FCSB - Craiova. Teja: Avem toate atuurile să câştigăm

Voluntari - FCSB
Voluntari - FCSB

Antrenorul FCSB, Mihai Teja, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa are toate atuurile pentru a câştiga partida de pe teren propriu cu Universitatea Craiova din etapa a 25-a a Ligii I. 

"Este un meci important pentru noi, întâlnim o echipă bună, o echipă puternică, dar cred că avem toate atuurile să câştigăm, mai ales că jucăm acasă. Va fi greu, dar am încredere în băieţi. Nu ştiu dacă e cel mai important meci din cariera mea. Va fi un joc frumos, cu două echipe care practică un fotbal bun şi care au jucători de calitate. Nu este un meci decisiv, e un meci mai special, dar sper să fie un spectacol şi să se termine bine pentru noi", a spus tehnicianul. 

"Craiova este o echipă puternică şi sunt convins că anul acesta se va bate le titlu. Craiova are continuitate pe banca tehnică, dar şi în lot. Au omogenitate în plus. Dar nu ştiu dacă a arătat cel mai bine până acum. Noi vrem să demonstrăm că suntem mai buni decât ei. Sunt sigur că şi noi vom avea un sprijin important din partea suporterilor. Va fi multă lume la meci, dar pe noi nu ne interesează câţi suporteri vin de la Craiova. Sunt sigur că îi putem mulţumi pe suporterii noştri cu o victorie", a adăugat el. 

Mihai Teja susţine că de la instalarea sa în funcţie FCSB a fost dezavantajată de arbitraje. "De când sunt eu aici de trei etape nu cred că am fost avantajaţi de arbitri. Din contră, cred că am fost dezavantajaţi de arbitraje", a menţionat antrenorul. Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii I. 

Vezi şi: Mitriţă, gol spectaculos pentru New York City FC. Video

Gabriela Firea, solicitare către Guvern: Cred că a sosit vremea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel