Un ministru hotărât!

A fost „demis” de Comitetul Executiv al PSD la remanierea din noiembrie, ulterior și-a dat demisia, dar Klaus Iohannis nu i-a semnat încă revocarea, astfel că ministrul Transporturilor, Lucian Șova, se ține bine de scaun.

După ce în cursul zilei a contrazis-o pe Olguța Vasilescu, spunând că el este ministrul Transporturilor, Șova este pus pe treabă pe ultima sută de metri.

Acesta a declarat, joi seara, că este decis să obțină cât mai multe rezultate, „până în ultima zi de mandat”.

„Peste capul meu nici nu afirm, nici nu confirm acest lucru (n.red. – despre ceea ce face CNAIR, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere), dar nici n-au mai reușit să facă acest lucru în ultimele luni, pentru că mi-am pus capul meu pe butuc”, a afirmat Lucian Șova, joi seara, într-o emisiune la Antena 3.

„Acum în decembrie, vreme rea, Aktor, pe capătul acesta de autostradă (n.red. – din București-Ploiești), lucrează cu mai mulți oameni decât lucra astă-vară, când mă plimbam pe-acolo și era pustiu. Trebuia să îi bag în sperieți. De-adevăratelea. Aici am trimis secretarii de stat și-au inventariat problemele și am eliminat barierele administrative. Stă o consilieră de-a mea pe cabinet, în fiecare zi, pe șantier, la A3, de dimineață până noaptea. Totuși, în ultimele săptămâni se lucrează și noaptea, de parcă astă-vară nu puteau lucra ziua. Mai produc și efecte. Sunt foarte încrâncenat ca, până în ultima zi de mandat, să mai produc efecte, chiar dacă acestea nu vor fi pe măsura așteptărilor”, a mai spus Șova.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8501 Articole
Author

2 Comentarii

  1. e decembrie, a venit şi ajunul în care se îngraşă porcii din politica noastră dragă; bineînţeles, cei care nu sunt bolnavi de gripă…

  2. Papagalul asta e un poet,ca orice poet(vezi cazul chef Dinescu),care in loc sa scrie poezii,incurca rosturile pe la minister!Asta vara era in concediu permanent,in loc sa stea cu bata pe constructori! Acum e tarziu,ca sta Tribuna cu ochii facuti cat cepele pe el,il pandeste cand nu e acolo,sa ii depuna tuhasul in fotoliul de ministru!Probabil ca doarme in minister de frica Tribunei..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.