„Un act patriotic” stă la pândă

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri seară că depunerea unei moţiuni de cenzură ar putea fi „un act patriotic”, și va promova un astfel de demers dacă va fi sigur că va obţine voturile necesare pentru ca moţiunea să treacă.

„S-ar putea să fie un act patriotic depunerea unei moţiuni de cenzură. Cu certitudine eu nu voi promova o moţiune de cenzură dacă ea nu trece”, a spus Ciolacu la Antena 3.

Preşedintele PSD nu a exclus posibilitatea ca o astfel de moţiune de cenzură să fie depusă înainte de alegerile locale, odată cunoscută data acestui scrutin.

Tot înainte de alegerile locale, PSD va organiza şi congresul prin care îşi va alege noua conducere, potrivit lui Marcel Ciolacu, care şi-a reiterat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al partidului şi dorinţa de a-i avea în echipa sa, printre alţii, pe Gabriela Firea, Olguţa Vasilescu şi Sorin Grindeanu.

„Congresul va avea loc cât de curând. Să vedem cât de curând. Sunt alegerile locale, se vehiculează data de 27 septembrie. Eu și colegii mei am fi de acord cu ea, dar nu înțelegem cum vii cu prelungirea stării de alertă până pe 15 iulie. Alegerile, e adevărat, sunt în septembrie, dar până atunci se pornesc o groaza de lucruri: trebuie să depui semnături, să depui candidaturile, se validează candidaturile. Cum strângi semnături când ești în stare de alertă? Nu există nicio coerență”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă va candida la Congresul PSD, Ciolacu a răspuns afirmativ.

„Da, candidez pentru funcția de președinte la Congres. Candidez cu echipa. Cum se spune, candidez pe o moțiune, vin cu echipa și cu un proiect politic”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Acesta a fost pus să numească o parte din echipa pe care și-o dorește în conducerea PSD.

„Vor fi colegi pe fiecare regiune de dezvoltare. Împreună cu domnul Paul Stănescu am hotărât ca fiecare regiune să desemneze o persoană care să o reprezinte, un anumit domeniu sau zona de dezvoltare, astfel încât am închis și această discuție, că se vorbea de echipa lui Ciolacu. Este echipa PSD. În acest moment îmi doresc în echipă atât pe doamna Gabriela Firea, cât și pe Sorin Grindeanu, cât și pe doamna Olguța Vasilescu. Sunt unele dintre persoanele pe care mi le-aș dori în această echipă. Sper să își dorească și ele. Doamna Firea a declarat că dorește, doamna Olguța Vasilescu de asemenea”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8516 Articole
Author

9 Comentarii

  1. In republica Securistan avem un Ciolacu, un Stanescu, un Grindeanu, un Dancu si asa mai departe! Doamne pe mina cui a ajuns PSD-ul! Mai exista pe undeva vreo „fonctie” pe bani fara munca neocupata de securisti vechi sau noi?

  2. Starea de prostie si prostire din Romania reprezinta efectul prostocratie pas cu pas.

  3. şi, pe când rostea istoricele vorbe, în ochii umezi de emoţie patriotică i se citea dragostea de patrie, de glie, de popor, precum şi de multe alte cestiuni inefabile, dar foarte lucrative…

  4. actualul psd va urma calea #soros # gates/oms conform planului: grindeanu #soros 5g – tehnologie de urmarire si control al populimii, firea adepta „studiilor” unor „institute prietene” (adica institutul din MB sustinut financiar de gates pentru controlul populimii – lipsa de miscare ionterstatala sub amenintarea pasapoartelor de sanatate actiune similara cu ratingul de cetatean din china) arahat / cerciiieeell si alti sclavi oms. nu pot s-o uit pe duamna fiere cum repeta ca robotul sloganul gates (PROBABIL FARA A STI MACAR!) cum ca nu ne putem intoarce la vietile noastre pana cand nu vom fi vaccinati (wtf???) iar acum o tot da din cand in cand cu actele care atesta ca esti „IMUN COVID”…?? CE ESTE COPVID?? O INVENTIE OMS SI A UNOR „STUDII” GATES DE CONTROL AL POPULIMII SI VACCINARE FORTATA PENTRU UCIDERE IN MASA. GATES A AVUT MII DE COPII VICTIME PARALIZATE IN URMA „EXPERIMENTELOR” VACCINISTE. IACA AICI CUM SE VOTEAZA VACCINURILE NEAMULE – PROGRESISTII NU AU VOIE SA REFUZE SI SA PUNA INTREBARI – VACCINURILE NETESTATE SI CU EFECTE ADVERSE GRAVE SUNT ADMISE PE BANDA RULANTA DE NISTE IMBECILI TEHNOCRATI CARE CONDUC MALEFIC IDIOTIC LUMEA – GANDIRE DE TIPUL TESTAM PE COBAII UMANI SI DACA MOR MAI MULTI IL OPRIM – bhhhhaaiii astia fac experimente pe noi si copii nostri !! :

    https://thetruthaboutvaccines.com/be-brave-part2/

  5. Sună goarna la PSD. Să vezi acum bătăi între clanurile securiste. Cu toată susținerea pe care o au ăia mai tineri din PNL, PMP de la serviciile vestice și estice cred că iar o să le-o tragă ai bătrâni ( vezi Voiculescu) pentru că sunt mai bine școliți și știu să îndure
    Se duc și la pușcărie dacă e nevoie. Alora de la liberali dacă le arăți cătușele leșină sau se refugiază la Consiliul european.
    La USR sunt răcanii.

  6. PSD mimeaza opozitia. In realitate oamenii lor de afaceri care ii finanteaza, ii sprijina pe aliatii popularilor europeni si pe presedinte pentru ca urmaresc admiterea in spatiul Schengen si fonduri europene nerambursabile. Numai ca surpriza, dupa 6 ani nu au obtinut nimic privind Schengen, iar fonduri europene la nivel de discutii sunt mai mici decat ale Croatiei, care are o populatie de 4,4 milioane locuitori deci de 2 ori cat Bucurestiul. Curat succes!

  7. ciolacu o tot da motiunea ca si Dragnea, pina ajunge ca el.
    Vorba zicalei:cu ciolacu in frunte psd va avea infrigeri multe.

  8. „Cum se spune, candidez pe o moțiune, vin cu echipa și cu un proiect politic” Echipa o stim, e formata din securistoizii Stanescu, Grindeanu, Dancu si altii de teapa lor, iar „proiectul” este de a da PSD-ul pe mana pedelistului infect de la Cotroceni! Bine spus: „noapte buna, o facem spre binele vostru. Puteti dormi linistiti”! Clasa politica de gargaragii infecti pusi pe capatuiala!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.