(VIDEO) Explozie ca un cutremur la Galați

O explozie puternică a distrus mai multe apartamente dintr-un bloc din centrul orașului Galați.

Explozia a avut loc la un apartament situat la demisolul uni bloc din zona centrală a orașului  în care s-ar fi produs o acumulare de gaze.

Cinci persoane au fost transportate la spital.

Au fost înregistrate 5 victime, din care una  a suferit arsuri pe mai bine de 50% din corp şi 4 cu traumatisme uşoare, care au fost preluate de ambulanţă. 21 de persoane, printre care 3 copii şi 7 vârstnici, au fost evacuate, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi Eugen Chiriţă.

Apartamentul în care s-a produs explozia este situat chiar în spatele hotelului Galaţi.

Zgomotul produs de explozie a fost atât de puternic încât alți gălățeni din cartier au crezut că este cutremur. După finalizarea misiunii de salvare, experții vor verifica dacă structura de rezistență a imobilului a rezistat. În caz contrar, cei care locuiesc în bloc vor fi nevoiți să se mute la rude sau în spațiile puse la dispoziție de Primărie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Adtea sunt instalatiile practicate de cei de la gaze!, astea sunt materialele! Am trecut prin faza scapat gaze si, norocul a fost ca aveam geamurile deschise permanent si am insistat sa vina sa repare!

  2. astea sunt urmarile ca desi la vanzare EON s-a obligat sa intretina conductele de gaz si sa sa extinda reteaua , nu au efectuat in 3o ani nicio reparatie si reteaua este tot la 30 la suta din populatie si nu ca la unguri la 90%. probabil cand vor exploda in fiecare zi statul va rascumpara ca de la ENEL cu de 10 ori pretul cu cat le-a cumparat si vom face pe banii ostri toata reteaua.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.