(VIDEO) Incendiu uriaș la un bloc de 14 etaje

O clădire rezidențială de mare înălțime din orașul spaniol Valencia a fost cuprinsă de un incendiu de proporții.

Incendiul – care este în curs de desfășurare – s-a produs la un bloc de 14 etaje din cartierul Campanar și s-a extins la o clădire adiacentă.

Peste 20 de echipaje de pompieri se ocupă de incendiu, iar oamenii au fost îndemnați să nu se apropie de zonă.

Mai multe persoane au fost rănite în urma incidentului, iar presa locală a relatat că este posibil ca oamenii să fie blocați în interior.

Ziarul El País a precizat că șapte persoane au fost tratate pentru răni, inclusiv doi pompieri.

Rapoartele locale au declarat că pompierii au salvat mai mulți rezidenți cu ajutorul macaralelor, inclusiv un cuplu care locuia la etajul șapte.

Un bărbat care locuiește la etajul al doilea al clădirii a declarat pentru postul de televiziune La Sexta că flăcările au crescut rapid după ce incendiul a început, se pare că la etajul al patrulea.

„Focul s-a extins în doar 10 minute”, a declarat acesta, adăugând că este posibil ca materialele de pe fațada clădirii să fi provocat extinderea focului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Au anunțat în jur de 13 răniți Ka alta tv. Vântul peste 60km/h e favorizantul extinderii și menținerii flăcărilor uriașe.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.