine tara acesta era mult mai bine. Basescu avea potential sa indrepte tara in bine, nu a facut-o si pentru ca tu si camarila i-ati tot suierat in urechi. Ponta are bubele lui, mari si urat mirositoare, dar el e singurul care are calitatea esentiala pentru un bun conducator, lui Ponta ii e si frica de popor si il si respecta. Ponta si-a recunoscut infrangerea la prezindentiale fara circul lui geoana cu securisti, cu jigniri la adresa diasporei, el a acceptat votul poporului. Ponta a demisionat dupa ce cativa zeci de oameni au protestat dupa Colectiv, in timp ca Iliescu, Nastase, Basescu, Boc si nesimtitul nesimtitilor Dragnea Liviu Nicolae nu au demisionat nici cand sute de mii de romani au iesit in strada impotriva lor! Ponta a invatat ceva din ceea ce i s-a intamplat, voi nimic, aroganta si tupeu pe banii poporului!

  14. Pai si Base’ scheuna deunazi sa fie lasata Elena in pace….. „Prietenia”or e dincolo de miliardele de euro sifonate din Romania prin paradisuri fiscale…..E o golaneala de ultima speta…Ei care fac pe alesii Romanilor, sunt de fapt marionetele papusharilor externi-care si inainte de si dupa 1989 au sapat groapa Romaniei!!!!!!

  15. aloooo, nana??
    cum si unde ai terminat facultatea, doctoratul neplagiat, lector univ, avocată,ministru, deputat ce-l propuneai pe basescu sau g maior=premieri si ru presedinte??/daca erai nevinovata infruntai justitia, nu fugeai ?

  16. cine vorbeste de caracter????tu????fugi plescoiule!!!ce cautai la 12 noaptea in apartamentul din piata victoriei??ce combinatii faceai, vroiai la miezul noptii sau in weckend pe la srl cocosei de noapte???

  17. @Ați remarcat dacă Băsescu a anunțat în zilele anterioare aparția Elenei Udrea cu comentarii, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.