Mega Image retrage produse periculoase. Ce s-a descoperit

Mega Image a luat măsura de a retrage două produse care conțin substanțe periculoase pentru sănătate.

Meha Image a retras două produse pe bază de pește după ce s-a aflat că au în conținut săruri folosite la combaterea țânțarilor și ca plastifiant în industria maselor plastice.

„Mega Image a retras de la vânzare din toatp rețeaua produsele: DLL ANSOA BORCAN 100G, nr. lot 8095, termen de valabilitate 15/07/2019 și DLL FILE ANCHOIS CU CAPERE 50G, nr lot 8059, termen de valabilitate 15/06/2019. Informarea de retragere de la vânzare a celor două produse provine de la Delhaize Belgia. În cadrul programului de autocontrol, producătorul acestor produse, Charlier Brabo Group, a depistat prezența substanței Ftalat (esteri ai acidului ftalic) doar asupra loturilor sus menționate", arată Mega Image într-un comunicat de presă.

„Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate ăa le returneze la punctul de vânzăre cel mai apropiat. Nu este necesară prezentarea bonului fiscal", precizează Mega Image.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel