Mutare Ambasadă. Hilde Brandl (PNL), amenințare pentru Dăncilă: ”E cazul să-i facem asta!” Răspuns pentru Badea

Hilde Brandl, la Antena 3
Hilde Brandl, la Antena 3

Viorica Dăncilă a anunţat că Ambasada României din Israel va fi mutată de la Tel Aviv la Ierusalim, după "finalizarea analizei" şi "în deplin consens cu toţi actorii constituţionali implicaţi".

În acest context, amintim că, în mai 2018, pe marginea aceluiași subiect, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus la Parchetul General o plângere pe numele premierului Viorica Dăncilă.

Întrebată de Mircea Badea dacă Ludovic Orban îi va face iar plângere penală premierului României, Hilde Brandl (PNL) a răspuns: 

”Este chiar cazul să-i facem”.

Mihai Gâdea a întrebat-o, din nou, pe Hilde Brandl, același lucru pentru clarificarea mesajului. Politiciana a zis: ”Este o chestiune de siguranță”.

Viorica Dăncilă, anunț privind mutarea Ambasadei

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că Ambasada României din Israel va fi mutată de la Tel Aviv la Ierusalim, după "finalizarea analizei" şi "în deplin consens cu toţi actorii constituţionali implicaţi".

"Guvernul României a iniţiat un proces de evaluare a oportunităţii mutării Ambasadei României la Ierusalim. De aceea sunt încântată să anunţ astăzi, în faţa audienţei AIPAC, că după finalizarea analizei de către toţi actorii constituţionali implicaţi în procesul decizional din ţara mea şi în deplin consens, eu, ca prim ministru al României şi Guvernul pe care îl conduc, vom muta ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului", a declarat ea, duminică, în cadrul Conferinţei Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC), care are loc în Statele Unite ale Americii.

VEZI ȘI: Nervi la România Tv. Rareș Bogdan, replici: Capul meu știe mai bine!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel