Una zice, alta face!

Realizatorul B1 TV Radu Banciu l-a taxat pe Victor Ponta, după ultima achiziție făcută de Pro România, în persoana lui Marian Neacșu, fost secretar general al PSD.

„Ponta a spus la un moment dat că el nu are nevoie de baroni în partid, că el e independent, că  n-are probleme ca PSD, care e condus de analfabeți și vagabonzi. Atât doar că la el se strâng baronii de Ialomița, de Dâmbovița, de Giurgiu și alții care vor face din Pro România un PSD pe cartelă.

Marian Neacșu, exclus din PSD anul trecut, e oficial în Pro România. A fost președinte PSD Ialomița și deputat între 2008 și 2016. Cred că numai în anii ăștia a strâns cât un fotbalist profesionist la un club în aceeași perioadă. Didier Drogba, care a stat 10 ani la Chelsea, dacă pune portofelul pe masă, nu cred că-l face pe Neacșu”, a afirmat Radu Banciu în emisiunea sa.

Fostul secretar general al PSD Marian Neacşu (Ialomița) s-a înscris în Pro România şi va coordona campania partidului pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Anterior, partidului lui Ponta i s-a alăturat și Adrian Țuțuianu (Dâmbovița), exclus și el din PSD. În Pro România s-a înscris și fostul premier PSD Mihai Tudose (Brăila).

Comitetul Executiv al PSD a votat, în 5 noiembrie, pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi a lui Marian Neacşu, după ce aceștia l-au contestat public pe Liviu Dragnea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

7 Comentarii

  1. Pai ce , avea cineva alte asteptari de la un individ ca ponta ? Porecla de pinochio, plagiator ori pisicut spune mult de caraterul lui, iar asocierea cu generalul izmana si altora asemenea, fac ca alte cuvinte sa fie de prisos.Totusi nu ma pot abține sa spun ca sunt niște infecți ,un cancer pentru romani, mai nocivi decat însuși seful lor, basila …

    • Tu ai asteptari de la un hot ca Dragnea. Inseamna ca esti ca Dragnea.

  2. Dl. Ponta merge din succese in succesuri . Pe la tv am vaz’t ca la prezidentiale partidul pastorit de ‘mnealui propune/va propune drept candidat pe D-na Cretu , de pe meleagurile vasluiene.Informatii suplimentare despre „catindata” se pot citi in presa publicatiilor vasluiene.Lectura placuta curiosilor!

  3. Ati renuntat la Mircea Badea,inca nu si-a revenit??? Äcum citati din boul asta care numai de plutonierii lui din armata vorbeste,deoarece in armata a fost singura data cand s-a simtit util societatii!

  4. poate ăsta e planu’ şi noi n-am ştiut… unde-i un psd, nu-i putere, unde-s doi…

  5. TOTI CEI CARE NU SUNT DE ACORD CU VV PONTA&COMP SUNT DUSMANII LOR DE MOARTE! ADICA 99,9999% DIN POPULATIA ROMÂNIEI! VV PONTA ESTE FACUT DIN SUBSTANTA DICTATORILOR! AMINTITI-VA CUM A CONVOCAT EL UN STADION DE ACTIVISTI PENTRU A LA FACE FAVOAREA ANUNTULUI CANDITATURII LA PRESEDENTIE!DOAR CA NU ERA EL PLANIFICAT !
    VV PONTA ILUSTREAZA PERFECT OBSESIA DICTATORULUI:DISTRUGE ORIGINILE DE UNDE A PLECAT! OBSEDANT DISTRUGE !

  6. Poate ca e nevoie si de cineva in partid care sa faca lucrurile murdare. InPSD exista deja acest gen de organizare, nu-i mai pomenesc pe cei care se ocupa de activitati murdare in PSD, sunt bine stiuti. Asta este traditia stangii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.