Astrologul Burculeț: Acțiunile cele mai riscante din 2019

Facebook / Ioan Burculeț
Facebook / Ioan Burculeț

„Principalele evenimente ale anului 2019 vor avea loc pe scena politicului”, susține astrologul Ioan Burculeț.

„Eclipsa de Lună va contura un interval între 8 – 30 Ianuarie dificil în care principalul eveniment care va avea loc în țara noastră va fi o accidentare în masă. Oameni care pot fi afectați de către deciziile luate prin înscrisuri și sectorul comunicațiilor, transportatorilor, poștă, corespondență vor fi afectate cu siguranță, comunicare indiferent de mijloacele folosite. La prima vedere începutul de lună a anului 2019, Ianuarie, pare liniștită dacă privim în ansamblul ei Revoluția Lunară din 11 Ianuarie a.c. Vorba străveche: "Totul este lapte și miere!" cu toate acestea lucrurile și evenimentele nu vor sta așa", precizează Ioan Burculeț, adăugând: „Ceea ce trebuie să știm este că, din prisma astrologiei perioada 17 Octombrie 2018, final de luna Septembrie 2019, jocurile de culise și "revoluția" subterană, vor fi principalii factori de influențare cu predilecție lunile Octombrie, Noiembrie, Decembrie 2018 dar și Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie 2019 pentru că din luna Mai a.c. aceste elemente nuanțate de conjuncția Luna Neagră Uranus se vor estompa și nu vor mai avea putere către ultimul trimestru al anului 2019 că formă de manifestare!”.

Schimbări în plan politic

„În intervalul 8 – 29 Ianuarie, să nu ne fie de mirare dacă acum și aici vor avea loc principalele schimbări din planul politicului, pentru că Destinul se va evidenția prin factorii circumstantiali din jur care pot veni și dicta chiar dacă nouă nu ne va face plăcere modul în care se vor manifesta oamenii și pornirile lor. Acțiunile cele mai riscante ale anului 2019 vor fi în luna ianuarie și Septembrie 2019. În plan financiar, va fi un an al raporturilor și relațiilor bune de evoluție pentru țara noastră chiar și în contextul unei crize la nivel mondial, pentru că țară noastră va avea suportul și rezervele care să aducă în prim plan stabilizarea, cu toate că anumite taxe vor crește după 25 Februarie, țara noastră se va mai stabiliza cu acele forme de capital internațional. Nu va fi la orizont implicarea – din punct de vedere astrologic – a României în criza financiară, pentru că resursele vor fi, chiar dacă la limită, ele vor putea aduce funcționalitatea sistemului național și al investițiilor, pentru că în România vor fi investiții cu formă de capital străîn.

Principalele evenimente ale anului 2019 vor avea loc pe scena politicului și se vor evidenția vizibil în contextul și în condițiile în care Destinul va veni și va decide la începutul anului, după care lucrurile vor intra într-o normalitate în conformitate cu situația politicului și internațională. Cu excepția lunii Ianuarie și prima jumătate din Februarie a.c. țara noastră va fi ferită de evenimentele care se petrec la ora actuală în Franța, Serbia, Regatul Unit, Ungaria, Grecia și care vor fi vizibile cât de curând și în Germania, unde situațiile vor deveni tensionate", conform astrologului.

VEZI ȘI: „Bravo, ai stil", 7 ianuarie. Scandal monstru. Curg reproșurile - update

VEZI ȘI: Astrolog, previziune pentru următorii 7 ani: Pregătiți-vă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel