Veste proastă pentru Kovesi

Alegerea Laurei Codruţa Kovesi în postul de procuror-şef european nu mai pare la fel de sigură, consideră jurnaliştii britanici de la „The Sunday Times”, într-un articol.

Kovesi este citată de publicație vorbind despre presiunile PSD pentru a o împiedica să ajungă procuror-şef al Parchetului European.

„Au făcut asta fiindcă îmi făceam treaba. Nu a fost un atac personal, ci un semnal dat altor magistraţi: dacă întind coarda, vor avea soarta mea”, a spus fosta șefă DNA.

Jurnaliştii britanici estimează că toate atacurile şi-ar fi atins ţinta într-o oarecare măsură, fiindcă politicienii europeni ar fi mai dispuşi să negocieze poziţia de procuror-şef al Parchetului European ca parte a unui pachet mai larg de posturi importante la conducerea Uniunii Europene.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

18 Comentarii

  1. Codruta e o impostoare beizadea nomenclaturista,care a avansat numai pe relatii.

  2. Eu sincer chiar aș dori să ajungă în acest post-cheie această nouă Pallas-Athene cu condiția să facă același lucru și cu politicienii din UE. Sunt și acolo unii care merită. Să vadă și Bruxelles cum este telejustiția. Iar dacă se dovedește totuși că ești nevinovat, eeeee ……

  3. Acolo,daca ar lucra cu securistii plantati prin UE s-a ars rau de tot

  4. „Au făcut asta fiindcă îmi făceam treaba.” Bai Editat ordinar, te-ai intrebat cate suflete nevinovate ai pe constiinta, cu dosare la comanda, la care judecatorii au spus „fapta nu exista”? Nemernico analfabeta, de cate ori ai nesocotit Constitutia acestei tari? In orice tara normala erai demult la puscarie pentru abuzurile comise! Mai tupeu sa vorbesti, ticaloaso, sa spui ca ti-ai facut treaba!!!!!!!!!!!!!!

  5. Jubileaza Cotidianul!
    Cand zi de zi marile publicatii ale Lumii scriau Editoriale de lauda si vorbeau despre SANSELE dnei Kovesi, Cotidianul tacea chitic!
    Acum Cotidianul jubileaza dupa acest articol, PSD noteaza si plateste si rasplateste!
    Rusine!!!

  6. lili,cotidianul nu jubileaza ci juiseaza in fatza ta urata (adica noi astia de mai sus satui de abuzurile acvilei si pupincurismul tau).

  7. Doare rău lovitura la testicule, Lili? Ca pe orice cârpa, după ce te ștergi cu ea la kr o arunci, nu?

  8. Oricum, fara trupa de asecondare, fatuca aceasta nu face fata. Asta daca ajunge pe acel post. O sa isi aduca cu ea creierele ce au sfatuit-o, ca ea sarfmana, e varza in legislatie si cred ca se va lua iar numai de romani, sau rromii din tara romanilor, doar se vede ca e si ea „alte nationalitati” ca ei, deci slugi ce trebuie sa taie/spanzure ca de aceea au fost puse acolo

  9. Comic ar fi sa o dirijesze Basescu ca uite merg afara ambii, el parlamentar, ea comisar… cine stie ce intelegeri au facut?

  10. Al dracu PSD, cum are el putere de influentare asupra UE! Doar in Romania nu are nici-o putere, dar in UE, el, PSD-ul, hotaraste.
    Asta e-n stare sa MINTA si cand tace.

  11. @Singur

    felicitari, comentariu mortal!

    in putine cuvinte, spune mult si, in plus, mai si razi!

  12. Cata sarlatanarie! A uitat sa ne spuna ca PORTOCALA este creatia sa! Tot DNA-ul care nu se lasa si care a consumat mai mult de la buget decata a adus la buget este creatia sa. Huuo panarama cu motor care ai santajat peste 50% dintre judecatori!

  13. Penala asta n-a precizat ce treaba si-a facut, aia mica(pipilica), sau aia mare, adica s-a rahatit efectiv pe justitia romana!
    Si mai sunt trepanati care o vad noul presedinte al Romanie, cum il vad si pe Machitor cel mai bun presedinte ever! Cat de ticalos e neamul asta?

  14. Aceste figuri „dubioase” sunt promovate in orice tara civilizata sau nu! Nu are rost sa ne certam intre noi,ei fac tot ce ii duce caputul,și îi duc…tocmai la cei vulnerabili?,sunt usor de manipulat!

  15. .. no pai vedeti?? fata erea pa pozitie si si facea treaba …si la cat e da mare ..va da ti seama ca dureaza…treaba..asta i singura replica tampa pe care o rosteste fiinta asta …..si facea treaba..n am nimic cu specimene d atea ..inguste la minte ..daaa sa taca ….cului ..ca fac de rusdine scolile urmate …in tacere

  16. Orice veste proasta pentru fiinta in cauza este o veste buna pentru Romania.

  17. Sufragerista pare a fi tamaie in materie de drept. Nu este deci de mirare ca a fost propulsata la varf de alt mare incompetent, Basescu. Acest Petrov isi selecta oamenii dintre cei recomandati insistent de colegii din lumea sa. Cred ca o eventuala promovare a sufrageristei printre nulitatile de la varful Europei ar intari regula ce se practica de ani buni acolo.

  18. Luluta a fost o executata de nădejde a ordinelor trasate. Cine plătește desigur comandă. Fără Macovei, Pruna, Guset și servicii nu făcea doi bani. Ar merita UE să pățească ce a pățit România. Fie-i țărâna ușoară.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.