(VIDEO) Tragedia din Marea Neagră

O navă de transport marfă a naufragiat în Marea Neagră, în largul Turciei, duminică. Cel puţin doi marinari au murit, iar cinci membri ai echipajului au fost salvaţi.

Nava, numită Arvin, circula sub pavilionul micului arhipelag Palau din Pacific.

„Echipajul număra 13 membri. În acest moment, cinci persoane au fost salvate, iar două trupuri neînsufleţite au fost recuperate”, a declarat guvernatorul provinciei Bartin din Turcia, Sinan Güner, citat de agenţia oficială de presă Anadolu.

Nava, al cărui echipaj este ucrainean, circula din Georgia spre Bulgaria la momentul naufragiului, care s-ar fi produs din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Güner a precizat că şi intervenţia echipelor de salvare este îngreunată de condiţiile meteo.

Conform Ministerului turc al Apărării, a fost mobilizată o fregată pentru a participa la operaţiunile de salvare.

Puternice rafale de vânt şi ninsori s-au produs duminică în regiunea unde s-a scufundat nava, aceste condiţii meteo riscând să reducă vizibilitatea şi să complice circulaţia ambarcaţiunilor.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

1 Comentariu

  1. Astia trebuia, obligatoriu sa aiba asigurare de viata si nu numai! In plus, nu trebuia sa li se aprobe cursa! Vremea e vreme si timpurile sunt dificile.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.