Galaţi: Un transportor blindat al Armatei, implicat într-un accident rutier; un militar a fost rănit

Un transportor blindat al Armatei a fost implicat vineri într-un accident produs pe raza localităţii Slobozia Conachi, accident în urma căruia un militar aflat în vehicul a suferit un traumatism cranio-cerebral, potrivit informaţiilor furnizate de ISU Galaţi.

,,Dispeceratul ISU-SAJ a fost anunţat vineri, 27 septembrie, despre un accident rutier constând într-un TAB răsturnat şi două victime conştiente în localitatea Hanu Conachi, comuna Fundeni. S-au deplasat un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi şi o autospecială de la Garda de Intervenţie Iveşti. În urma evaluării medicale a echipajului medical, s-a constatat că unul din militarii aflaţi în vehiculul militar a suferit un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost preluată de către ambulanţa SMURD, celălalt membru al echipajului din TAB refuzând examinarea', potrivit ISU Galaţi. Din primele informaţii, vehiculul militar este de la Brigada 8 Focşani şi participase la exerciţii de trageri în Poligonul Smârdan din Galaţi. TAB-ul a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un şanţ de pe marginea drumului. 'Evenimentul rurier s-a produs pe raza localităţii Slobozia Conachi din judeţul Galaţi. Competenţa asupra acestui eveniment aparţine Parchetului Militar', a declarat, pentru AGERPRES, comisar Iulian Unguru de la IPJ Galaţi.

,,Un transportor amfibie blindat aparţinând Batalionului 84 Asigurare Date din Focşani, a fost implicat vineri, în jurul orei 12,00, într-un accident rutier pe raza localităţii Slobozia Conachi din judeţul Galaţi. În urma acestui accident, un militar a fost rănit uşor. Acestuia i s-a acordat ajutor la faţa locului şi ulterior a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi', a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii 8 Larom Al. I. Cuza din Focşani, maior Ionuţ Danţiş.

Potrivit acestuia, în vehiculul blindat se aflau trei militari, dar ceilalţi doi nu au necesitat îngrijiri medicale. La nivelul Batalionului a fost stabilită o comisie administrativă, condusă de locţiitorul comandantului de batalion, care va cerceta cauzele producerii incidentului.

Sursa: AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel