Urmărește emisiunea live


Cazul Jeffrey Epstein. Prințul Andrew spune că nu a fost martor la nici un viol

 Prinţul Andrew al Marii Britanii a declarat, sâmbătă, că nu a fost martor la nicio infracţiune sexuală în momentele petrecute împreună cu Jeffrey Epstein şi nici nu a avut vreo suspiciune în ceea ce îl priveşte pe miliardarul american, potrivit Reuters.

Ducele de York s-a aflat în ultima vreme în ochii opiniei publice, după ce s-a descoperit că a fost prieten cu Epstein, care, recent, s-a sinucis în închisoare, în timp ce era anchetat pentru trafic de minori.

Andrew, fiul mijlociu al reginei Elizabeth a II-a, a transmis presei un comunicat în care spune că dorește "să clarifice faptele" din jurul relației sale cu Epstein.

"În niciun moment în timpul limitat petrecut cu el nu am văzut, nu am fost martor, nu am suspectat un comportament de tipul celuia care a condus la arestarea și condamnarea sa", a declarat prințul.

Presa britanică a publicat o fotografie despre care se spune că îl arată pe prinț făcându-i cu mâna unei femei aflate într-o reședință pe care Epstein o deținea în cartierul Manhattan din New York. Fotografia ar fi fost făcută în 2010 - la doi ani după ce Epstein a pledat vinovat la acuzațiile de solicitare a serviciilor unor prostituate și după ce a fost înregistrat ca infractor sexual, în urma unui proces în statul american Florida.

Epstein avea prieteni celebri 

Potrivit documentelor din instanță, înainte de condamnare, Epstein era apropiat al unor celebrităţi precum Donald Trump, Bill Clinton, și prințul Andrew.

În vârstă de 59 de ani, prințul a declarat că a fost "o greșeală și o eroare" faptul că s-a întâlnit cu Epstein în 2010, după ce acesta a pledat vinovat la acuzația că a plătit o minoră pentru relații sexuale.

El a spus că l-a cunoscut pe Epstein în 1999, l-a văzut o dată sau de două ori pe an și a locuit în mai multe dintre proprietățile acestuia.

"Sinuciderea lui are drept consecință multe întrebări fără răspuns și recunosc și simt compasiune pentru oricine a fost afectat și dorește o finalizare", a mai spus ducele de York.

"Având în vedere ceea ce știm acum, ceea ce am crezut eu despre el nu a fost evident adevărat", a adăugat prințul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel