Augustin Lazăr va fi audiat! În ce dosar trebuie să dea explicații

Procurorul General, Augustin Lazăr, urmează să fie audiat în perioada următoare de secția de investigare a infracțiunilor din justiție. Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitate în emisiunea Sinteza Zilei. 

Lazăr ar urma să aducă explicații în dosarul aducerii în țară a lui Nicolae Popa, dosar în care Laura Codruța Kovesi, fosta șefă DNA, este pusă sub acuzare pentru trei infracțiuni de mită, de abuz în serviciu și mărturie mincinoasă.

În 2017, Procurorul General al României transmitea un comunicat de presă prin care susținea că s-au făcut verificări și „a rezultat că aducerea în ţară a inculpatului Nicolae Popa a fost efectuată de către Poliţia Română, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de către această instituţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. Infaptuirea justitiei in kaganatul lui Slugarel Toader devine cicsocomica !De mult nu ne-am mai distrat cu prosti pusi sa faca pe Justitiarii!Adino,cum stai la capitolul II?Asta nu se duce la Bruxelles ,pleaca in pensie regulata…

  2. Si o sa raspunda „invitatiei” anchetatorilor sau va acuza ca… procurorii nu au independenta ?

  3. Nu s-a discutat la tv cu dovezi cum ca Lazar l-a albit de dosare penale pe klaus?Lazar trebuia arestat in frunte cu toata cloaca numita justitie. Ce dracu face coalitia? CCR a declarat ilegale protocoalele, a declarat ilegale completurile de 5( completurile de 3 si alea-s ilegale) ,legile sunt NECONSTITUTIONALE si PSD ALDE dorm cu o nerusinare infecta. Tara de toata rusinea. O debandada de natiune. Altceva nimic in tara asta in afara de procurori, sri-sti, puşcării. Ce sa iasa bun d-aci?

  4. Nu se poate, nu pot sa cred! Dupa Carmecita i-a venit randul si lui taica Lazar sa dea cu subsemnatu inainte de a iesi la pensia super-babana! Ce ti-e si cu roata motrice a vietii!

  5. Bai fratilor , nu va grabiti ca mai intai si intai , trebuie cerut voie lui Timmermans , daca e bine ce se face si eventual cum sa se faca . Iar cap de porc (marele 6%) , sunt sigur , ne va arata calea cea dreapta ! Fac pariu , mai ales ca acum este si dr.H.C.(al drk) !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.