USR vrea, Orban se mai gândește

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, marți, că a discutat cu Dan Barna despre alegerile locale, însă e prea devreme pentru a aborda subiectul referitor la un candidat unic al partidelor de dreapta pentru acest scrutin electoral.

„Am stabilit un mod de coordonare a acțiunilor la nivel parlamentar. Am discutat despre pregătirea Legii bugetului de stat. De asemenea, de câteva elemente din înțelegerea pe care am avut-o privind chestiuni legate de susținerea în Parlament a Legii alegerii primarilor în două tururi. De asemenea am abordat problema anticipatelor și am discutat de îmbunatățirea colaborării la nivel local, între filialele noastre și de o non beligeranță între formațiunile noastre politice, în perspectiva alegerilor locale.E prematur să abordăm acest subiect, abia s-au terminat alegerile prezidențiale. În mod evident între noi există o veche colaborare, suntem de trei ani de zile, am stat împreună pe băncile Opoziției și ne-am opus împreună tuturor agresiunilor pesediste împotriva economiei, împotriva justiției, împotriva percepției bune a României la nivel internațional,a m făcut front comun și colaborarea noastră continuă”, a spus Ludovic Orban, după întrevederea avută cu Dan Barna.

Liderul USR Dan Barna a afirmat, marți, că i-a spus premierului Ludovic Orban că e necesar ca partidele de dreapta să aibă candidat unic la alegerile locale, pentru a o putea învinge pe Gabriela Firea. El a anunțat că se vor purta negocieri în perioada următoare în acest context.

Deputatul independent Nicușor Dan a declarat că nu va candida pentru funcția de primar general al Capitalei dacă toate partidele de Opoziție vor susține un alt candidat. ”În alte variante, mai vorbim”, a continuat el.

Nicușor Dan și-a lansat marți siteul de campanie, alături de Cosette Chichirău și Stelian Ion.

USR București a decis susținerea candidaturii lui Nicușor Dan, candidat independent, la alegerile locale din 2020 pentru Primăria Capitalei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

  1. Din intelepciunea lui Florin Piersic.
    Nu mai arăta cu degetul spre alții! Arată spre tine!
    – De-aia n-ai o țară ca afară! Pentru că te doare în bască de lege, de țară (pe care o înjuri pe unde te duci), pentru că te doare în flecul de la pantof de toți și toate, chiar și de mamă-ta, de copilul tău și pentru că, oricât ai primi tot ți se pare prea puțin cât timp vine altul și-ți promite mai mult.
    – Ai cerut, dar n-ai dat nimic în schimb! Nici măcar un „bună ziua” îngrijitoarei care spăla scara blocului sau măcar… un pet în lada de gunoi!…
    AStia au votat si astia l-au legitimat. Noapte buna romani. Basmul va continua si maine la aceeasi ora. Fat Frumos e pe cai mari. Vasalul e in cautarea Ilenei Cosanzenei cu zestre de la FDG si aspiranti a la Macron in lumina Licuriciului de noaptea mintii.

  2. USR este Partid Corporatist si doreste eliminarea fizica a circotasilor slab educati si instruiti care discrimineaza homosexualii si lesbienele mioritice. Sub inteleapta conducere a blondului Dan Barna capitala cu coviltir Bucuresti se va transforma miraculos in Sodoma si Gomora sufocata de turisti de pe toate meridianele. Va fi Profit Cacalau !

  3. Strategia securista hashtagista pune acum in miscare pe termen lung tavalugul diversiunilor securiste impotriva lui Firea. Asa l-a ingropat pe Dragnea, apoi au mutat imediat totul pe Dancila, asa va fi cu succesorul lui Dancila indiferent cat de curat sau de patat ar fi. Daca Firea se va lasa lasa angrenata in manaria ce i se pregateste (asemanatoare cu aceea pentru Dancila) atunci este din start terminata. Nu cu replici (tafnoase in cazul ei) trebuie sa replice ci cu fapte. Iar multe dintre acestea sa fie prezentate si explicate de catre specialistii pe domenii. De multe ori discretia si tacerea sunt de aur.

  4. Barna asta, mers cu miloaga la „Marele Manitou” de la Cotroceni, nu stiu de ce da’-mi aminteste de tzi… pardon, minoritarii care, acum ceva timp (si cred ca inca si astazi) mergeau, cu acordeonu’ sau puradelu’ agatat de git, prin metroul parizian : „S’il vous plait, monsieur ! …”

  5. Daaaaaa! Bar.na, Barna,Bi(a)rna, sunt 3, alegeti unul sa fie la comun si compatibil cu….fondurile europene pentru dizabilitati!

  6. Candidat comun, dar de la P(D)NL.
    Visează frumos dacă își închipuie că poate fi de la USR.
    Băsescu ar fost bun, dar e ocupat!?

  7. Asta cu „Orban (se mai) gândește” e buuunaaa ! Da’ problema e ca dobitocu’ nu e doar dobitoc, mai e in plus si posesor al unei mirsavii vecina cu nemernicia ! I-auzi aici, cica PNL-ul, alaturi de alti derbedei, a luptat din opozitie „… împotriva percepției bune a României la nivel internațional” (!!!). Asta dupa ce canaliile peneliste plecate la Bruxelles PE BANII NOSTRI au facut TOTUL ca sa-si faca de rahat tara pe care (cica !) o reprezinta !

  8. USR nu este un partid,. este doar o grupare de oportuniști lansați din laboratoarele SRI.. Vezi cine sunt ei.. Vezi de barna, sau cioloș sau altu,. vezi cum au afinități sau legături strânse cu securitatea, cu SRI. Ce vrei de la alde ăștia,.? Vin cu idei fixe , costisitoare aiurite șile forțează,, iar un PNL bleg care trage ponoasele stă după alde din ăștia. Sunt buni de trimis la plimbare sau mai bine in iad.

  9. ce atatea avantaje pt pensionari, studenti, femei cu probleme, afacerea este afacere, iar USR-ul este moral doar cand incrimineaza pe altii, pt ai lor moralitatea nu mai este o prioritate…castigati totul trebuie sa fie cat mai multi oameni bogati in Romania si ei sa strige:”nu ma intrebati cum am facut primul milion” Iar cititorilor le ofer un citat din Pitagora:”Tinere! Daca vrei sa inveti sa vorbesti, ecoul sa-ti fie invatatura! Oamenii s-ar rosi si s-ar rusina de vorbele lor, daca ar avea mereu in preajma un ecou fidel, gata sa le repete toate cuvintele.”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.