Verdictul lui Tudose: Mai ușor cu “virginitatea” politico-administrativă

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, susține că ministrul Sănătății trebuie demis în urma incendiului de la Matei Balș. Pe un ton ironic, social democratul vorbește despre încercările ministrului de a ascunde „gunoiul sub preșul altuia”.

„Coada care dă din câine…. Sau cum să “ascunzi” gunoiul tău sub preșul altuia și să-i faci și scandal că nu păstrează curățenia și-ți strică ție buna dispoziție. Cazul Balș. Tragedia? Nu. Tragediile”, își începe mesajul Tudose.

Vicepreședintele PSD vorbește despre tragedia de la Balș, dar și despre reacțiiile apărute după incendiu.

„Incendiul. Subfinanțarea, improvizațiile, frig, aeroterme… și, evident, 30-de-ani-de-PSD! Mai ales PSD. Poate cineva să-i reamintească ministrului-minune că el este tot el-cel-care-a-mai-fost-ministru-la-Sănătate? Așa că mai ușor cu “virginitatea” politico-administrativă… Pe la ora 5:30 incendiul a fost stins. În jur de 10:30, procurorul de caz (jos pălăria!) intră în toate spațiile afectate și mai descoperă un pacient decedat. Evident nimeni, dar nimeni, nu-și asumă imensa greșeală. Cum s-a declarat incendiul stins fără să intri în toate spațiile”, se întreabă Mihai Tudose.

În mod ironic, Tudose declară că este de partea celor care susțin că ministrul Voiculescu nu ar trebui să demisioneze.

„Corul anti-PSD spune că noi, mai ales noi, nu avem dreptul să cerem demisia lui Voiculescu. Acest drept l-a avut doar el în 2015. Așa să fie. Pot fi de acord. Și eu zic că nu trebuie să-și dea demisia!!! Trebuie demis”, este concluzia vicepreședintelui PSD, Mihai Tudose.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

11 Comentarii

  1. Uite cine vorbeste ! A uitat ca a facut tara de tot rahatul la vizita premierului japonez ? El si cu ai lui ….

  2. dl Tudose – programul de lucru pe ziua de azi :
    – o cinzeaca dubla (albitura) , asa ca de ora 07.00
    – mahorca de dimineata cu o cana de cafea la ibric
    – o cinzeaca simpla (rom) pentru combaterea tremuriciului la maini
    – demiterea lui Voiculescu

  3. Voiculescu este un ministru care nu stie sa faca nimic, nu are nici idei, nici cunostinte, nici expertiza..are doar pile securiste.NU face doi bani si trebuie demis de urgenta.este plictisitor sa il vezi cum tace si se stramba precum un nevinovat prins la furat ziua in amiaza mare.

  4. Vlad Voiculescu, individul care prezinta un atesata de participare la un curs de un an la Viena drept diplomă de licentă este un PENAL, un mincinos, un fraudulos. AFARA!!!

  5. Și cu Cercel cum rămâne? Tov. Cercel merită sa fie alungat cu pietre din Casa Poporului. După fapte și răsplată! Fie la stâlpul infamiei, fie la Judecata-de-acum.

  6. domnul Tudose are multe idei interesante si pozitii care merita sa fie luate in seama. dar sunt cel putin 2 intrebari: 1.cum de nu a avut curaj sa ramana prim ministru si a permis onorabilului Dragnea sa il destituie (pe se de ramane record mondial cu trantirea a trei prim ministri – si ar fi trantit-o si pe Dancila daca ar mai fi putut)?; 2.de ce se asociaza, politicianist si cere demisia unuia care e ministru de cateva saptamani atata vreme cand sanatatea a distrus-o pe se de-ul? domnul Tudose are o problema foarte mare atata vreme cat l-a tolerat ca ministru la sanatate pe onorabilul Bodog …

  7. acum am vazut mesajul dlui Gigel. aveti si nu aveti dreptate. dobitocia cu reprezentantul la nivel inalt din JAPONIA a facut-o, desigur, pe se deul de 3 lulele. dar domnul Tudose, din cate imi aduc aminte, tocmai fusese dat afara si nu prea mai avea cum sa se ocupe de omologul japonez (poate am uitat si nu a fost exact asa).

  8. Un senior securist se ia de juniorul altor securisti. Este clar ca securitatea este profund divizata. Cat despre Cercel, se pare ca este cel mai capabil din PSD-ul actual. De giurumele din pnl sau usr nu le mai pomenesc.

  9. cloca de postaci laudatori si aparatori ai unui jeg securist fara scoala sau profesie este compusa din loaze marca gigel,tudor,ilie si alte nume de inventar !in lista cu ,,specialisti,, ai guvernului iresponsabil a mai fost adaugata o ,,experta,, coafeza,manichiurista si alta ,,specializare ,,! de ce este necesar acest ,,minister,, cu atatia trantori zisi secretari de stat,directori ?

  10. Bravo Terente! Nu te prea mai agream, dupa fuga… de Bach! Vezi ca astia vor sa-ti submineze podul de la Braila! Vor ramane doar stalpii, doi, ce vor fi folositi pentru sarituri in apa, de la inaltime!

  11. Măi @săndell, înainte să arunci cu ….aiurea,citeste măcar TITLURILE LUCRARILOR STIINȚIFICE ale DLUI PROFESOR Străinu Cercel,recunoscute pe Mapamond…vezi ce Spital PERFORMANT a creeat, ce tratamente aplică românilor internați,câte vindecari a produs apoi găvăreste.(tov.= paruskii)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.