Inundații. O femeie şi doi copii adăpostiţi în podurile caselor au fost salvaţi

Inundatii. FOTO: ISU Bistrița-Năsăud
Inundatii. FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

O femeie și doi copii, adăpostiți în podurile caselor, au fost salvați de pompieri după inundațiile de ieri din județul Bistrița-Năsăud. 

Inundațiile au făcut prăpăd în judeţul Bistriţa-Năsăud, aflat atât sub incidenţa codului roşu de fenomene meteorologice severe, dar şi a codului roşu hidrologic de scurgeri importante pe versanţi, creşteri de debite şi viituri rapide.

Astfel, au fost înregistrate acumulări de apă şi inundaţii în peste 180 de gospodării din localităţile Şieuţ, Gledin şi Monor. Din cauza viiturilor rapide şi a nivelului ridicat al apei, în localitatea Şieuţ, echipajele de intervenţie au salvat o femeie şi doi copii care erau adăpostiţi în podurile locuinţelor, iar în localitatea Monor, un alt copil împreună cu bunica sa au fost evacuaţi de urgenţă de către salvatori.

Potrivit IGSU, în prezent, sunt în desfăşurare intervenţii pentru evacuarea apei în judeţul Giurgiu, iar în judeţul Bistriţa-Năsăud sunt derulate evaluări ale pagubelor produse de inundaţiile de noaptea trecută.

Vezi și: Viiturile au făcut noi pagube. Imaginile dezastrului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel