Uluitor: A născut gemeni la 74 de ani

O indiancă din statul Andhra Pradesh a devenit, la 74 de ani, cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni, potrivit India Times.

Mangayamma a rămas însărcinată în urma fertilizării in vitro și a născut două fetițe joi, la maternitate.

Copiii au fost născuți prin cezariană și se simt bine, la fel și mama lor, potrivit echipei de specialiști coordonate de medicul Sanakkayala Umashankar.

Originară din Nelapartipadu, Mangayamma este căsătorită de 57 de ani, cu Yerramatti Raja Rao, iar aceștia sunt primii lor copii.

Indianca Omkari Panwar era anterior cunoscută ca fiind cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni. În 2008, la 70 de ani, aceasta a născut un băiat și o fetiță.

Totuși, femeia nu a putut obține înscrierea în Guinness Book of Records pentru că nu deținea documente oficiale care să îi confirme vârsta.

Potrivit Guinness Book of Records, cea mai în vârstă femeie din lume care a născut gemeni este Maria del Carmen Bousada Lara, din Spania, care, pe 29 decembrie 2006, a născut băieți, la vârsta de 66 de ani și 358 de zile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. In-vitro = din masturbare…
    Mare pacat sa fortezi firea proprie neingaduita – credeti ca sint de la sotul „luat” acum 57 de ani?
    Asa ca se socoteste si relatia neconsumata desi finalizata de prea-curvie.
    Astfel de stiri arata in ce stare de cadere demonica se afla oameni de mai aproape sau mai departe de noi.
    SPunea Pasolini ca se nasc fiinte care – de fapt – nu vor sa vina in aceasta lume si devin tineri si adulti anti-sociali, anti-viata…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.