Doroftei, momente grele: Familia vrea să plece

Leonard Doroftei trece prin clipe foarte grele. După ce afacerea i s-a ruinat, familia marelui campion vrea să plece din țară.

Leonard Doroftei a pierdut pub-ul său din Ploiești după ce a fost evacuat de primărie. A pierdut banii pe care i-a investit în amenajare, însă nu a renunțat să lupte și acum are un bar situat la peluza arenei Ilie Oană unde muncește din greu. Campionul însă este într-o situație dificilă. Conform digisport, familia lui vrea să plece din țară. 

 "Eu nu, dar familia da, s-a gândit. Vor să plece și trebuie să fiu alături de ei. Ei sunt familia mea și trebuie să-i susțin, să fiu lângă ei (...) Nu m-am întors acasă pentru un loc de teren care nu el al meu, e al primăriei, pentru o afecere pe care mi-au luat-o la prima strigare. Asta după ce am investit banii mei munciți, știți cum am câștigat banii, eu nu am câștigat la loto. Este o rușine pentru noi ca oameni, ca oraș, să ai un om care a răsturnat munții, care a scos lumea în stradă, și să-l arunci...nu poți să faci lucrul ăsta", a declarat Leonard Doroftei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel